Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

Ūla tik tampimas mačis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 03 29, 16:48)

Gal kad kočioju, bet netampau? Nors, rodos, plonyčiai tie lakštai gaunas...

Niekada kočiojimas neprilygs tampymui, kad ir kaip, rodos, plonai iškočiotum. Kai kočiojau, tešla tik per pusę stalo būdavo, o tą patį kiekį ištampius - beveik visą stalą užkloju. 4u.gif
Atsakyti
O jei plyšinėja tampant? Per daug miltų?
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 03 29, 18:05)
O jei plyšinėja tampant? Per daug miltų?

atminkyt su aliejum. g.gif būna, kad plyšinėja, nors ir minkšta tešla. Šiaip miltus matuoju, kiek dėt...
Atsakyti
Aišku. Ir dar paklausiu, kad jau pradėjau biggrin.gif . Man nelabai apačia apskrunda. Su viršum viskas gerai, bet apačia galėtų labiau apkept. Kepu su funkcija viršus/apačia viduriniam lygy. Gal į apačią mest?
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 03 29, 18:32)
Aišku. Ir dar paklausiu, kad jau pradėjau  biggrin.gif . Man nelabai apačia apskrunda. Su viršum viskas gerai, bet apačia galėtų labiau apkept. Kepu su funkcija viršus/apačia viduriniam lygy. Gal į apačią mest?

Sunkus atvejis, visų orkaitės skirtingos. Gal kiek ilgiau pakept?
Atsakyti
aš merginos daug skaitinėjau, bet visvien labai noriu paklausti- mano kaip pagalys gaunasi suviotas, poto kai iškepa, apačia šlapia, o viršus sausas.
ką aš ne taip kažką darau gamindama šimtalapįg.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 03 28, 15:29)
mielai prašom...... mirksiukas.gif

Nu zinokis tikrai isiprasysiu. biggrin.gif
Vakar dienos kepinys
user posted image
user posted image
Tesla nesigavo gera labai plysinejo doh.gif . aisku skonis lb geras.
Atsakyti
Merginos, o ką darote, kad pyragas būtų tolygus? Nu ta prasme, aš kai darau iš jo žiedą, tai man prie sudūrimo gaunais pati plpniausia dalis, viduryje storiausia, nu tai toks neišvaizdus man jis sad.gif norisi padaryti tokį kaip parduotuvėse būna biggrin.gif apipjaustyti gal?

Beje, man būna kartais bedarant šimtalapį, jo lapai susitraukia, tada jis ir sausesnis gaunasi, kažin kodėl? Galvoju, gal perkildinu tešlą g.gif

Atsakyti
Prisiskaiciau,prisiziurejau ir susigundziau doh.gif biggrin.gif Laukiu kol iskils tesla ir eisiu kociot/tampyt/vyniot.Vakare idesiu rezultata smile.gif
Atsakyti
Lauksim smile.gif nors seile pavarvinsiu tongue.gif
Atsakyti
Na ka,pasirodau su savo pirmu blynu smile.gif Viskas gal gerai,net tas tampymas pasirode nera baisus,tik vat su orkaite vargstu doh.gif ,tad ir simtalapio apacia saziningai per daug apkepe doh.gif Daugiau viskas normaliai.Foto netinkamoj vietoj pasidejau skanumyna ,tai tamsokos nuotraukos gavos blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti