
O jei rūgštynės iš stiklainiuko, tai irgi reikia nuplikyti?

QUOTE(Saulužė @ 2008 10 17, 13:18)
Jeigu rugstynes is stiklainiuko, tada as jas dedu likus kelioms minutems iki virimo pabaigos

QUOTE(vovera @ 2008 10 17, 16:02)
Jeigu rugstynes is stiklainiuko, tada as jas dedu likus kelioms minutems iki virimo pabaigos
Nei plikau, nei ka, tiesiog idedu i sriuba ir viskas.

Ačiū

QUOTE(indria @ 2008 06 05, 22:37)
o as verdu visiskai paprastai : tik rugstynes, kiausinis virtas ir bulves..
skaniau ir but negali..
oj kaip uzsimaniau.. bet is kur gi dabar tu rugstyniu gaut?


turguj bobutes parduoda

is parduotuves man nepatinka
Musu seimyna irgi labai megsta rugstyniu sriuba uzbalinta plaktu kiausiniu,bet kad parduotuves rugstynes yra baisios
-smelis tarp dantu girgzda ir dar visokiausiu zoliu primaisyta! O gal as nepataikau nusipirkt
?


QUOTE(linciuke5 @ 2008 10 20, 14:54)
Musu seimyna irgi labai megsta rugstyniu sriuba uzbalinta plaktu kiausiniu,bet kad parduotuves rugstynes yra baisios
-smelis tarp dantu girgzda ir dar visokiausiu zoliu primaisyta! O gal as nepataikau nusipirkt
?


As tai stengiuosi kuo brangesnes pirkti, daugiau sansu, kad ten priemaisu ir kitu nevalgomu dalyku bus maziau

O kokias jūs perkat?
Aš tai esu pirkus Jovaigės, puse litro, tai be proto sūru buvo, vos valgyt įmanoma, dabar pirkau kažkokias lenkiškas mažam stiklainiuke, tai labiau patiko
Aš tai esu pirkus Jovaigės, puse litro, tai be proto sūru buvo, vos valgyt įmanoma, dabar pirkau kažkokias lenkiškas mažam stiklainiuke, tai labiau patiko

QUOTE(egliuke @ 2004 04 26, 09:13)
Na mamytės padėkit jei galit su receptuku, radau visa lauką rūgštynių ir toks noras užėjo sriubytę iššsivirti, bet recepto nelabai pamenu 

mano pati paprasciausia,bet skanu:
uzverdu vandeni su sultinio kubeliais.suberiu gerai nuplautas ir smulkiai supjaustytas rugstynes.sudedu bulves kubeliais ir imusu kiausini.imusus kiausini greitai isplaku su saukstu.l.skanu

Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2008 10 23, 14:39)
O kokias jūs perkat?
Aš tai esu pirkus Jovaigės, puse litro, tai be proto sūru buvo, vos valgyt įmanoma, dabar pirkau kažkokias lenkiškas mažam stiklainiuke, tai labiau patiko
Aš tai esu pirkus Jovaigės, puse litro, tai be proto sūru buvo, vos valgyt įmanoma, dabar pirkau kažkokias lenkiškas mažam stiklainiuke, tai labiau patiko

man skanios latviskos "Spilva"

Matau, kad visos panasiai verda, o as irgi retai mesyte dedu, bulvyte paverdu, rugstynes, kiausinukas ir kubelis arba kartais as desrytes dedu baigiant virti ar siaip ko

Mano rūgštyniu sriuba priklauso nuo to,ką aš,turiu šaldytuve.
Jeigu aš,verdu mėsos sultinyje,tai pirmučiausia sudedu kūbeliais pjaustytas bulves,rūgštynes dedu po to{nes sudėjus pirmiau rūgštynes blogai išverda biulvės}
Tuomet sudedu rūgstynes<jeigu turiu įberiu susmulkintų svogūno laiškų.
Baigiant virti sudedu pjaustytą virtą kiaušinį.
O,jeigu verdu be mėsos ,visad į rūgštynes dedu svieste pakepintą morką,svogūną.
Ir patiekiant įbriu smulkinto česnako{jeigu vasarą turiu įpjaustau česnako laiškų.Visad,dedu grietinės kurią išsuku su pienu.{geriau pasiskirst sriuboje,ir jeigu rūgštynės iš indelio sūrokos,sriubai suteikia pienas gerą skonį.}
Jeigu aš,verdu mėsos sultinyje,tai pirmučiausia sudedu kūbeliais pjaustytas bulves,rūgštynes dedu po to{nes sudėjus pirmiau rūgštynes blogai išverda biulvės}
Tuomet sudedu rūgstynes<jeigu turiu įberiu susmulkintų svogūno laiškų.
Baigiant virti sudedu pjaustytą virtą kiaušinį.
O,jeigu verdu be mėsos ,visad į rūgštynes dedu svieste pakepintą morką,svogūną.
Ir patiekiant įbriu smulkinto česnako{jeigu vasarą turiu įpjaustau česnako laiškų.Visad,dedu grietinės kurią išsuku su pienu.{geriau pasiskirst sriuboje,ir jeigu rūgštynės iš indelio sūrokos,sriubai suteikia pienas gerą skonį.}
as vietoj kubelio dedu lasiaka nuo vistu ketvirciu, man labai geras skonis
as isplakta kiausini pilu i sriuba baigiant virt

