Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštynių sriuba

O jei rūgštynės iš stiklainiuko, tai irgi reikia nuplikyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2008 10 17, 13:18)
O jei rūgštynės iš stiklainiuko, tai irgi reikia nuplikyti? g.gif


Jeigu rugstynes is stiklainiuko, tada as jas dedu likus kelioms minutems iki virimo pabaigos 4u.gif Nei plikau, nei ka, tiesiog idedu i sriuba ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovera: 17 spalio 2008 - 15:02
QUOTE(vovera @ 2008 10 17, 16:02)
Jeigu rugstynes is stiklainiuko, tada as jas dedu likus kelioms minutems iki virimo pabaigos  4u.gif Nei plikau, nei ka, tiesiog idedu i sriuba ir viskas.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 06 05, 22:37)
o as verdu visiskai paprastai : tik rugstynes, kiausinis virtas ir bulves.. ax.gif  skaniau ir but negali.. essen.gif  oj kaip uzsimaniau.. bet is kur gi dabar tu rugstyniu gaut?

turguj bobutes parduoda thumbup.gif
is parduotuves man nepatinka
Atsakyti
Musu seimyna irgi labai megsta rugstyniu sriuba uzbalinta plaktu kiausiniu,bet kad parduotuves rugstynes yra baisios doh.gif -smelis tarp dantu girgzda ir dar visokiausiu zoliu primaisyta! O gal as nepataikau nusipirkt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(linciuke5 @ 2008 10 20, 14:54)
Musu seimyna irgi labai megsta rugstyniu sriuba uzbalinta plaktu kiausiniu,bet kad parduotuves rugstynes yra baisios doh.gif -smelis tarp dantu girgzda ir dar visokiausiu zoliu primaisyta! O gal as nepataikau nusipirkt g.gif ?


As tai stengiuosi kuo brangesnes pirkti, daugiau sansu, kad ten priemaisu ir kitu nevalgomu dalyku bus maziau rolleyes.gif Dazniausiai tai pasitvirtina.
Atsakyti
O kokias jūs perkat?
Aš tai esu pirkus Jovaigės, puse litro, tai be proto sūru buvo, vos valgyt įmanoma, dabar pirkau kažkokias lenkiškas mažam stiklainiuke, tai labiau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2004 04 26, 09:13)
Na mamytės padėkit jei galit su receptuku, radau visa lauką rūgštynių ir toks noras užėjo sriubytę iššsivirti, bet recepto nelabai pamenu unsure.gif

mano pati paprasciausia,bet skanu:
uzverdu vandeni su sultinio kubeliais.suberiu gerai nuplautas ir smulkiai supjaustytas rugstynes.sudedu bulves kubeliais ir imusu kiausini.imusus kiausini greitai isplaku su saukstu.l.skanu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2008 10 23, 14:39)
O kokias jūs perkat?
Aš tai esu pirkus Jovaigės, puse litro, tai be proto sūru buvo, vos valgyt įmanoma, dabar pirkau kažkokias lenkiškas mažam stiklainiuke, tai labiau patiko smile.gif

man skanios latviskos "Spilva" biggrin.gif
Atsakyti
Matau, kad visos panasiai verda, o as irgi retai mesyte dedu, bulvyte paverdu, rugstynes, kiausinukas ir kubelis arba kartais as desrytes dedu baigiant virti ar siaip ko 4u.gif
Atsakyti
as kiek esu pirkusi slovikiukuose tiek man nepatiko , vieni pagaliai,vien kotai sudeti,po burna velias,jau kai tik atsiranda ir uzsisaldau o tada tai skanumelis,
Atsakyti
Mano rūgštyniu sriuba priklauso nuo to,ką aš,turiu šaldytuve.
Jeigu aš,verdu mėsos sultinyje,tai pirmučiausia sudedu kūbeliais pjaustytas bulves,rūgštynes dedu po to{nes sudėjus pirmiau rūgštynes blogai išverda biulvės}
Tuomet sudedu rūgstynes<jeigu turiu įberiu susmulkintų svogūno laiškų.
Baigiant virti sudedu pjaustytą virtą kiaušinį.
O,jeigu verdu be mėsos ,visad į rūgštynes dedu svieste pakepintą morką,svogūną.
Ir patiekiant įbriu smulkinto česnako{jeigu vasarą turiu įpjaustau česnako laiškų.Visad,dedu grietinės kurią išsuku su pienu.{geriau pasiskirst sriuboje,ir jeigu rūgštynės iš indelio sūrokos,sriubai suteikia pienas gerą skonį.}
Atsakyti
as vietoj kubelio dedu lasiaka nuo vistu ketvirciu, man labai geras skonis g.gif as isplakta kiausini pilu i sriuba baigiant virt ax.gif
Atsakyti