O aš rūgštynes verdu taip: 
Sultiniui verdu arba parūkytus kauliukus, arba kaimiško anytos skilandžio (savo anytos
)verdu apie valandą, dedu supjaustytą bulvę, tarkuotą morką, svogūną paverdu 30 min. tada sudedu supjaustytas rūgštynes, jei reikia įdedu dar prieskonių. Prabalinu taip: kietai virtą kiaušinį susmulkinu ir sumaišau su grietine, o tada tik šast puodan sriubos išmaišau gerai ir sakanaus chebryte
P.S. Jei verdu skilandį, tai jį susmulkinu mažais gabaliukais ir neišgriebiu iš sultinio, būna labai skanu rasti sriuboj ir mėsos

Sultiniui verdu arba parūkytus kauliukus, arba kaimiško anytos skilandžio (savo anytos



P.S. Jei verdu skilandį, tai jį susmulkinu mažais gabaliukais ir neišgriebiu iš sultinio, būna labai skanu rasti sriuboj ir mėsos

Nusipirkau ir aš šiandien pas bobulytę rūgštynių, einu bandyt virt

seniai viriau sriubytę su rūgštynėm, reiks išsivirt, taip skaniai čia rašot

man su rukyta mėsa skaniau ir su tysaliukais (išleistu kiaušiniu tiesiai į katilą)

iras bandysiu
Šiandien pirmą kartą viriau rūgštynių sriubytę, pati niekada nemėgau, bet savo brangiausiąjam dariau
Tai tookia skani gavosi, kad pati valgau pirštus laižydamasi


as taip pat dedu smulkiu kruopu.
As is mociutes savo ismokau, man labai jos sriuba skani
As dedu:
kelias bulves, 5-6 virtus kiausinius, lasinuku paspirgintu ir rugstynes, prieskoniu pagal skoni. Nu man laaabai skanu

As dedu:
kelias bulves, 5-6 virtus kiausinius, lasinuku paspirgintu ir rugstynes, prieskoniu pagal skoni. Nu man laaabai skanu

as ir verdu su konservuotomis. tik man labai patinka 'cielo'lapo skonis. tai as imetu spinatu-jie bevirdami igauna to rugstyniu skonio. labai skanu.
o del kiausinio-mes ji ir ileidziam zalia. man taip daug skaniau. gaunasi tokie siulai.
o del kiausinio-mes ji ir ileidziam zalia. man taip daug skaniau. gaunasi tokie siulai.