Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštynių sriuba

As tai pries sudedant pjaustytas rugstynes, jas sietelyje nuplikau verdanciu vandeniu (perlieju).Mano mama taip darydavo.
Atsakyti
O aš rūgštynes verdu taip: biggrin.gif

Sultiniui verdu arba parūkytus kauliukus, arba kaimiško anytos skilandžio (savo anytos mirksiukas.gif )verdu apie valandą, dedu supjaustytą bulvę, tarkuotą morką, svogūną paverdu 30 min. tada sudedu supjaustytas rūgštynes, jei reikia įdedu dar prieskonių. Prabalinu taip: kietai virtą kiaušinį susmulkinu ir sumaišau su grietine, o tada tik šast puodan sriubos išmaišau gerai ir sakanaus chebryte thumbup.gif mirksiukas.gif

P.S. Jei verdu skilandį, tai jį susmulkinu mažais gabaliukais ir neišgriebiu iš sultinio, būna labai skanu rasti sriuboj ir mėsos thumbup.gif

Atsakyti
bulvės, rūkyta mėsytė, rūgštynės, kiaušinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš šiandien pas bobulytę rūgštynių, einu bandyt virt smile.gif
Atsakyti

seniai viriau sriubytę su rūgštynėm, reiks išsivirt, taip skaniai čia rašot ax.gif

man su rukyta mėsa skaniau ir su tysaliukais (išleistu kiaušiniu tiesiai į katilą) ax.gif
Atsakyti
iras bandysiu
Atsakyti
Na aš apibendrinau visus receptus ir isvedziau savo sriubytė gavos niam niam pirštus apsilaižėm tongue.gif
Ačiū Jums smile.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą viriau rūgštynių sriubytę, pati niekada nemėgau, bet savo brangiausiąjam dariau blush2.gif Tai tookia skani gavosi, kad pati valgau pirštus laižydamasi bigsmile.gif
Atsakyti
as taip pat dedu smulkiu kruopu.
Atsakyti
As is mociutes savo ismokau, man labai jos sriuba skani wub.gif

As dedu:
kelias bulves, 5-6 virtus kiausinius, lasinuku paspirgintu ir rugstynes, prieskoniu pagal skoni. Nu man laaabai skanu 4u.gif
Atsakyti
Perskaičau visus receptukus...ir pirma karta išviriau rugštyniu sriubyte. Kadangi švieziu rugstyniu neradau tai dejau koncervuotas.Nu jau skanumelis, ir as ir vyras pirsciukus apsilaizem, per diena visa puoda suvalgem.
Atsakyti
as ir verdu su konservuotomis. tik man labai patinka 'cielo'lapo skonis. tai as imetu spinatu-jie bevirdami igauna to rugstyniu skonio. labai skanu.
o del kiausinio-mes ji ir ileidziam zalia. man taip daug skaniau. gaunasi tokie siulai.
Atsakyti