Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2010 03 15, 20:09)
tai taip - pasitaiko  hihihi.gif  hihihi.gif siaip sakyciau nebrangu, kaip tokiai nerealiai dermatologinei kosmetikai  wub.gif  wub.gif cia kalbu uz save - nes nieko geriau nesu atradus, o ir ieskot kazkaip nesinori, kai rezultatai akivaizdus  thumbup.gif

pritariu 100%.. kolkas niekas mano itin jautriai odelei taip netiko kaip bioderma.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 03 17, 21:45)
4u.gif norejau dar paklausti gal kas turi is biodermos pilingiuka,noreciau sulaukti atsiliepimu..

Turiu ir naudoju Sebium pylinga - esu labai patenkinta, nes gerai nusloksniuoja oda, nereikia daug sveisti, kad pamatyt rezultata, labai labai skalsus, ko pasigesdavau kituose sveitikliuose wub.gif
Atsakyti
as labai panasias priemones naudoju nes ir mano oda misri, jautri-ziema naudoju sensibio rich, dabar jau kai keiciasi metu laikas tuo paciu oda pradejau sebium mat, tuo paciu pavalau ryte vakare hydrabio h2o vandenuku ir kol kas labai patenkinta tokiu deriniu
Atsakyti
As irgi pakomentuosiu, ka isigijau cia Jusu prisikaicius biggrin.gif Isigyjau HYdrabio H2O vandenuka is pradziu, bet supratau, akd be prausiklio neapsieisiu, nes kol gerai nusivalysiu puse butelaicio vienam skiui sunaudosiu lotuliukas.gif Pats vandenukas labai super oda svelni sudrekinta, netraukia jos, nelipni ir t.t. zodziu duodu 10 balu thumbup.gif Tada dar isigijau Sensibio prausikli - nugi saunus daiktas, nes nesausina odos, puikiai nuplauna makiaza thumbup.gif Tai dabar darau taip: nusiprausiu su prausikliu ir prasivalau su vendeneliu hydrabio atgaivinimui thumbup.gif kolkas man labai patinka mirksiukas.gif
Dar pamirsau pamineti, kad mano oda misri ir labai spuogeliais nuejo pastaruoju metu, turbut del nestumo g.gif tai va...
todel albais varstau koki cia dar krema pasirinku, bet nenoriu su rugstimis, noriu kad ramintu, drekintu ir t.t. masciau apie sebium cream - lyg ir taip paprastai vadinasi g.gif
Gal dar kazka tokiai probleminei odai parekomenduosit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 03 17, 20:45)
4u.gif norejau dar paklausti gal kas turi is biodermos pilingiuka,noreciau sulaukti atsiliepimu..

as sita irgi isigijau,tai kol kas man jis pats mylimiausias biodermos produktas thumbup.gif
as cia pasisikaitau kad visom nuo sebium ai ar nuo sebium prausiklio oda sauseja,nu man tai ne velnio biggrin.gif jauciu pas mane super riebi oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 03 18, 01:34)
Turiu ir naudoju Sebium pylinga - esu labai patenkinta, nes gerai nusloksniuoja oda, nereikia daug sveisti, kad pamatyt rezultata, labai labai skalsus, ko pasigesdavau kituose sveitikliuose  wub.gif

O sakyk jame yra kazkokiu grudeliu?Tas sebium tai sausesnei odai ane?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 03 18, 19:19)

Sebium - riebiai/mišriai odai
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 03 18, 11:20)
As irgi pakomentuosiu, ka isigijau cia Jusu prisikaicius  biggrin.gif Isigyjau HYdrabio H2O vandenuka is pradziu, bet supratau, akd be prausiklio neapsieisiu, nes kol gerai nusivalysiu puse butelaicio vienam skiui sunaudosiu  lotuliukas.gif Pats vandenukas labai super oda svelni sudrekinta, netraukia jos, nelipni ir t.t. zodziu duodu 10 balu  thumbup.gif Tada dar isigijau Sensibio prausikli - nugi saunus daiktas, nes nesausina odos, puikiai nuplauna makiaza  thumbup.gif Tai dabar darau taip: nusiprausiu su prausikliu ir prasivalau su vendeneliu hydrabio atgaivinimui  thumbup.gif kolkas man labai patinka  mirksiukas.gif
Dar pamirsau pamineti, kad mano oda misri ir labai spuogeliais nuejo pastaruoju metu, turbut del nestumo  g.gif tai va...
todel albais varstau koki cia dar krema pasirinku, bet nenoriu su rugstimis, noriu kad ramintu, drekintu ir t.t. masciau apie sebium cream - lyg ir taip paprastai vadinasi  g.gif
Gal dar kazka tokiai probleminei odai parekomenduosit?  ax.gif

O koks tiksliau tas valiklis? Naudojau Sebium,bet man jis nelabai,galvoju koki kita pameginti, nes be prausiklio as igi neapseinu.
Atsakyti
prisijungiu prie pozityviu atsiliepimu apie Sensibio H2O. puikiai valo ir veido makeup'a ir akiu, nedirgina ir nesausina odos smile.gif
Mastau apie kitu Biodermos produktu isigijima...
Papildyta:
QUOTE(svieske @ 2010 03 18, 19:30)
O koks tiksliau tas valiklis? Naudojau Sebium,bet man jis nelabai,galvoju koki kita pameginti, nes be prausiklio as igi neapseinu.

tikriausiai kalba eina apie sita:
http://www.bioderma....action/185.html
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 03 18, 19:19)

turi daugybe smulkiu grudeliu, skirtas, kaip jau rasyta, misriai/riebiai odai rolleyes.gif
Atsakyti
Tiffany, norėčiau konsultacijos dėl poros konkrečių dalykų:
Turiu džiaugsmą rosacea ir man rekomendavo Sensibio AR. Tiko, patiko, bet vartydama Bioderma psl.prie Sensibio AR kremo aprašymo radau, kad vasarai rekomenduojamas Photoderm AR SPF50 ir jame irgi yra kompleksas nuo raudonio. Ar jis tiktų rosacea odai? Ar vigi geriau Sensibio (logiškai mąstant Sensibio reikalautų palidomos apsaugos nuo saulės)?
Antras klausimas - jis su spalva, ar stipriai ji matosi ant šviesiaodžių?
antro klasimo priedas ar galima Photoderm naudot nakčiai?
Trečias klausimas lyg atsiradęs sensibio DS prausiklis. Nesupratau ar jis panašus į Sensibio H2O poveikiu, norėtųsi išbandyt, bet gal likt prie vandenuko, kad oda neraustų ir nesausėtų?
Šiaip oda mišri, dėmėm raustanti ir lopeliais pasausėjus ant skruostų.

Dėkui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 18 kovo 2010 - 23:00
QUOTE(_MiMi_ @ 2010 03 18, 22:11)
prisijungiu prie pozityviu atsiliepimu apie Sensibio H2O. puikiai valo ir veido makeup'a ir akiu, nedirgina ir nesausina odos smile.gif
Mastau apie kitu Biodermos produktu isigijima...
Papildyta:
tikriausiai kalba eina apie sita:
http://www.bioderma....action/185.html

Taip taip butent sita isigijau. Man labai patinka bent kolkas thumbup.gif palyginus kai pereinu su hydrabio nusipraussu veidas buna svarus, ko ne visada pavyksta iskart pasiekt su kitais prauskliais schmoll.gif Bet vat reiktu dar kremuka isigyti koki tai gal mirksiukas.gif mastau apie kuri nors sebium ax.gif primakaluosiu visas linijas lotuliukas.gif
Atsakyti