QUOTE(**zara** @ 2010 03 16, 17:27)
Sweiki

noriu ir as pasisakyt apie sia kosmetika

skaiciau skaiciau ka cia rasote ir pagaliau nutariau isigyti (plius pasitaike palankios salygos 20 % nuolaida eurovaistinese). (mano oda misri + jautri, o siuo metu tiek "prisigrazinau", kad pasidare sausa bei pleiskanota).
Taigi is pradziu nusipirkau
Sebium Purifying foaming Gel - nusiprausus oda issauseja....
po to isbandziau
Sebium Akn - kremukas lengvas.. bet po keliu valandu oda pradeda blizgeti. Nu aisku tas blizgejimas nera toks, kad kaip taukai.. bet veidas siek tiek blizga

(su pudra problemu nera.. nes kazkas minejo, kad kitoms nesitepa arba susidaro grumuliukai). Taip pat pastebejau, kad veidukas pradejo daugiau kaisti raudonuoti.... nzn ar cia susije.. ar ne ;/ per mazai laiko, kad galeciau kazka teigti. (mano oda dar siek tiek su issipletusiais kapiliarais).
Sebum H20 - is pradziu lyg ir jautes tempimo (sausejimo) pojutis, bet uztepiau
Sebium Hydra kremuko tai veidukas atsigavo

) daryciau isvadas kad Sebium hydra kremukas labiausiai patiko

) o siaip del rezuultatu tai reikia ilgiau panaudoti ir galesiu pasakyti

kol kas tiek
Mano oda irgi yra mišri ir jautri, bet aš šiek tiek kitokias priemones naudoju Biodermos

Prausiklio nenaudoju, nes man pats vanduo odą sausina, tai kosmetologė ir vaistininkė patarė prausiklio nenaudoti, veidą valau Sensibio H2O ir tepuosi Sebium Hydra kremą žiemą ir Sebium Mat vasarą. Taip pas naudoju Sebium švietiklį - kokį kartą per savaitę, dažniau nematau poreikio. Prieš porą savaičių nusipirkau Hydrabio linijos tą spalvą suteikiantį kremą, tai jis man

jaučiu iš šalies atrodo, kad labai linijas "maišau", bet toks derinys man labiausiai tinka. Tiesa, turėjau Sebium AKN, bet man jis netiko, graužė veidą, veidas riebaluodavosi, žodžiu nutraukiau eksperimentus