Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(mr nobody @ 2010 03 14, 22:57)
O kuris geresnis sensibo ar Hydrobio h20?

turiu tik Sensibio ir Sebium rolleyes.gif neisskirciau nei vieno kaip geriausio, nes juos naudoju pagal odos bukle - jei labiau sudirgus - Sensibio, jei maziau - Sebium
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 03 14, 21:47)
mirksiukas.gif
puikiai nuvalo ir vandeniui atsparu tusa  mirksiukas.gif

paprasta tusa tai gerai nuvalo, bet vandeniui atsparu tusa nei Sensibio, nei dabartinis Hydrabio H2O nenuvalo schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 14 kovo 2010 - 23:51
QUOTE(AZURA @ 2010 03 14, 23:48)
man tai nenuvale vandeniui atsparu tusa nei Sensibio, nei dabartinis Hydrabio H2O  schmoll.gif

o koks tusas?nes man tai puikiai vale sensibio.
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 03 14, 23:49)
o koks tusas?nes man tai puikiai vale sensibio.

Max Factor, YSL ir kitus; man nei vieno nenuvale, kokius tik turejau vandeniui atsparius tusus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 14 kovo 2010 - 23:57
QUOTE(mr nobody @ 2010 03 14, 22:57)

Čia jau pagal odos būklę reikia spręsti. Šitoje temoje daug jau visokių patarimų merginos yra surašiusios mirksiukas.gif Sensibio - jautriai odai, Hydrabio - dehidratuotai, Sebium - riebiai.

Aš dabar turiu Hydrabio, nes oda mišri, bet labai išsausėjusi. Kai atsistatys kažkiek, keisiu į Sebium. O Hydrabio makiažą nuvalo puikiai ir labai lengvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 03 15, 00:48)
paprasta tusa tai gerai nuvalo, bet  vandeniui atsparu tusa nei Sensibio, nei dabartinis Hydrabio H2O nenuvalo schmoll.gif

man vale L'oreal Double Extension vandeniui atsparu rolleyes.gif Tada turejau Sensibio vandeneli
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 03 14, 21:57)

man vienodai geri jie. tik Hudrabio kazkoks kartus patekus ant lupu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 03 15, 15:42)
Dekoju uz atsakimus  4u.gif  reikes pirkti hydrobio H20,nes oda gan sausa..Bet wa del tu kainu tai nejau sensibo wirs 100lt kainuoja? doh.gif

Už tokią sumą gerą komplektą visų priemonių nusipirkti galima lotuliukas.gif mirksiukas.gif

O aš tai jau galiu atsiliepimus apie Sebium AI papasakoti smile.gif kas keisčiausia, kad spuogų ne sumažėjo, o padaugėjo biggrin.gif Ant kaktos gal kokie trys buvo iškilę, bet jau dingo. Ant smakro turėjau tik vieną nemažą spuogiuką, dabar kokie keturi vis dar yra doh.gif Žodžiu, smagu. Bet kažkurioj jūsų temoj skaičiau, kad taip gali valytis oda, tai kolkas ramiai laukiu to laiko, kol oda išsivalys ax.gif

O kuriam laikui jums maždaug užtenka pvz. Sebium AI kremo ar Hydrabio H2O? g.gif
Atsakyti
Sweiki 4u.gif noriu ir as pasisakyt apie sia kosmetika wink.gif skaiciau skaiciau ka cia rasote ir pagaliau nutariau isigyti (plius pasitaike palankios salygos 20 % nuolaida eurovaistinese). (mano oda misri + jautri, o siuo metu tiek "prisigrazinau", kad pasidare sausa bei pleiskanota).
Taigi is pradziu nusipirkau Sebium Purifying foaming Gel - nusiprausus oda issauseja....
po to isbandziau Sebium Akn - kremukas lengvas.. bet po keliu valandu oda pradeda blizgeti. Nu aisku tas blizgejimas nera toks, kad kaip taukai.. bet veidas siek tiek blizga smile.gif(su pudra problemu nera.. nes kazkas minejo, kad kitoms nesitepa arba susidaro grumuliukai). Taip pat pastebejau, kad veidukas pradejo daugiau kaisti raudonuoti.... nzn ar cia susije.. ar ne ;/ per mazai laiko, kad galeciau kazka teigti. (mano oda dar siek tiek su issipletusiais kapiliarais).
Sebum H20 - is pradziu lyg ir jautes tempimo (sausejimo) pojutis, bet uztepiau Sebium Hydra kremuko tai veidukas atsigavo smile.gif) daryciau isvadas kad Sebium hydra kremukas labiausiai patiko smile.gif) o siaip del rezuultatu tai reikia ilgiau panaudoti ir galesiu pasakyti smile.gif kol kas tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 03 15, 17:11)
Už tokią sumą gerą komplektą visų priemonių nusipirkti galima  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

O aš tai jau galiu atsiliepimus apie Sebium AI papasakoti smile.gif kas keisčiausia, kad spuogų ne sumažėjo, o padaugėjo biggrin.gif Ant kaktos gal kokie trys buvo iškilę, bet jau dingo. Ant smakro turėjau tik vieną nemažą spuogiuką, dabar kokie keturi vis dar yra  doh.gif  Žodžiu, smagu. Bet kažkurioj jūsų temoj skaičiau, kad taip gali valytis oda, tai kolkas ramiai laukiu to laiko, kol oda išsivalys  ax.gif

O kuriam laikui jums maždaug užtenka pvz. Sebium AI kremo ar Hydrabio H2O?  g.gif

keista kad padaugejo, man net tepant visa veida, o ne atskirus spuogus, to nebuvo.
o kazkur 3 savaiciu akivaizdziai sumazejo spuogu.
kadangi as turiu 3 skirtingus kremus, ir AI ne kiekviena diena tepiuosi(dazniausiai tik vakarais ten kur spuogu yra) tai negaliu pasakyt kokiam laikui konkreciai uzteko,
bet takim juos visus nauduoju jau ketvirta menesi, ir jau visu pradejau antra pakuote.
Atsakyti
4u.gif norejau dar paklausti gal kas turi is biodermos pilingiuka,noreciau sulaukti atsiliepimu..
Atsakyti
QUOTE(**zara** @ 2010 03 16, 17:27)
Sweiki  4u.gif  noriu ir as pasisakyt apie sia kosmetika wink.gif skaiciau skaiciau ka cia rasote ir pagaliau nutariau isigyti (plius pasitaike palankios salygos 20 % nuolaida eurovaistinese).  (mano oda misri + jautri, o siuo metu tiek "prisigrazinau", kad pasidare sausa bei pleiskanota).
Taigi is pradziu nusipirkau Sebium Purifying foaming Gel - nusiprausus oda issauseja....
po to isbandziau Sebium Akn - kremukas lengvas.. bet po keliu valandu oda pradeda blizgeti. Nu aisku tas blizgejimas nera toks, kad kaip taukai.. bet  veidas siek tiek blizga smile.gif(su pudra problemu nera.. nes kazkas minejo, kad kitoms nesitepa arba susidaro grumuliukai). Taip pat pastebejau, kad veidukas pradejo daugiau kaisti raudonuoti.... nzn ar cia susije.. ar ne ;/ per mazai laiko, kad galeciau kazka teigti. (mano oda dar siek tiek su issipletusiais kapiliarais).
Sebum H20 - is pradziu lyg ir jautes tempimo  (sausejimo) pojutis, bet uztepiau Sebium Hydra kremuko tai veidukas atsigavo smile.gif) daryciau isvadas kad Sebium hydra kremukas labiausiai patiko smile.gif) o siaip del rezuultatu tai reikia ilgiau panaudoti ir galesiu pasakyti smile.gif kol kas tiek smile.gif

Mano oda irgi yra mišri ir jautri, bet aš šiek tiek kitokias priemones naudoju Biodermos ax.gif Prausiklio nenaudoju, nes man pats vanduo odą sausina, tai kosmetologė ir vaistininkė patarė prausiklio nenaudoti, veidą valau Sensibio H2O ir tepuosi Sebium Hydra kremą žiemą ir Sebium Mat vasarą. Taip pas naudoju Sebium švietiklį - kokį kartą per savaitę, dažniau nematau poreikio. Prieš porą savaičių nusipirkau Hydrabio linijos tą spalvą suteikiantį kremą, tai jis man thumbup.gif jaučiu iš šalies atrodo, kad labai linijas "maišau", bet toks derinys man labiausiai tinka. Tiesa, turėjau Sebium AKN, bet man jis netiko, graužė veidą, veidas riebaluodavosi, žodžiu nutraukiau eksperimentus mirksiukas.gif
Atsakyti