Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(AZURA @ 2010 03 11, 12:57)
Man dermatologe patare pries kiekviena kremuka naudoti naturalu alijosiaus geli,
tepti ji ant nupraustos dar siek tiek dregnos odos, ir is karto-nelaukiant, kad neisgaruotu dregme, tepti kremuku-taip sulaikoma dregme ir neduoda odai issauseti

Vykdau jos nurodymus ir tikrai galiu pasakyti-efektas akivaizdus

Tam reikalui gal tiktu ir alijosiaus sultys

Taip ir norejau parasyti, tik tu tiksliau parasei ax.gif
Ne ax.gif inau ten gelis ar sultys, bet perku is vaistines tokia nemaza bonkute ir tepliojuosi su juo ryta vakare ant svarios odeles, o ant virsaus kremuka dedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 03 11, 13:29)
Taip ir norejau parasyti, tik tu tiksliau parasei ax.gif
Ne ax.gif inau ten gelis ar sultys, bet perku is vaistines tokia nemaza bonkute ir tepliojuosi su juo ryta vakare ant svarios odeles, o ant virsaus kremuka dedu 4u.gif

Yra ir geliu ir sulciu, as naudoju Anna Lotan naturalu alijosiaus geli, jis toks tirstas, bespalvis geliukas

As dar ji naudoju ir kaip drekinacia kauke, tik reikia uztepti storesniu sluoksliu, palikti isigerti, nenuplauti-taip sake vaistineje-ji galima naudoti ir kaip drekinancia kauke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 11 kovo 2010 - 14:15
aga ir as dziaugiausi annos loton geliu bet taip sudirgino isbere nusausino oda kad va jau trecia sav, ir neatsistato nebent blogai naudojau g.gif as nakciai patepdavau veiduka ir viskas kremo nededavau
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 11, 14:09)
aga ir as dziaugiausi annos loton geliu bet taip sudirgino isbere nusausino oda kad va jau trecia sav, ir neatsistato nebent blogai naudojau g.gif as nakciai patepdavau veiduka ir viskas kremo nededavau

labai keista, alijosius tinkamas ir sudirgintai odai raminti, berimamas gydyti, puiki drekinamoji priemone
hm, gal tu alergiska alijosiui g.gif
jau mano odos jautrumas neispasakytas, niu, man jis puikiausiai tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 11 kovo 2010 - 14:22
QUOTE(AZURA @ 2010 03 11, 13:59)
Yra ir geliu ir sulciu, as naudoju Anna Lotan naturalu alijosiaus geli, jis toks tirstas, bespalvis geliukas

As dar ji naudoju ir kaip drekinacia kauke, tik reikia uztepti storesniu sluoksliu, palikti isigerti, nenuplauti-taip sake vaistineje-ji galima naudoti ir kaip drekinancia kauke

Va matai kaip idomiai... Bet as vis nenutaikau atvaziuoti Kns, kai tos vaistines dirba... O juk ir kosmetologes jo turetu tureti g.gif o sultis sunaudosiu i plauku kauke, labai gerai stiprina saknis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KERERA: 11 kovo 2010 - 14:27
QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 11, 14:09)

Jus turbut alergiska alijosiui. Nes as turiu ta pacia beda del alijosiaus. Negaliu nieko vartoti, kur i sudeti ieina alijosius. Viena karta teko toks "smagumas" per neapsiziurejima pasitepti kuno losjonu, kur sudetyje alijosius doh.gif Isejau ant saules ir per kelias minutes visa kuna raudonai isbere. Kadangi alijosius reaguoja su saules spinduliais. Tai teko su antibiotiniu tepalu teptis visa kuna ir iki vakaro praejo.
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 03 11, 15:14)
labai keista, alijosius tinkamas ir sudirgintai odai raminti, berimamas gydyti, puiki drekinamoji priemone
hm, gal tu alergiska alijosiui  g.gif
jau mano odos jautrumas  neispasakytas, niu, man jis puikiausiai tinka

ne visiems tinka ir galima alijosiu naudot rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 03 10, 11:43)
Vakar kaip tik vaistineje teko matyti mergina, kuri pries kelias dienas nusipirkusi Bioderma Rich kremuka atejo su raudonu ziauriai sualergizavusiu veidu... Vat tau ir gydomoji kosmetika...  doh.gif

ne visiems gali tikti produktai, nesvarbu ar tai dermatologine kosmetika, ar ne mirksiukas.gif tam ir yra meginukai, kad isbandyt pries perkant didele pakuote mirksiukas.gif
Atsakyti
kas cia pasidare, nebeduoda megineliu bash.gif , anksciau ir eurovaistinej duodavo, o dabar sako: NEBUNA-ir psio, duodavo ir Europos vaistineje, dabar nebeduoda-neturi
kas cia dabar? g.gif, musiet krizes pasekme smile.gif
anksciau Traku g, Camelia vaistineje visada duodavo, o kaip dabar?

ar galima kur Vilniuje gauti Hydrabio ir Sensibio serijos megineliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 11 kovo 2010 - 23:19
QUOTE(AZURA @ 2010 03 12, 00:05)
ar galima kur Vilniuje gauti Hydrabio ir Sensibio serijos megineliu?

hydrabio meginiu nera rolleyes.gif o sensibio gal kurioj vaistinej bus uzsilike
Atsakyti
PAgaliau isigijau svo sudirgintam veidukuj hydrabio h2o nu ka tu po dvieju nuvalymu likau nustebinta neliko tokio sausumo jausmo, nors keista atrodo juk tik nuvalai o netepi, bet kol kas labai patenkinata, tik nerandu dabar pirkti isgirtosios kAUKES hydrabio mask
Atsakyti
ar naudojot kuri Biodermos kremuka skirta su issipletusiais kapiliariais ax.gif ar geras? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,na pasiskaiciau sita tema ir uz 10min jau buvau vaistinej biggrin.gif nusipirkau sebium ai ir Sebium gel prausikli ax.gif mano oda siaip riebi,megsta pasispuoguot ax.gif kazkada bandziau sebium akn tai man jis labai nepatiko ax.gif bet dabar paskaiciau kad jis labiau nuo inkstiru ,o nuo spuogu geriau ai tai sita ir prigriebiau ax.gif dar noreciau suzinoti,o kaip del to vandenuko H2O sebium,tai jis daugiau kaip tonikas ar kaip makiazo valiklis? ax.gif ir dar maciau yra paakiu kremukas pirkti,gal kuri bandzius,kaip poveikis? ax.gif
Atsakyti