Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Mergaites, aciu visoms uz komplimentus Masenkai biggrin.gif Zhuvycia, zinok, ir man truputuka uzkliuvo voku spalva, bet neturejau tinkamos spalvos vilnos. Bet vakar perskaiciau tavo posta, tai uzsukau i rankdarbiu parde ir radau tai , ko reikejo! Vokai pataisyti mirksiukas.gif

Sarasiuka, ko reikia tonavimui, jau rasiau. O del nosies siuvinejimo, tai net nezinau - tikrai nemazai laiko uzima g.gif

Mrs.Shirley, o kodel neapsimoka? Juk kaina tai beveik nesiskiria, o ir nereikia viso gabalo pirkti ir prisiuti vienodu meskiu (nebent su kuom nors per puse imsi). O katalogo tikrai nenesiu, nes jis dar nesutvarkytas - atskirais lapais. O tu gi su saullute uzsakinesi, tai gali pas ja uzvaziuoti - ji irgi turi kataloga (o gal ir i susitikima atsines ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 02 vasario 2010 - 11:21
Kokios nuostabios meškos bigsmile.gif

Pudros Tupsis - fantastiškas kailiukas ir atlikimas. Man toks jaukus tas meškis. Ypač tinka jam jo nosies bei kryžiukai ant letenėlės. wub.gif
Im-bear - rausvoji dama, kuri mėgsta gėles bei popietėmis elegantiškai gerti arbatas... thumbup.gif
Deimushkos Karamelė tokia jauki - norisi myluoti ir myluoti thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2010 02 02, 08:45)
Labas rytas.
Žiūriu vilnietės susibūrė į labai šaunų būrelį  wub.gif
Turiu klausimą: ar yra kauniečių meškiniautojų? Jie ir ne kurseliams, tai bent kavos puodeliui susibėgtumėm  ax.gif

Aš kai grįžtu į LT, visada būnu Kaune. Dabar mūsų planuose grįžti kokią savaitėlę prieš Velykas... Paskui, žinoma, vasarą kažkada... smile.gif

Tai jei jau planuosit ką nors su kaunietėm, skelbkit garsiai, gal ir aš netyčia pataikysiu įsiterpti... kavos puodeliui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 02 vasario 2010 - 12:09
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 21, 18:42)
Mergaitės, čia vakar kur kalbėjom apie tuos "gaminamus" leliukus, vienas iš puslapių http://loveandcuddlenursery.com/

Zhuvycia, ar gali inmesti nuorodą kur per kursiukus rodei tuos žaisliukus veltus, na snukučiai ir šiaip žaisliukai, noriu pažiūrėti kaip tas paviršius turi atrodyti kad jau va pasakyti "gatavas" hihihi.gif
man regis ten ir 5val mažai doh.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aš galiu atsinešti kailiukų katalogą, dvi didžiulės papkės doh.gif

Mrs Shirley, apie šitą kalbėjai? http://my-sherri.livejournal.com/ Šiaip tai tu teisi, net ir 5 val gali būti mažai, vis badai badai be galo, padedi, vėl badai...

Im-bear, o aš žinok maniau, kad jau tu tai turi visada po ranka tik tai, ko reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif
jep šitas wub.gif
siaubas, man atrodo ten pablurinta dar hihihi.gif tikiuosi doh.gif
Atsakyti
Nu bet jau tas eziukas, tei nugriut galima...
Atsakyti
saullute- atsinešk, jei gali kailiukų katalogą , prašau oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 02 vasario 2010 - 15:45
QUOTE(ievuschka @ 2010 02 02, 16:44)
saullute- atsinešk, jei gali kailiukų katalogą , prašau  oro_buckis.gif

Ievushka, russkim jazykom zkazano - aš atsinešiu katalogą, bet jeigu atsineš ir Saullutte, galės visos geriau apžiūrėti
Atsakyti
Eh ir kodėl man susirodė, kad kursiukai savaitgalį planuojami doh.gif
Dabar juodai užsikasus esu, dienos šviesos nematau taip sakant, meškio siūnamo neturiu tonavimui, norėjau nors taip atbėgt, eh. Na nieko kitam kartuo gal kaip nors.
Labai gražūs visi meškiai, man ypatingai ta Deimushkos mergytė įkrito į širdį wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Zhuvyciai ir Saullutei, kad atsineš katalogus 4u.gif .

Arbatėle, mūsų pamokėlėse taip pat labai laukiamos merginos iš Kauno mirksiukas.gif . Gal kada pavyks vistik?

Mrs Shirley, man kažkaip tas mano žvėriuko galvos paviršius irgi vis dar g.gif . Duosim vietoj mokytojai įvertint mirksiukas.gif .

O nosyčių siuvinėjimo tai, manau, tikrai reikia. Bet gal kitą kartą, kad jau tiek daug laiko užima g.gif

dragonfly*, būtinai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 02 02, 11:52)
Tai jei jau planuosit ką nors su kaunietėm, skelbkit garsiai, gal ir aš netyčia pataikysiu įsiterpti... kavos puodeliui  ax.gif

Aha, tada susitikimas Kaune paskutinę savaitę prieš Velykas mirksiukas.gif

O Naktibaldai rašau asmeninį laiškelį user posted image

P.S. Pudra, nu gal kada ir ištaikysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 02 vasario 2010 - 19:55
QUOTE(saullute @ 2010 02 02, 16:02)
Nu bet jau tas eziukas, tei nugriut galima...

a koks ežiukas? g.gif

O aš čia noriu parodyti jums Michelle Lamb vieną meškiuko aukcioną. Peržiūrėję nuotraukas rasite stambų akytės vaizdą. Įsižiūrėkite, kaip padaryti vokai doh.gif Nesuprantu nei iš ko nei su kuo.

http://cgi.ebay.com/...ht_10088wt_1167

Beje, Michelle Lamb tame pačiame konkurse, kuriame ką tik laimėjo ir Im-bear, gavo net tris nominacijas (jaučiu, kiek meškiukų siūlė, tiek ir laimėjo). Bet nieko nuostabaus, jos meškiukai tikri šedevrai http://www.oneandonlybears.com/
Atsakyti