Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Kita ketvirtadieni gal as ir galeciau, bet siaip buna sunku taip toli suplanuoti su savo vaikais. Bet ir JulijosB reikia atsiklausti ar ji gales kita ketvirtadieni, jei tektu nukelti pamoka.

Del sios savaites esu tikra, kad galiu 4u.gif

Uzsakyma PROBEAR planuoju daryti sio menesio pabaigoje, bet jau dabar galite paziureti ko noresite ir sudarineti sarasiuka. Tiesa, del saraso - geriausiai, jei sudesite visas norimas prekes, spausdami "Add to cart", o po to nukopijuojate prekiu sarasa is Orderform i savo e-maila ir siunciate man. Tokiu budu ir kodai visi islieka ir labai patogu sudaryti bendra sarasa

Tonavimui
reikia zveries (ar su veltu snukiu, ar su moheriniu - be skirtumo) biggrin.gif , skirtingu teptuku (geriau sintetiniu, siaip skaitosi, kad kiekvienai spalvai reikia atskiro teptuko), aliejiniu dazu, poperiniu ranksluosciu, sampano, uzkandziu, oi.. cia jau kitam susitikimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pudra, aciu uz komplimentus siuvinetoms nosytems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 01 vasario 2010 - 15:03
Skubu pribėgus parašyti, kad kitą savaitę galėčiau, bet tai reikštų, kad šią savaitę jau niekur neisiu, o taaaip jau norėjau iš namųištrūkti, būkit geros, susitinkm dabar, a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 01, 15:02)

Tonavimui [/b]reikia zveries (ar su veltu snukiu, ar su moheriniu - be skirtumo) biggrin.gif , skirtingu teptuku (geriau sintetiniu, siaip skaitosi, kad kiekvienai spalvai reikia atskiro teptuko), aliejiniu dazu, poperiniu ranksluosciu, sampano, uzkandziu, oi.. cia jau kitam susitikimui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Čia tai man patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šį ketvirtadienį aš irgi galiu smile.gif
Atsakyti
As ir si ir kita ketvirtadieni galiu, tik si penktadieni niekaip. O ir meskis nuo liepos pasiutas guli, matyt sios pamokos lauke lotuliukas.gif
As is PROBEAR darysiu sios savaites pabaigoje, tad jei kam ko antsmugiomirstunegaliukaipreikia, prigriebsiu tuo paciu, nes iki vasario galo neistversiu. doh.gif
O meskiu ir peliu grozis, ech, pasiziuri, pasiziuri ir norisi griebti ka nors daryti, o laiko ner...
Atsakyti
Merginos, siūlau-susitinkam kaip planuota-šį ketvirtadienį, o jei mrs Shirley nespės, tai gi bloguoju jos neminėsim smile.gif Sugalvokim tada trečiadienį (kai žinosim situaciją) antros dalies temą ir išnaudosim tą laiką kitaip. O gal tiktų prie to paties-nosyčių apipavidalinimas? Juk kol lauks ant popieriaus lapo išspausti dažai, galima tas nosytes pasiuvinėti, apie vaškavimo subtilybes pakalbėti. O kaip reiktų pagal taisykles daryti-pirmiau juk išsiuvinėti nosį, o tik po to aplink tonuoti? Ar atvirkščiai? (kas man būtų šiek tiek keista...)
Ar reikia namie jau nosis išsiuvinėt?

Gal, kad mrs Shirley nesinervintų ir nestresuotų, jos pamoką atidedam kitam kartui. Tegu ji ramiai geriau pabaigia meškiuką iki galo susiūti, kad spėtų.
Na, jei aš ką ne taip pasiūliau-atleiskit ax.gif

sullute-aš prisijungsiu prie tavojo užsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 01 vasario 2010 - 16:07
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 01, 16:34)
Skubu pribėgus parašyti, kad kitą savaitę galėčiau, bet tai reikštų, kad šią savaitę jau niekur neisiu, o taaaip jau norėjau iš namųištrūkti, būkit geros, susitinkm dabar, a smile.gif

Zhuvycia, aha, davai geriau sia savaite thumbup.gif drinks_cheers.gif

Na ir as truputuka pasirodysiu - kaip sakiau, praejau Zhuvycios uzrodytus on-line snukucio karpymo kursiukus ir gime stai tokia meskute Mašenka wub.gif

user posted image

Nuotraukos autorius MarijusB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 01 vasario 2010 - 16:08
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 01, 16:06)
Zhuvycia, aha, davai geriau sia savaite  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Na ir as truputuka pasirodysiu - kaip sakiau, praejau Zhuvycios uzrodytus on-line snukucio karpymo kursiukus ir gime stai tokia meskute Mašenka  wub.gif

Ohoh-ho!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visai nauja stilistika! Gal turi daugiau nuotraukų?

Nors aš prisipažinsiu-tokiu principu apkarpyti snukučiai man grynai vyriški atrodo, t.y. keistai kartais atrodo meškutė-mergaitė su tokiu snukučiu . Bet čia gal tik man taip :ax:ir kaip čia man atsikratyt tokio stereotipo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 01 vasario 2010 - 16:20
QUOTE(ievuschka @ 2010 02 01, 17:13)
Ohoh-ho!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Visai nauja stilistika! Gal turi daugiau nuotraukų?

Nors aš prisipažinsiu-tokiu principu apkarpyti snukučiai man grynai vyriški atrodo, t.y. keistai kartais atrodo meškutė-mergaitė su tokiu snukučiu . Bet čia gal tik man taip   :ax:ir kaip čia man atsikratyt tokio stereotipo  g.gif

Aciu, ievuschka! Nuotrauku daugiau neturiu, visai nera laiko fotografavimui doh.gif Atnesiu ja gyvai apziuret mirksiukas.gif
Sitas meskiukas iki paskutinio momento buvo man grynas suniukas - jau planavau ausys persiuti biggrin.gif O po to kazkaip bamc - ir pamaciau, kad vis delto meskius ir netgi meskute (nors ir man anksciau atrode kad su tokiu snukuciu gali buti tik berniukai lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 01 vasario 2010 - 16:29
QUOTE(saullute @ 2010 02 01, 15:52)
As is  PROBEAR darysiu sios savaites pabaigoje, tad jei kam ko antsmugiomirstunegaliukaipreikia, prigriebsiu tuo paciu, nes iki vasario galo neistversiu.  doh.gif

Saullute, parašyk , kada deadline'as padaryti užsakymui biggrin.gif nes pas mane sutuacija antsmugiomirstunegaliukaipreikia lotuliukas.gif

Im bear, tavo meškius jau ir nebaigtas man atrodė mielas, o dabar tai iš viso thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 01 vasario 2010 - 17:13
QUOTE(pudra @ 2010 02 01, 15:29)

Ir dar organizaciniai klausimai dėl šitų kursų.

1) Gal vistik sudarykim sąrašą dalyvaujančių, kad Julios B. neišgąsdintume  smile.gif ? Juk dalyvauti norės nebūtinai tos pačios mergaitės  g.gif . Jums leidus, prirašau visas pasisakiusias, kad norėtų apsilankyti:

Julia B.,
Im-bear,
Mrs Shirley,
Zhuvycia,
Pudra,
Pedingtonas,
Ievuschka...

Atsiprašau, jei kažką praleidau ir visas kitas norinčias prašom prisirašyti  mirksiukas.gif

Ir as labai noreciau smile.gif Priimkit ir mane i kompanija ax.gif

O jau mesku uzderejo... visos tokios skirtingos ir tokios wub.gif taip norisi visas apciupineti lotuliukas.gif Jeigu bus kursiukai ir jeigu priimsit i auskiniu ranku bureli, atsineskit savo kurinelis - nagus niezti apziureti gyvai biggrin.gif
Atsakyti
del manes,tai tiesa sakant kita savaite net daug geriau butu,bet jei dauguma nores si ketvirtadieni,tai lauksiu Jusu visu si ketvirtadieni group.gif
tai kaip daugumai patogiau,taip ir darikite 4u.gif
Im-bear,kai meskute jau girdejo mano komplimentus,dabar noriu pagirti nuostabaus grozio suknele! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julia B.: 01 vasario 2010 - 18:30
Ievuschka, aš tai nosiuką vėliau, kaip įsivaizdavau, tai kitos irgi planavo g.gif
Gal tada dar po galvą atsinešam siuvinėjimui smile.gif ? Žinau, kad nespėjam, žinau, kad niekaip ir labai visai neišeis, bet kai vertiesi per galvą, tai žiūri op ir persiverti biggrin.gif , tik reikėtų žinoti bent kiek iš anksto ax.gif

Im-bear
, jau sakiau, kad trūksta žodžių bigsmile.gif wub.gif

Auksaranke, manau, visos džiaugsimės tavo kompanija drinks_cheers.gif
Atsakyti