Tai
ketvirtadienį susitinkam, taip? O kelintą valandą? Vėl apie ketvirtą? Ir būtų gerai nors apytikriai žinoti
Julios B. adresą

(geriau aišku žinoti visai tiksliai

)
Dėl
Mrs. Shirley tai aš visiškai sutinku su
Ievushka, jeigu negali, tai negali, tikrai n4ra ko pergyventi, mes tikrai turėsime ką veikti ir tonuodamos, ir žvėrelius čiupinėdamos (beje, žinau ką daryti, kad tos mergytės meškytės būtų mažiau panašios į berniukus ar į šuniukus

), o drabužėlių pamokėlę galime nukelti ir kitam kartui. O gal pardavimų pamokėlę padaryti? Aš turiu susiplanavusi jos net dvi dalis - t.y. marketingo (ką labiau perka, ką mažiau ir pan.) bei konkrečių vietų nurodymą, visokius prisiregistravimus prie PayPalų ir t.t. (beje, Im-bear, tu gal norėsi papasakoti apie e-bajų, tu ten daugiau išmanai) Tai galima būtų (jei tik būtų noras) vieną dalį šį kartą pradėti, nes matau, kad jau nemažai turime visos meškiukų, kurie prašosi būti parduoti - jie nuostabūs! Tiesa,
pudra minėjo, kad
Marius norėtų irgi dalyvauti toje pardavimų pamokėlėje, bet gal "marketingas" ne taip jam įdomu?
Žodžiu, gal aš čia be reikalo kišuosi, bet aš pasiruošusi bet kam, kad tik vyktų šį ketvirtadienį.

Dar tamstos mokytojos, labai prašome parašyti reikmenų sąrašiuką, kad ko nepražiopsočiau
Tiesa,
Im-bear, jau koks nuostabus tavo
Mašenkos koloritas

Ir suknelytė (nors akyčių vokai tai man biškį užkliuvo

) Ir juokiausi, kad nosytes siuvinėti jau pati tingi, aišku, lengviau nuvelti, bet mokines išmokini siuvinėti tobulai

O aš dabar pasistačiau sau tikslą - išmokti siuvinėti gražias nosytes.