Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Užsuku vis ir aš pas jus į svečius pasigėrėti gražiais gyventojais wub.gif
Karamelė, Tupsis ir Mašenka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[b]Julia B.,
Im-bear,
Mrs Shirley,
Zhuvycia,
Pudra,
Pedingtonas,
Ievuschka...
auksarankė
deimushka ax.gif (man tinka ir šią, ir kitą savaitę ax.gif )

Im-bear wub.gif Jau koks grožis wub.gif Ir be suknelės buvo nuostabi, o dabar tai išvis žodžių trūksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimushka: 01 vasario 2010 - 18:57
O jau meskiu gausa ir grazumas, mmmmm... wub.gif
Atsakyti
Tai ketvirtadienį susitinkam, taip? O kelintą valandą? Vėl apie ketvirtą? Ir būtų gerai nors apytikriai žinoti Julios B. adresą lotuliukas.gif (geriau aišku žinoti visai tiksliai mirksiukas.gif )
Dėl Mrs. Shirley tai aš visiškai sutinku su Ievushka, jeigu negali, tai negali, tikrai n4ra ko pergyventi, mes tikrai turėsime ką veikti ir tonuodamos, ir žvėrelius čiupinėdamos (beje, žinau ką daryti, kad tos mergytės meškytės būtų mažiau panašios į berniukus ar į šuniukus mirksiukas.gif ), o drabužėlių pamokėlę galime nukelti ir kitam kartui. O gal pardavimų pamokėlę padaryti? Aš turiu susiplanavusi jos net dvi dalis - t.y. marketingo (ką labiau perka, ką mažiau ir pan.) bei konkrečių vietų nurodymą, visokius prisiregistravimus prie PayPalų ir t.t. (beje, Im-bear, tu gal norėsi papasakoti apie e-bajų, tu ten daugiau išmanai) Tai galima būtų (jei tik būtų noras) vieną dalį šį kartą pradėti, nes matau, kad jau nemažai turime visos meškiukų, kurie prašosi būti parduoti - jie nuostabūs! Tiesa, pudra minėjo, kad Marius norėtų irgi dalyvauti toje pardavimų pamokėlėje, bet gal "marketingas" ne taip jam įdomu?
Žodžiu, gal aš čia be reikalo kišuosi, bet aš pasiruošusi bet kam, kad tik vyktų šį ketvirtadienį. lotuliukas.gif Dar tamstos mokytojos, labai prašome parašyti reikmenų sąrašiuką, kad ko nepražiopsočiau doh.gif

Tiesa, Im-bear, jau koks nuostabus tavo Mašenkos koloritas wub.gif wub.gif wub.gif Ir suknelytė (nors akyčių vokai tai man biškį užkliuvo blush2.gif ) Ir juokiausi, kad nosytes siuvinėti jau pati tingi, aišku, lengviau nuvelti, bet mokines išmokini siuvinėti tobulai doh.gif O aš dabar pasistačiau sau tikslą - išmokti siuvinėti gražias nosytes.
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 01, 18:54)
Ievuschka, aš tai nosiuką vėliau, kaip įsivaizdavau, tai kitos irgi planavo  g.gif
Gal tada dar po galvą atsinešam siuvinėjimui  smile.gif ? Žinau, kad nespėjam, žinau, kad niekaip ir labai visai neišeis, bet kai vertiesi per galvą, tai žiūri op ir persiverti  biggrin.gif , tik reikėtų žinoti bent kiek iš anksto  ax.gif

Na tai, aišku, kad veltam snukučiui ir nosį velt reikia, kaip aš čia taip pamiršau, kokius mes snukučius visos darėm doh.gif
O dėl naujos galvos-tai turbūt jau ne...nepavyks...

Gal tikrai-atsinešam savo žvėris parodyti, kas ką naujo turi padaręs, tada dar apie visokius marketingus pašnekėsim, o tada žiū-jau ir tonuoti reiks. Nespėsim atsitokėti-jau vakarėlis ir į pabaigą mirksiukas.gif

Aš čia savo nuožiūra dar vieną žmogų prirašysiu, nes juk rašė čia kažkur, kad ateis:
Julia B.,
Im-bear,
Mrs Shirley,
Zhuvycia,
Pudra,
Pedingtonas,
Ievuschka...
auksarankė
deimushka
saullute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 01 vasario 2010 - 21:19
QUOTE(ievuschka @ 2010 02 01, 22:17)
Aš čia savo nuožiūra dar vieną žmogų prirašysiu, nes juk rašė čia kažkur, kad ateis:
Julia B.,
Im-bear,
Mrs Shirley,
Zhuvycia,
Pudra,
Pedingtonas,
Ievuschka...
auksarankė
deimushka
saullute

Va, ta pati chebrytė jau ir susirinko, ir dar veryvelkom auksarankė 4u.gif

O ką veiksim ar neveiksim, tai tegul mokytojos taškus sudeda, kad nebūtų balagano, manau. Nors manau, net jeigu nieko neatsineštume ir ateitume tuščiom rankom, turėtume ką veikti, oi kaip turėtume (nebent liežuvius pamirštume lotuliukas.gif )
Atsakyti
Nu, panos, nežinau, gal kad mum tos fotografijos mokymų neužtrumpintų, paliekam vistik tą reikalą su marketingais ir pirkimais kitam kartui, a? ax.gif

O gal ir tonavimo šitam susitikimui per akis bus? Turbūt yra visokių techninių niuansų į ką atkreipti dėmesį (spalvos, kailiuko ilgis, teptuko forma ir pan.), apie kuriuos ir paplepėtume, kol dažai susitupės. Be to, juk ne tik apie snukutį kalba. Gal skiriam tam visą vakarą ir nusitonuojam savo meškius tobulai biggrin.gif nuo ausų kraštelių iki pėdučių galiukų? Jeigu vistik įvyks kartu ir siuvimo pamokėlė, tai taip pat liuks, bet galim tikrai prijungt ir prie kito karto 4u.gif
Atsakyti
Prasau parasyti man i az, kam reikia mano adresa parasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 01, 22:39)
Va, ta pati chebrytė jau ir susirinko, ir dar veryvelkom auksarankė  4u.gif

Tai dabar tik laukiam mokytoju norodymo - atsinesti meskiuka, jau su siuvineta nosim , ar dar siuvinejimo pasimokysim, tik kad uztrunka jis labai. Butu idomu vaskavima isbandyti, jeigu butu laiko....
Man geriau si ketvirtadieni, nes MB komandiruote pasipalnavo pagal kursus, kad galeciau kiek pasilepinti bendravimu su jumis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Žiūriu vilnietės susibūrė į labai šaunų būrelį wub.gif
Turiu klausimą: ar yra kauniečių meškiniautojų? Jie ir ne kurseliams, tai bent kavos puodeliui susibėgtumėm ax.gif
Atsakyti
meškiautojos, pro bear yra moherio - peaces, sakykit ar apsimoka? ar visgi geriau kai matuoja iš viso gabalo, t.y. visa ilgi?
25x70cm 7,50E kaštuoja?

jeigu 25x140 kainuoja pvz 14,50, tai neapsimoka taip išeina doh.gif

koks aptimaliausias ilgis kailiuko?

ar galėtum Im bear, katalogą atsinešti? blush2.gif
ačiū už ats.

aš atsinešiu savo žinias ir pavyzdukus ką buvau surinkus, visgi sakiau ten trumpai, aišku, pirmiausia tonavimas, o tada jau acipalaidavimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 02 vasario 2010 - 10:42
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 02 02, 08:45)
Labas rytas.
Žiūriu vilnietės susibūrė į labai šaunų būrelį  wub.gif
Turiu klausimą: ar yra kauniečių meškiniautojų? Jie ir ne kurseliams, tai bent kavos puodeliui susibėgtumėm  ax.gif

aš būnu dažnai kaune 4u.gif , mielai pasimatyčiau biggrin.gif

šiaip vilnietėms tai labai smagu su baltu pavydu stebiu visą jų organizacinį ir dalyvavimo periodą wub.gif
Atsakyti