Labas rytas,
prsiminiau, Im-bear, jei pavyks atgaminti kur pirkai tas adatas akių vėrimui gerąsias kur buvai atsinešus, tai mes norėtume, na pamenu kad ne aš viena norėjau.
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 22, 17:39)
Pudra, ar jau darei užbaigiamajį žingsnį - tris adatas ploniausias kartu sudėti ir su ta "chebryte" apvaryti visą snukutį? Jei taip, tai dar galima negailint snukučio patrinti (sausu) pirštu viską, nuglostyti, irgi padeda.
QUOTE(ievuschka @ 2010 01 22, 20:13)
pastebėjau, kad čiupinėjant tarsi užsiglosto tos adatų paliktos skylutės.
Ir badau trimis adatėlėmis, ir trinu, ir čiupinėju jau dabar, bet

QUOTE(auksaranke @ 2010 01 23, 10:40)
Na, lyg ir mano reikaliukai eina geryn, tai jeigu priimsit i kompanija, prisijungsiu su labaaaai didziuliu malonumu
. Pamokyti, manau, rasiu ko.

Valioooo! Labai šaunu, kad sugrįžai

buvau pametus jus
jau kokie kursai, užsipavydėsiu negyvai
, anksčiau apie gyvenimą vilniuje net nesvarsčiau, dabar mb sakau jei gausi pasiūlymą dabar ir aš sutikčiau
, nu velnias ten visas gyvenimas verda
labai fainas reportažas, labai smagu susipažinti su visomis dalyvėmis

QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 24, 23:35)
buvau pametus jus
, anksčiau apie gyvenimą vilniuje net nesvarsčiau, dabar mb sakau jei gausi pasiūlymą dabar ir aš sutikčiau
, nu velnias ten visas gyvenimas verda

Jo, aš irgi sakiau anksčiau, nusibodo man tas Vilnius, noriu ramybės... Viskas, nebenoriu ramybės, noriu veiksmo, ekšn

Bet Klaipėdikė tai irgi miestelis nešpietnas, galit ir ten ką nors susiorganizuoti, kursiukus kokius

Kursantės, turiu žiauriai nulenkus galvą prisipažinti nuodėmę - mano kiškiukas proceso eigoje tapo irgi liūtu, paskui buldogu, paskui kažkokiu tai išvis bomžu tai nutariau nuardyti visą vilną,. Ale vos tik stipriau truktelėjau, visas kailiuko pagrindas nuėjo kartu su vilna., t.y. atsivėrė plikas sinteponas. Taigii, perdarysiu visiškai galvikę, bus kita nei per kursus. Ir sužinojau tikrą tiesą apie "povilninį" gyvenimą. Matyt tas moherio pagrindas vis dėlto susibado neblogai, tačiau kadangi vilna sukimba su sinteponu, nieko blogo ir neatsitinka, bet va, jei kas bandysit ardyti, tai turbūt pamatysit tą patį ką aš pamačiau - pliką sinteponą.
Pudra - vis pamirštu pasakyti, tie akyčių siūliukai, aišku, mano, aš negaliu gi nieko nepamiršus išeiti. Prašom saugoti ir globoti iki kitų kursiukų. O dėl paviršiaus lyginimo, manau, kad arba tu labai kritiškai vertini savo darbą, arba gal dar šiek tiek per minkštai suvėlei snukiuką? Turi būti tikrai kietas, negaliu sakyti kaip akmuo, bet maždaug kaip... Na, kaip senas batonas gal

Kažkas ruošėsi daryt užsakymą iš ProBear, ar dar tebesiruošia ar jau per vėlu? Man žiauriai reikai akių

QUOTE(Pedingtonas @ 2010 01 25, 23:50)
Kažkas ruošėsi daryt užsakymą iš ProBear, ar dar tebesiruošia ar jau per vėlu? Man žiauriai reikai akių 

Pedingtonai, as prisipirkau daug akiu - ir bespalviu, ir juodu. Kai atvaziuosi adatos, paziuresi ir akys ar tiks

Zhuvycia, tu matai koki atradima padarei..

Labas, mergikės
Kad jau aš turiu jums taip pavydėti dėl visų tu nerealių vykstančių kursų
, tai sugalvojau, kad ir jūs galit šiek tiek man papavydėti...
Iš toli toli pas mane atkeliavo trolis mumis (paskui jisai įsitaisė pailsėti medyje) ir atnešė nuostabią knygą
:

Ačiū tau, liepsnike, dar kartelį
(siuntinukas atėjo dar penktadienį, bet turėjau porą svečių, tad tik joms išvykus suradau laiko prisėsti ir parodyti)
Beje, jau net gavau prašymą pasiūti tilda angeliuką-mergaitę...
Kad jau aš turiu jums taip pavydėti dėl visų tu nerealių vykstančių kursų

Iš toli toli pas mane atkeliavo trolis mumis (paskui jisai įsitaisė pailsėti medyje) ir atnešė nuostabią knygą

Ačiū tau, liepsnike, dar kartelį

(siuntinukas atėjo dar penktadienį, bet turėjau porą svečių, tad tik joms išvykus suradau laiko prisėsti ir parodyti)
Beje, jau net gavau prašymą pasiūti tilda angeliuką-mergaitę...

ufff
, jau net buvau pergyventi pradėjus ar nepaklydo kur siuntinukas pakeliui

Ojojojoj, nenorėjau tavęs priversti sunerimti
, tiesiog kai visą savaitę turi svečių, tai visas gyvenimas sukasi aplink juos - ekskursijos, pramogos, maisto gaminimas ir pan... Kažkaip taip ir neištaikiau nieko nufotografuoti ir parašyti.
O va, vakar, išleidau jau namolio, tai šiandien nuo pat ryto parimus prie kompo tvarkau visokius apleistus reikalius.
Žodžiu, aš vis dar gyvenu ta knygute ir vis vartau, vartau, vartau...
Fantastika

Žodžiu, aš vis dar gyvenu ta knygute ir vis vartau, vartau, vartau...

Fantastika

Ievuschka, peliukas - nuostabus!!!
Kada spėji? Juk turėtum siūti savo avytę
Pirmiausia peliuke bandžiau įžiūrėti avytės bruožus
, bet supratau, kad nieko bendro su ja neturi
O aš "dakalinėju" pirštines vaikui (bo labai šalta), po to griebsiu už ausų meškių, tik prisipažinsiu turiu didelių ketinimų susikirpti naują iš moherio
Beje, kaip dėl sekančių kursų? Jei jie bus trečiadienį, tai jau dabar žinau, kad negalėsiu
, o laaaabai noriu

Kada spėji? Juk turėtum siūti savo avytę

O aš "dakalinėju" pirštines vaikui (bo labai šalta), po to griebsiu už ausų meškių, tik prisipažinsiu turiu didelių ketinimų susikirpti naują iš moherio

Beje, kaip dėl sekančių kursų? Jei jie bus trečiadienį, tai jau dabar žinau, kad negalėsiu

ojeej,koks fainas!Nuosirdziai!
Kaip graziai potanuotas
puikus darbas! :wub:ausytes-pasaka!Ir antakiai