Nuostabi pelyte

Nepaprastai gražus peliukas

Žavingas pelius

Ievushka, pelius labai labai simpatiškas
Papasakok iš ko siūtas, kokiais sąnariukais, koks jo ūgis, labai juk įdomu. O kaip išvertei?

Papasakok iš ko siūtas, kokiais sąnariukais, koks jo ūgis, labai juk įdomu. O kaip išvertei?

ievushka pelius labai labai
nu toks fainuoliškas

Ievushka - nuostabus peliukas, pats nuostabiausias. Man žiausriai patiko mažutės pedutės, o jau pakabukas koks
O kibirėlis
Ir iš kur tuos kiaušinyčius tokius "parovei"
Nuostabu, ir nuotrauka gražiausia pasaulyje.
O tikrai - kaip dėl kursų? Aš, kadangi maniau, kad bus trečiadienį, jau suplanavau daugelį žmonių pagal save, bet dabar permąsčiau, kad galėčiau ir pajudėti šiek tiek iš vienos dienos į kitą, tik man labai reikia žinoti gerokai iš anksto. Tamstos mokytojos - atsiliepkite.

O tikrai - kaip dėl kursų? Aš, kadangi maniau, kad bus trečiadienį, jau suplanavau daugelį žmonių pagal save, bet dabar permąsčiau, kad galėčiau ir pajudėti šiek tiek iš vienos dienos į kitą, tik man labai reikia žinoti gerokai iš anksto. Tamstos mokytojos - atsiliepkite.
Eik tu sau, ievuschka, tu kruopstumo isikunijimas
Peliukas nerealus
Man irgi idomu, kaip ta kibireli pagaminai? Jis man kaip metalinis atrodo. O kiausinukus kaip? Ausytes nuostabios
Kailiukas irgi 10 balu. Koks ugis? Nu zodziu, klausimu milijonas
Negaliu atsiziuret

Negaliu atsiziuret

Dėkui visoms už pagyrimus mano peliukui
Pavadinui jį Filipu. Ūgis-apie 9,5cm (čia jau iki pat ausyčių viršaus).
Pradėjau jį siūti dar gruodį, pasidariau iškarpą , kai kurias detales susiuvau, bet taip ir liko. Galvojau pristatyti į Kalėdinį konkursą, buvau net sugalvojus jam aksesuarą-kaip sūrio gabaliukais puošia eglutę... Bet Kalėdos praėjo, Velykos artinasi. Tad aksesuarai keičiasi. Kiaušinukus lipdžiau iš paperclay, dažiau akrilu, o kibirėlį pirkau Panoramoj, yra ten tokia rankdarbių priemonių parduotuvėlė 1-am aukšte (pavadinimo nebepamenu).
Siūtas iš mini žvėriukams skirto kailiuko, su sąnariukais, kaip priklauso-galūnės ir galva sukiojasi, tonuotas aliejiniais. Pirmą kartą vaškavau siuvinėtą nosytę, pirmiau išbandžiusi ant vieno iš vaikų meškiukų, kurio nosis buvo tik siuvinėta. Iškilo mažų problemėlių. Įdomu būtų kursiukuose ir apie nosis pašnekėt, gal kartu su tonavimu? Pasidalintų patirtimi visos, kurios išbandė vaškavimą-kaip geriau, kokie pavojai ir pan.
Man irgi jau rūpi-kada tiksliai planuojami kiti kursai, reikai suderinti , kur kada ir su kuo vaikus palikti.

Pradėjau jį siūti dar gruodį, pasidariau iškarpą , kai kurias detales susiuvau, bet taip ir liko. Galvojau pristatyti į Kalėdinį konkursą, buvau net sugalvojus jam aksesuarą-kaip sūrio gabaliukais puošia eglutę... Bet Kalėdos praėjo, Velykos artinasi. Tad aksesuarai keičiasi. Kiaušinukus lipdžiau iš paperclay, dažiau akrilu, o kibirėlį pirkau Panoramoj, yra ten tokia rankdarbių priemonių parduotuvėlė 1-am aukšte (pavadinimo nebepamenu).
Siūtas iš mini žvėriukams skirto kailiuko, su sąnariukais, kaip priklauso-galūnės ir galva sukiojasi, tonuotas aliejiniais. Pirmą kartą vaškavau siuvinėtą nosytę, pirmiau išbandžiusi ant vieno iš vaikų meškiukų, kurio nosis buvo tik siuvinėta. Iškilo mažų problemėlių. Įdomu būtų kursiukuose ir apie nosis pašnekėt, gal kartu su tonavimu? Pasidalintų patirtimi visos, kurios išbandė vaškavimą-kaip geriau, kokie pavojai ir pan.
Man irgi jau rūpi-kada tiksliai planuojami kiti kursai, reikai suderinti , kur kada ir su kuo vaikus palikti.
Nu bet tikrai - peliukas tai superinis

QUOTE(ievuschka @ 2010 01 28, 19:43)
O aš pasirodysiu, kokį peliuką pasiuvau. Peliukas jau ruošiasi Velykoms, kiaušinukus renka

Ievuschka, negaliu buti objektyvi, nes turi nerealia silpnybe ziurkem ir pelem (namie auginu 2 ziurkes, geresnio ir malonesnio augintinio neisivaizduoju

Ir kaip tik galvojau, kad savaitgali ziurkyte pradesiu siuti

Labas rytas!
OOoooo, ievuschka! Nuostabus Filipas
Man labai patinka tavo kruopstumas, pati esu perfekcioniste, tai ir kitose darbeliuose sito ieskau
Del kursiuku - treciadieni negaliu niekaip
O va ketvirtadieni, manau, tikrai pavyks - tai siulau ketvirtadieni vasario 4 diena 16 val
OOoooo, ievuschka! Nuostabus Filipas

Del kursiuku - treciadieni negaliu niekaip

QUOTE(ievuschka @ 2010 01 28, 22:53)
o kibirėlį pirkau Panoramoj, yra ten tokia rankdarbių priemonių parduotuvėlė 1-am aukšte (pavadinimo nebepamenu).
Tiimari tikriausiai