Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Nuostabi pelyte wub.gif
Atsakyti
Nepaprastai gražus peliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Žavingas pelius wub.gif
Atsakyti
Ievushka, pelius labai labai simpatiškas wub.gif
Papasakok iš ko siūtas, kokiais sąnariukais, koks jo ūgis, labai juk įdomu. O kaip išvertei? ax.gif
Atsakyti
ievushka pelius labai labai wub.gif wub.gif nu toks fainuoliškas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ievushka - nuostabus peliukas, pats nuostabiausias. Man žiausriai patiko mažutės pedutės, o jau pakabukas koks doh.gif O kibirėlis doh.gif Ir iš kur tuos kiaušinyčius tokius "parovei" blink.gif Nuostabu, ir nuotrauka gražiausia pasaulyje.

O tikrai - kaip dėl kursų? Aš, kadangi maniau, kad bus trečiadienį, jau suplanavau daugelį žmonių pagal save, bet dabar permąsčiau, kad galėčiau ir pajudėti šiek tiek iš vienos dienos į kitą, tik man labai reikia žinoti gerokai iš anksto. Tamstos mokytojos - atsiliepkite.
Atsakyti
Eik tu sau, ievuschka, tu kruopstumo isikunijimas wub.gif wub.gif wub.gif Peliukas nerealus wub.gif wub.gif wub.gif Man irgi idomu, kaip ta kibireli pagaminai? Jis man kaip metalinis atrodo. O kiausinukus kaip? Ausytes nuostabios wub.gif Kailiukas irgi 10 balu. Koks ugis? Nu zodziu, klausimu milijonas lotuliukas.gif
Negaliu atsiziuret wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 28 sausio 2010 - 22:48
Dėkui visoms už pagyrimus mano peliukui aciuks.gif Pavadinui jį Filipu. Ūgis-apie 9,5cm (čia jau iki pat ausyčių viršaus).
Pradėjau jį siūti dar gruodį, pasidariau iškarpą , kai kurias detales susiuvau, bet taip ir liko. Galvojau pristatyti į Kalėdinį konkursą, buvau net sugalvojus jam aksesuarą-kaip sūrio gabaliukais puošia eglutę... Bet Kalėdos praėjo, Velykos artinasi. Tad aksesuarai keičiasi. Kiaušinukus lipdžiau iš paperclay, dažiau akrilu, o kibirėlį pirkau Panoramoj, yra ten tokia rankdarbių priemonių parduotuvėlė 1-am aukšte (pavadinimo nebepamenu).
Siūtas iš mini žvėriukams skirto kailiuko, su sąnariukais, kaip priklauso-galūnės ir galva sukiojasi, tonuotas aliejiniais. Pirmą kartą vaškavau siuvinėtą nosytę, pirmiau išbandžiusi ant vieno iš vaikų meškiukų, kurio nosis buvo tik siuvinėta. Iškilo mažų problemėlių. Įdomu būtų kursiukuose ir apie nosis pašnekėt, gal kartu su tonavimu? Pasidalintų patirtimi visos, kurios išbandė vaškavimą-kaip geriau, kokie pavojai ir pan.

Man irgi jau rūpi-kada tiksliai planuojami kiti kursai, reikai suderinti , kur kada ir su kuo vaikus palikti.
Atsakyti
Nu bet tikrai - peliukas tai superinis wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 01 28, 19:43)
O aš pasirodysiu, kokį peliuką pasiuvau. Peliukas jau ruošiasi Velykoms, kiaušinukus renka  smile.gif

Ievuschka, negaliu buti objektyvi, nes turi nerealia silpnybe ziurkem ir pelem (namie auginu 2 ziurkes, geresnio ir malonesnio augintinio neisivaizduoju smile.gif ). Viskas thumbup.gif . Ir dydis - taip pat mano silpnybe biggrin.gif Esu pakereta wub.gif
Ir kaip tik galvojau, kad savaitgali ziurkyte pradesiu siuti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!

OOoooo, ievuschka! Nuostabus Filipas wub.gif Man labai patinka tavo kruopstumas, pati esu perfekcioniste, tai ir kitose darbeliuose sito ieskau thumbup.gif

Del kursiuku - treciadieni negaliu niekaip schmoll.gif O va ketvirtadieni, manau, tikrai pavyks - tai siulau ketvirtadieni vasario 4 diena 16 val mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 01 28, 22:53)
o kibirėlį pirkau Panoramoj, yra ten tokia rankdarbių priemonių parduotuvėlė 1-am aukšte (pavadinimo nebepamenu).

Tiimari tikriausiai unsure.gif
Atsakyti