Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

QUOTE(liepsnike @ 2010 01 29, 11:00)
Tiimari tikriausiai  unsure.gif

Na taip! Žmonės iš Suomijos geriau žino, kokios parduotuvės Vilniaus Panoramoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Im-bear dėkui! ir aš mėgstu atlikti viską kruopščiai, nors ne visada ir pavyksta idealiai, ir šįkart radau prie ko prikibti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 29 sausio 2010 - 11:21
QUOTE(ievuschka @ 2010 01 29, 11:19)
Na taip! Žmonės iš Suomijos geriau žino, kokios parduotuvės Vilniaus Panoramoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai, kad parduotuvė suomiška lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2010 01 29, 12:53)
Tai, kad parduotuvė suomiška  lotuliukas.gif

Geras lotuliukas.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ok, ketvirtadienis tai ketvirtadienis, tada visus žmones savo planuose perkeliu į ketvirtadienį. O kaip Mrs Shirley - ar tu galės ketvirtadienį? Ir visos kitos?
Atsakyti
Nuolat knaisiojuosi visokiuose meškinų puslapiuose ir tyrinėju viską ką randu. Noriu parodyti jums vieną nuotrauką. Labai mėgstu tokias stambaus plano nuotraukas, nes jose labai puikiai matosi, kaip kas padaryta. Kaip ir čia - puikiai matosi, kaip tonuota burnytė, kaip apkarpyta, kaip padaryti vokai. Pažiūrėkite

http://www.teddy-tal...ic.php?id=34305
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 29, 13:29)
Ir visos kitos?

Man tinka ax.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 29, 13:51)
Kaip ir čia - puikiai matosi, kaip tonuota burnytė, kaip apkarpyta, kaip padaryti vokai. Pažiūrėkite

Ačiū, kad vis palepini mus savo atradimais mirksiukas.gif 4u.gif . Bet labiausiai man patiko prierašas prie šito meškio - pirmas iš dviejų per savaitę doh.gif . Tai bent tempai blink.gif ! Net smalsu pasidarė, o kiek laiko mūsų merginos užtrunka prie kiekvieno savo meškino? Gal čia tik aš pasijutau lėtapėde g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 01 29, 16:28)
Man tinka  ax.gif
Ačiū, kad vis palepini mus savo atradimais  mirksiukas.gif  4u.gif . Bet labiausiai man patiko prierašas prie šito meškio - pirmas iš dviejų per savaitę  doh.gif . Tai bent tempai  blink.gif ! Net smalsu pasidarė, o kiek laiko mūsų merginos užtrunka prie kiekvieno savo meškino? Gal čia tik aš pasijutau lėtapėde g.gif  biggrin.gif

Man tai trunka ilgai, čia gi kūryba, reikia atsisėsti ilgai, pamąstyti, pajausti, o man nuolat kas nors trukdo. Užtrunku 2-3 savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 01 29, 15:28)
Net smalsu pasidarė, o kiek laiko mūsų merginos užtrunka prie kiekvieno savo meškino? Gal čia tik aš pasijutau lėtapėde g.gif  biggrin.gif

Aš tada irgi baisiausia lėtapėdė doh.gif Nes prie visų darbelių ilgai užtrunku. Bet man panašiai kaip Zhuvyciai-apie 2-3sav. trunka (tame tarpe vis atsiranda kokių kitokių smulkių darbeliūkščių, o kai jau galvoju-dabar jau siūsiu meškį/ar jo draugelį, tai vaikai nemiega, tai serga, tai eiti kur nors reikia. Tai taip ir tempiasi...Man jau džiaugsmas būtų, jei pavyktų per mėnesį 2 pasiūti. Tai per metus net 24 padarėliai gimtų bigsmile.gif O jei tarpuose dar ką nor nuvelt/pasiuvinėt/nulipdyt/sumeistraut pasisektų-puikiausi metai būtų! Bandysiu nuo vasario imtis tokio plano, tik pradžiai-planas minimum-per mėnesį po 1 meškiuką/ar kitokį padarėlį.

Tai kursiukai-ketvirtadienį?
Atsakyti
Filipas puikus 4u.gif

ketvirtadieni - gal ir tinka (tiksliau žinosiu tik sekmadieni), nežinau ar spėsiu paruošti ką norėjau. na bandau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 29, 17:12)
Filipas puikus 4u.gif

ketvirtadieni - gal ir tinka (tiksliau žinosiu tik sekmadieni), nežinau ar spėsiu paruošti ką norėjau. na bandau smile.gif

Dėkui už Filipui skirtą pagyrimą smile.gif
O jei ketvirtadienis netiks, tai gal penktadienį? Man pačiai tai geriau būtų, nes ketvirtadienį dukrai tektų praleist muzikos mokyklą dėl manęs ax.gif Bet aš prisiderinsiu prie daugumos, svarbu, kad abiems mokytojoms ir namų šeimininkei ta pati diena tiktų.

Dabar sėdžiu ir mąstau savo avies kūnoir kojų iškarpas, gal pavyks per savaitgalį pasiūti.
Atsakyti
Ievushka koks nuostabus peliukas! wub.gif
Atsakyti
user posted image

smile.gif
Atsakyti