Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos, Lengvatos

Sakykit,ar jau yra gavusiu soc.pasalpa uz sausio men.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 02 14, 20:45)
dvieju asmenu pajamos jei nevirsija 700lt,tuomet priklauso socialine pasalpa.bet jusu vyras turi registruotis i DB.
taip pat galit rasyt prasyma del maisto davinio.

bedarbio pasalpa gaunama is DB isiskaiciuos i tuos 700 Lt? blush2.gif g.gif
Atsakyti
[quote=willijag,2010 02 18, 13:48]
[quote=timotey,2010 02 18, 12:34]
as jau gavau men pradzioj.
[/quoto
o jus jau gavot pinigelius uz vaikus? g.gif kaip supratau, kas gauna soc pasalpa, tam nereikia is naujo rasyt prasyma del ismoku vaikams nuo sausio men?
[/quote]
Soc.pasalpa gavau jau penktadieni,vaiko pinigeliu dar nera.. verysad.gif
man ismokas pratese automatiskai,kadangi gaunu soc pasalpa..
Atsakyti
sakykit, o jeigu as stoviu DB jau 6 men. ir gaunu bedarbio pasalpa, esu iregistruota pas tevus (netekejusi) ar gausiu as soc. pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(fantassy @ 2010 02 18, 16:32)
sakykit, o jeigu as stoviu DB jau 6 men. ir gaunu bedarbio pasalpa, esu iregistruota pas tevus (netekejusi) ar gausiu as soc. pasalpa?

jei jau nebegaunate bedarbio pasalpos, tai turetumet gaut smile.gif jeigu pilnamete esat smile.gif su kuo iregistruota bute, nesvarbu (bent jau mano atveju taip buvo, nors kitur visaip gali but)
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2010 02 18, 12:52)
bedarbio pasalpa gaunama is DB isiskaiciuos i tuos 700 Lt?  blush2.gif  g.gif

taip,skaiciuojasi visi gaunami pinigai.

QUOTE(fantassy @ 2010 02 18, 15:32)

gausit soc pasalpa,kai baigsis mokejimas is DB,nes vienam asmeniui pajamos turi but 350lt(soc skyrius moka 315lt)
Papildyta:
QUOTE(willijag @ 2010 02 18, 11:48)

o jus jau gavot pinigelius uz vaikus? g.gif kaip supratau, kas gauna soc pasalpa, tam nereikia is naujo rasyt prasyma del ismoku vaikams nuo sausio men?

socialine gavau,bet vaiko pinigeliu dar ne.
Atsakyti

sakykit o jai as gaunu 659Lt o vyras 364 tai pas mus iseina daugiau negu 700Lt bet pas mus yra du vaikai,nes kiek girdejau kad kiekvienam asmeniuj seimoje neturi virsit 350Lt tai tada soc pasalpa yra mokama.O pas mus tikrai kiekvienam neiseina po 350Lt.
Atsakyti
negavau dar nei vaiko pinigu , nei pasalpos nepasiturinciai seimai, nei kruopu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 02 18, 19:39)
As tik sio men. pradzioj gavau soc.pasalpa uz gruodi,o dar turi ir uz sausi ismoketi,bet vel laukiu...nors uz vaika pinigelius gavau 4u.gif

sakykit prasau, jei as gaunu apie 600 lt, vaiko tevas gyvena uzsienyje taciau nedirba. kaip tada man siuo atveju? man reiktu gal is jo gauti kaip nors jog jis bedarbis? ar kaip? kur tureciau pristatyti dokumentus?
Atsakyti
QUOTE(sabalia @ 2010 02 18, 20:14)
sakykit prasau, jei as gaunu apie 600 lt, vaiko tevas gyvena uzsienyje taciau nedirba. kaip tada man siuo atveju? man reiktu gal is jo gauti kaip nors jog jis bedarbis? ar kaip? kur tureciau pristatyti dokumentus?

del uzsienio tai nezinau,dokumentus reikia pristatyti i savivaldybe ar seniunija,gal ten geriau ir pasiteiraukit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 02 18, 20:17)
del uzsienio tai nezinau,dokumentus reikia pristatyti i savivaldybe ar seniunija,gal ten geriau ir pasiteiraukit 4u.gif

aciu labai.
o gal kas nors esat susidure su uzsieniu? 4u.gif
Atsakyti
g.gif Labas, gal galima priminti ta formule, kaip apskaiciuoti kiek gali pats moketi uz sildyma? arba mestelti nuoroda, kur ja rasti. ACIU.
Atsakyti