Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN (6 tema)

Na žinoma maloniau,
kita vertus, man labai jau didele tašė gaunasi vien į gimdyką doh.gif Chalatas toks iš didesnių, dar naktiniai, rakšluostis, tapkės, kojinės, vanduo, vienkart kelnaites, įklotai , viekart palutės, vaiko vienas komplektukas ir pamperis, drėgnos servetėlės, šukos, gumytės.. doh.gif doh.gif doh.gif
Dar tikriausiai čia dėsiu tualetinio popieriaus, nosinyčių..

dar antra tašytė g.gif , bet tą antrą tai gal namie paliksiu, paskui vyras atveš... g.gif

QUOTE(betoox @ 2010 02 17, 16:12)
neteko pastebėti, kad duoda, vos atvykus liepe persirengti naktinius ir chalata, kaip supratau situos reikia savo turėti  4u.gif  na ir maloniau savas rūbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo septinta: 17 vasario 2010 - 14:32
o beje man tualetinio pop. neprireike, nezinau ar tik mano palatoj ir gimdykloj, bet jo visuomet budavo padeta. baigdavos - atnesdavo naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(septinta @ 2010 02 17, 15:29)
Na žinoma maloniau,
kita vertus, man labai jau didele tašė gaunasi vien į gimdyką  doh.gif  Chalatas toks iš didesnių, dar naktiniai, rakšluostis, tapkės, kojinės, vanduo, vienkart kelnaites, įklotai , viekart palutės, vaiko vienas komplektukas ir pamperis, drėgnos servetėlės, šukos, gumytės.. doh.gif  doh.gif  doh.gif

dar antra tašytė  g.gif , bet tą antrą tai gal namie paliksiu, paskui vyras atveš...  g.gif

aš buvau su tuo tokiu dideliu lagaminu ant ratuku, gimdykloi kamputį pasidėjom, išsitraukėm vandens ir vaiko rūbukus ir vienkartines paklodes, o tas lagaminas kampe niekam netrukde 4u.gif beje, persirengti liepe dar priemime ir isnesti palta ir batus i masina vyrui nurode.

QUOTE(Soy @ 2010 02 17, 15:34)
o beje man tualetinio pop. neprireike, nezinau ar tik mano palatoj ir gimdykloj, bet jo visuomet budavo padeta. baigdavos - atnesdavo naujo smile.gif

va šitas mane irgi maloniai nustebino ax.gif
na palatoje nebuvo pas mus popieriaus, bet ir gimdyklos ir po gimdyminio wc visada būdavo šikpopierio thumbup.gif turėjau savo, bet neprireikė smile.gif

Atsakyti
O ar manot verta tartis tik su akušere? g.gif Galvoju apie Boženą arba Jolantą, kurią rekomenduotumėte? g.gif
Atsakyti
na jeigu jau tokias bjaures replikas laido apie storas kojas ir t.t. tai siaubas kazkoks doh.gif einu paskaitysiu Jūsų gimdymo istorija.... o seip manau buciau neiskentusi ir jau pries isvaziuojant namo parasyciau skunda. Istiesu moterys atvaziuoja i svente, susitikti su savo mazyliu, o ypac jeigu pirma vaikelis, tai viskas nauja ir nezinoma, o cia kazkokia bjauri boba dar tokias replikas laido doh.gif

na man vis dar labai juokingai skamba kad vyrui liepiama isnesti palta ir batus i masina unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(septinta @ 2010 02 17, 15:29)
Na žinoma maloniau,
kita vertus, man labai jau didele tašė gaunasi vien į gimdyką  doh.gif  Chalatas toks iš didesnių, dar naktiniai, rakšluostis, tapkės, kojinės, vanduo, vienkart kelnaites, įklotai , viekart palutės, vaiko vienas komplektukas ir pamperis, drėgnos servetėlės, šukos, gumytės.. doh.gif  doh.gif  doh.gif

dar antra tašytė  g.gif , bet tą antrą tai gal namie paliksiu, paskui vyras atveš...  g.gif

o kam tiek daug daigtu i gimdykla? blink.gif
Aisku daugiausiai uzima halatas o kiti daigtai visai nedaug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 02 17, 20:19)
o kam tiek daug daigtu i gimdykla?  blink.gif

o kurie čia nereikalingi būtų, jei pas mus šeimoj gimdymai po 10-18 val. užtrunka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2010 02 17, 09:43)
.
jau kaip ir rasiau, kad isjunge sviesa ir saremius kesdavau tamsoje, per apziura, kai isprasydavo vyra, replikuodavo: "kelk savo storas kojas" arba "visai nepasiruosus gimdymui", "tavo 40 balu saremiai tik gelytes..." ir t.t ir pan... intonacijos vertos oskaru...
Tikiu, kad tai priklauso nuo nuotaiku, nes as atvykau kaip kokia naivuole i svente susitikimui su savo leliuku... O personalas matyt bubo pavarge ir jiems ne iki mano svenciu...
Si karta esu nusiteikus ne taip jautriai i viska reaguoti, neisleisti uzgauliojamai ir stengtis su visais surasti bendra kalba ir ziureti i tai ne kaip i svente, o kaip i sunku darba - isbandyma...
mano gimdymo istorija

nu jooo, be komentarų.... blink.gif

Gerai kad gimdyt atvažiavau ryte ir jis buvo gana trumpas.
Atsakyti
QUOTE(septinta @ 2010 02 18, 00:42)
o kurie čia nereikalingi būtų, jei pas mus šeimoj gimdymai po 10-18 val. užtrunka  unsure.gif

as nezinau, tiesiog kiek teko skaityti sarasiuku i gimdykla tai as asmeniskai imu chalata, šlepetes, naktinius, kojines, aisku vandens negazuoto, pampersa ir vaikeliui 1komplektuka rubeliu. Gal tikrai labai reikalingu daigtu dar yra unsure.gif
Atsakyti
merginos, durnas klausymas, o jus kraunates dvi tases? viena i gimdykla kita i palata? unsure.gif o viena tase negalima susikrauti visko?
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 18, 14:24)
merginos, durnas klausymas, o jus kraunates dvi tases? viena i gimdykla kita i palata? unsure.gif o viena tase negalima susikrauti visko?

Aisku galima, pas mane buvo viena tase, ant virsaus tiesiog maiselyje buvau isidejus daiktus kuriu reiks gimdykloj, kad neknist poto visos tases
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 18, 14:24)

aš turėjau vieną didžiulią tašę smile.gif

QUOTE(Soy @ 2010 02 18, 15:56)
Aisku galima, pas mane buvo viena tase, ant virsaus tiesiog maiselyje buvau isidejus daiktus kuriu reiks gimdykloj, kad neknist poto visos tases

aš lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(septinta @ 2010 02 17, 13:29)
Na žinoma maloniau,

na gimdykloje bet kokiu atveju turesite visus savo daiktus smile.gif tiesiog i atskira tasyte "gimdykline" isidekite nedaug daiktu kuriu pirmoj eilej reikes, o visa kita net jei ir prireiks, vyras gales istraukti is tases.

ranksluoscio, dregnu serveteliu ar suku manau neprireiks. praustis eisite jau zymiai veliau kai gulesite pogimdyviniam skyriuje, plaukus susirisite dar namie, o vaikuciui uzpakaliuka paplaus sesutes, neprireiks serveteliu smile.gif
o ir vaikuciui juk ne poka pampersu, o viena pirmaji pampersiuka isidekit i ta gimdyklos tasyte, taip pat vienkartines kelnaites ir vienas iklotas jums po gimdymo - nedaug vietos uzima... tik su chalatu didziausia beda smile.gif palutes galite tureti atskirai ir is karto atejus i gimdykla jas istraukt ir padet ant lovos smile.gif ju pirmiausia papraso akusere mirksiukas.gif

siaip tai tiesa pasakius, man irgi pradzioj buvo svarbu ka kaip susideti... bet bendrai tai taip pasakysiu: niekam ten visai nerupi kokia jusu tase, ar kiek ju. stovi jos kampe ir tiek smile.gif juolab, kai ligonines pacios praktiskai nieko neduoda, tai ir medikams naturalu, kad mamos viska turi pacios i gimdymo namus atsivezti.
galiausiai jei prireikia is bet kurios tases vyras gales istraukti tai, ko prireiks 4u.gif
Atsakyti