Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN (6 tema)

QUOTE(Acne @ 2010 02 18, 19:42)
ar tos lovos galvugalis keliasi, kad galetum pusiau sedom gimdyti?  g.gif
Man gimdant niekas nesiule pusiau sedom, tai maniau, kad nera galimybes, nes man neleido savaip atsigulti...

Keliasi, as gimdziau pusiau sedom. Akusere parode vyrui kaip reguliuot ir jis pakeldavo-nuleisdavo kaip man reikdavo.
Atsakyti
Ojjj, kuo toliau tuo labiau siaubas ima... unsure.gif unsure.gif unsure.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ir dar klausimelis ar reikia atsivezti vyrui vienkartinius drabuzius: kauke, kepure, slepetes ir chalata, tokie kur buna melyni?
Slepes tai maciau lankytojams aparatas stovi, imetus 1 Lt iskrenta, o va visa kita g.gif
Atsakyti

NORIU LABAI LABAI PADEKOTI
Gyd.Diliautienė bei Gyd. Razuma wub.gif wub.gif

tokiu nuostabiu gydytoju dar neteko matyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif

pirma vaikeli pagimdziau su Gyd..Diliautienė , antra su Gyd. Razumu ir trecia vaikeli pagimdziau su Gyd.Diliautienė bei Gyd. Razumu kartu thumbup.gif biggrin.gif

visi gymdymai buvo labai sklandus ACIU JIEMS UZ GERA IR PALANKIA ATMOSFERA mirksiukas.gif

GYD. .Diliautienė labai maloni, mokanti savo darba TIKRA SPOFESIONALE mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif

esu begalo JIEMS dekinga aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
KAD VISI TRYS VAIKUCIAI GYME LABAI GREIT IR LABAI GRAZIAI

user posted image

o taip pat AKUSEREI BOZENAI aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
.

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 18 vasario 2010 - 20:59
QUOTE(mamulka10 @ 2010 02 18, 20:55)

NORIU LABAI LABAI PADEKOTI
Gyd.Diliautienė bei Gyd. Razuma wub.gif  wub.gif

tokiu nuostabiu gydytoju dar neteko matyti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

pirma vaikeli pagimdziau su Gyd..Diliautienė , antra su Gyd. Razumu ir trecia vaikeli pagimdziau su Gyd.Diliautienė bei Gyd. Razumu kartu  thumbup.gif  biggrin.gif

visi gymdymai buvo labai sklandus ACIU JIEMS UZ GERA IR PALANKIA ATMOSFERA  mirksiukas.gif

GYD. .Diliautienė labai maloni, mokanti savo darba TIKRA SPOFESIONALE  mirksiukas.gif  thumbup.gif  wub.gif

esu begalo JIEMS dekinga aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
KAD VISI TRYS VAIKUCIAI GYME LABAI GREIT IR LABAI GRAZIAI

user posted image
o taip pat AKUSEREI BOZENAI aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
.
.

galvojau iskarto kad pagimdete trinukus doh.gif

sveikinam su laimingu maziuko atejimu i pasauli drinks_cheers.gif

P.S. merginos, kiek reiktu naktiniu pasiimti? 2? ar gimdai su savo naktiniais ar ten duoda kazka?
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 18, 20:02)
galvojau iskarto kad pagimdete trinukus  doh.gif

sveikinam su laimingu maziuko atejimu i pasauli drinks_cheers.gif

P.S. merginos, kiek reiktu naktiniu pasiimti? 2? ar gimdai su savo naktiniais ar ten duoda kazka?

biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu aciu aciuks.gif uz sveikinimus , ne cia is dziaugsmo taip doh.gif biggrin.gif biggrin.gif

del naktinuku as asmeniskai neemiau nes ten kasdien galejau paimti naktinukus svarius, netgi 2 kart i diena keisdavau, kai guli 2-3 dienas tai apsejau ir be savu , duoda jie ten kiek nori ju yra, reikia tik paprasyti mirksiukas.gif

Atsakyti
Nors rasyta temoj gal desimt kart bet pakartosiu:

Vyrui uztenka ant batu maiseliu arba is namu atsiveztu slepeciu. Buna su savo paprastais rubais. Jokiu kaukiu, kepuriu, chalatu vienkartiniu nereik.

Ligonines rubais rengia tik tas, kurioms atlieka cezario operacija. Gimdanciu naturaliai dar priemime praso apsirengt savo naktinius ir uzsidet chalata, taip palydi i gimdykla.
As naktinius turejau dvejus. Tiksliau gimdziau su vyriska maike uzpakali dengiancia, o palatoje persirengiau normalius naktinukus.
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2010 02 18, 19:27)
ir dar klausimelis ar reikia atsivezti vyrui vienkartinius drabuzius: kauke, kepure, slepetes ir chalata, tokie kur buna melyni?
Slepes tai maciau lankytojams aparatas stovi, imetus 1 Lt iskrenta, o va visa kita  g.gif

su tais maiseliais ant koju biskeli sako vyrams buna nepatogu, tie maiseliai plysta, kojos sunta ir pan.. mano vyras turejo pasiemes slepetes, ir dar lengvus tokius vasarinius sportbatukus jeigu ka... tai buvo su slepetem smile.gif

QUOTE(Emanuel @ 2010 02 18, 20:02)

as gimdziau su diiiiideliausiais vyriskais marskiniais. (LAAABAI patogu, ir atsisega paskui kai vaikiuka ant pilvo guldo...). ir turejau naktinukus specialiai pogimdyviniam gulet.. bet dabar jei vaziuociau, imciau kokius 3-4 naktinius... unsure.gif nes kai maitinau, muse prakaitas visa, kai pienas randasi irgi ten pasitepa biskeli, o bendrai gali ir krauju susitepti...
man labai norejosi pasikeisti kas dienai svariu...

Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2010 02 18, 21:55)

[size=10][color=red][b]NORIU LABAI LABAI PADEKOTI
Gyd.Diliautienė bei Gyd. Razuma wub.gif  wub.gif

O gal galit konkrečiau papasakot? Ar tarėtės? ar važiavot nesitarus? Kaip praėjo gimdymas?
Atsakyti
as ziuriu kad ten tikrai nemazai daigtu gaunasi su savimi nestis. Nes as asmeniskai pirma karta is jusu isgirdau kad ir patiesaliuku reikia ir iklotu didesniu blink.gif

O del vyrisku marskiniu labai gera ideja, reikes paieskoti kokiu nors, tik beda kad mano vyras ju nenesioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 02 19, 09:12)
as ziuriu kad ten tikrai nemazai daigtu gaunasi su savimi nestis. Nes as asmeniskai pirma karta is jusu isgirdau kad ir patiesaliuku reikia ir iklotu didesniu  blink.gif

O del vyrisku marskiniu labai gera ideja, reikes paieskoti kokiu nors, tik beda kad mano vyras ju nenesioja  doh.gif

iklotu butinai tu specialiu nusipirk, nes paprasti nepagelbes is karto po gimdymo...
eurovaistineje kokioje didesneje tikrai yra, parduoda vienetais, nebutina viso poko pirkti smile.gif
Atsakyti
tos kurios taretes su gydytojais ar mokejote i kasa?
Atsakyti