Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN (6 tema)

beje gal kam idomu, turiu foto gimdyklos kurioje gimdziau. va taip atrodo
user posted image
Atsakyti
ir net paluciu reikalauja ligonineje blink.gif o tai tada kiek ju susinaudoja? g.gif
Papildyta:
oi kokia nepatogi atrodo lova unsure.gif jeigu kojas uzsikeli tai i ka tada atsispirti stumiant?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 02 18, 18:15)
ir net paluciu reikalauja ligonineje  blink.gif  o tai tada kiek ju susinaudoja?  g.gif

Manes nei prase nei reikalavo, apskritai nieko neprase. O palu as tiesiog savo turejau, maloniau ant savu ir pasikeist dazniau gali, nes jei ligonines tai jas reciau keicia, slapiai nelabai smagu gulet. Siaip as nedaug turejau, penkias gal.
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2010 02 18, 18:18)
oi kokia nepatogi atrodo lova  unsure.gif  jeigu kojas uzsikeli tai i ka tada atsispirti stumiant??  g.gif

Normali ta lova, ja gi transformuoja pries stumiant, galine dali nuleidzia isvis, pakelia gelezinius rankturius. Kojas gali kelt, gali nekelt, kaip patogu. as kojom buvau isiremus tiesiog i tuos kojom skirtus reikalus, o rankom reik isitvert rankturiu
Apskritai man visad sake gulkit kaip patogu, parode kelis variantus, issirinkau patogiausia sau ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 18 vasario 2010 - 17:22
o as isviso nusipirkau tik 5 blush2.gif gal tada reikia daugiau isigyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 02 18, 16:18)
ir net paluciu reikalauja ligonineje  blink.gif  o tai tada kiek ju susinaudoja?  g.gif
Papildyta:
oi kokia nepatogi atrodo lova  unsure.gif  jeigu kojas uzsikeli tai i ka tada atsispirti stumiant??  g.gif

manes paprase unsure.gif 5 turejau, tai 4 gimdykloj sunaudojo...
o lova kaip lova smile.gif rankom isitvert ten tokie sonuose metaliniai pasikelia, o kojom nelabai patogu, man liepe i tis pacius koju "deklus" su pedom zemiau ten remtis, bet tikrai nepatogu... schmoll.gif tik tiek kad tuo metu apie tai negalvoji... rolleyes.gif
Atsakyti
ir kam reikia tiek daug paluciu g.gif nu sorry pirmas kartas tai ir klausineju blush2.gif

o jeigu lova patogi tada gerai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2010 02 18, 18:23)
man liepe i tis pacius koju "deklus" su pedom zemiau ten remtis, bet tikrai nepatogu...  schmoll.gif  tik tiek kad tuo metu apie tai negalvoji...  rolleyes.gif

As taip pat, isipyrus buvau pedom po tais juodais ant kuriu kojas reik det biggrin.gif Nemoku aiskiau paaiskint biggrin.gif
Man kazkaip patogiausia taip buvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2010 02 18, 18:24)
ir kam reikia tiek daug paluciu  g.gif  nu sorry pirmas kartas tai ir klausineju  blush2.gif

bent man reikejo pastoviai po uzpakaliu ant lovos turet, nes gimdykloj nuleido vandenis ir poto jie nuolat bego smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 02 18, 16:24)
ir kam reikia tiek daug paluciu  g.gif  nu sorry pirmas kartas tai ir klausineju  blush2.gif

o jeigu lova patogi tada gerai  ax.gif  4u.gif

nu zinok visokio gerio is taves ten begs... smile.gif taip kad susinaudos arba per gimdyma arba pogimdyvinej palatoj irgi... 4u.gif
Atsakyti
aaaa tada supratau smile.gif o tai jeigu vaikstai ir bega visoks geris unsure.gif tada duoda ka nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 02 18, 17:10)
aaaa tada supratau smile.gif o tai jeigu vaikstai ir bega visoks geris  unsure.gif  tada duoda ka nors  g.gif

man jau nesinorejo vaiksciot tada kai viskas bego... arti finisas buvo... blush2.gif
bet matyt akusere paaiskintu kaip ka daryt..
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 02 18, 19:10)
aaaa tada supratau smile.gif o tai jeigu vaikstai ir bega visoks geris  unsure.gif  tada duoda ka nors  g.gif

jei vaiksciot bus noras ir galimybe tai isidesi paketa koki, turek didesniu, nes po gimdymo irgi kraujavimas nemazas buna
Atsakyti
ar tos lovos galvugalis keliasi, kad galetum pusiau sedom gimdyti? g.gif
Man gimdant niekas nesiule pusiau sedom, tai maniau, kad nera galimybes, nes man neleido savaip atsigulti...
Atsakyti