Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN (6 tema)

O VGN yra gydytojų, ant kurių geriau "neužsirauti"?
Atsakyti
o gal zinote kada epiduros jau nebeduoda, nes per daug atsidares kaklelis? ax.gif 4u.gif nes seip jeigu nebeduoda reiskia turetu jau nemazai jis buti atsidares, o tai gera naujiena ... artejame i pabaiga bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

vakar buvom VGN ekskursijoje, kur ieiti, masina pastatyt ir panasiai....

priimamajame moteris labai gera buvo, bet toliau neejom, nes labai daug gimdyviu, beveik visos gimdyklos uzimtos...

juokavo, kad nakty atvaziuoja visada daug, o po to diena gimdo... smile.gif nes kai buvom tai priimamajame tylu ramu

man kazkaip sunku laukti jau... noresi greiciau, kaip ir visoms..
belieka uzsiimti kazkuo ir nelaukti, bus greiciau smile.gif

iki greito susitikymo kas sia savaite gimdys, susitiksim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Yola @ 2010 02 22, 13:00)
vakar buvom VGN ekskursijoje, kur ieiti, masina pastatyt ir panasiai....

priimamajame moteris labai gera buvo, bet toliau neejom, nes labai daug gimdyviu, beveik visos gimdyklos uzimtos...

o cia oficialios tos ekskursijos? kaip i jas galima pakliuti?
Atsakyti
QUOTE(olcik dolcik @ 2010 02 21, 20:12)
Prieš 2 metus duodavo naktinius, kurie labai patogūs maitinti kudikį, apie ką daug kas pirmą kartą nepagalvoja, o dabar nežinau.
Man gimdyti kitą savaitę, įdomu kodėl visi rašo jog epiduo nenori dabar duoti, ar tikrai tokia padėtis? Kas žino pasidalinkite ax.gif

Kodel nenori? Gydytoja pati paklause atejus, kai buvo 5 cm, ar noresiu epiduro. Nebuvo jokiu probemu del to.
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2010 02 22, 11:57)
o gal zinote kada epiduros jau nebeduoda, nes per daug atsidares kaklelis?  ax.gif  4u.gif  nes seip jeigu nebeduoda reiskia turetu jau nemazai jis buti atsidares, o tai gera naujiena ... artejame i pabaiga  bigsmile.gif

Man kai buvo 5 cm atsidarymas, gydytoja informavo, kad per valanda turiu apsispresti del epiduro, nes paskui bus per velu.
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 02 22, 10:48)

Man kai buvo 5 cm atsidarymas, gydytoja informavo, kad per valanda turiu apsispresti del epiduro, nes paskui bus per velu.

man epidura dare 3 cm. man regis iki 5 cm ir daro ta epidura 4u.gif
Atsakyti
ekskursiju aisku ten juokiu nedaro:)
mes patys nuvaziavom paklausti, apsiziureti kur ir kaip
kad kai jau gimdysiu nebereiketu be reikalo nervintis ir ieskoti pro kur ieiti.

Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2010 02 21, 17:32)
O cia ta mokama palata, kurioje ir gimdoma?  g.gif  Bent jau pries 5 metus buvo ta vienintele mokama gimdykla, kurioje pasilieki ir po gimdymo. Ar dabar yra daugiau mokamu palatu, kur gali patekti po gimdymo?

gimdoma ir veliau gulima skirtingose palatose... po gimdymo tave nuveza i palata...leliuka nunesa..

QUOTE(Acne @ 2010 02 21, 17:36)
kada buvo tie gimdymai?
nes dabar sako, kad nebeduoda...

nedave ir man nieko.. bet nieko ir neprasiau.. turejau paprastus naktinius gimdymui.. liko svarus... chalata gimdant nusiemiau..nes karsta buvo..o be to ir uzkloja.. o palatoje zinokit nenaudojau naktiniu visai.. buvau su tinklinem kelnaitem ir liemenuku maitinimui.. reikalui esant uzsidedavau chalata..
Atsakyti
Nesiparinkit jus del tu naktiniu, vakar Norfoj nusipirkau labai neblogus, 100% cotton su atsegimu is priekio vos ne iki bambos, buvo su ilgom ir trumpom rankovem, kaina max 22lt -50% su norfos kortele, tai gi uz 10lt nusiperkat ir rami galva, o ne puse forumo "naktiniais ispaisot" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ninoo @ 2010 02 23, 23:38)
Nesiparinkit jus del tu naktiniu, vakar Norfoj nusipirkau labai neblogus, 100% cotton su atsegimu is priekio vos ne iki bambos, buvo su ilgom ir trumpom rankovem, kaina max 22lt  -50% su norfos kortele, tai gi uz 10lt nusiperkat ir rami galva,  o ne puse forumo "naktiniais ispaisot" biggrin.gif

liezuvis.gif
manau, kad gerai, kad naktiniais foruma ispaisem, nes bent jau zinom, kad juos reikia pasiimti tongue.gif pasakojo drauge, kad palatos kaimyne su bliuzele gimde, nes nebuvo naktiniu pasiemus doh.gif
Man nera taip svarbus ar 10 ar 30 Lt, svarbu tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
As isvis su vyriska maike dengiancia uzpakali gimdziau, kazkur papigiai radau pirkt, ar jyske ar rimi nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(ninoo @ 2010 02 23, 23:38)
Nesiparinkit jus del tu naktiniu, vakar Norfoj nusipirkau labai neblogus, 100% cotton su atsegimu is priekio vos ne iki bambos, buvo su ilgom ir trumpom rankovem, kaina max 22lt   -50% su norfos kortele, tai gi uz 10lt nusiperkat ir rami galva,  o ne puse forumo "naktiniais ispaisot" biggrin.gif

na mes cia kalbames ir diskutuojam ne apie pinigus , o apie daigtus ir ne piniguose esme mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabula: 24 vasario 2010 - 11:20