QUOTE(Duti @ 2010 02 19, 09:02)
O gal galit konkrečiau papasakot? Ar tarėtės? ar važiavot nesitarus? Kaip praėjo gimdymas?
sveiki taip tariausi su gydytoju isanskto na gal preis menesi , su trims vaikucias tariausi , ir su visais mazdaug men. pries , daktaras abziurejo ir pasikalbejom kaip ir kas, nieko nemokejau pries, gimdymai praejo labai puikiai visi 3 , buvo 2 gimdymai ir 1 cezario pjuvis ......Po gimdymo ir po cezario atskirai padekojau finansiskai.
Su pirmu gimdymu irgi nieko nezinojau kaip ir kas , po pirmo gimdymo buvau paklausius kiek skolinga tiesisiai sviesiai bet man buvo pasakyta nieko neskolinga esat , tai va ir padekojau finansiskai

Su antru ( jau zinojau viska ) viskas labai greit prasidejo viskas vyko nakti kai gydytojas nebudejo , tai paskambinau jam jie atvyko staigiai ( Gyd. Razumas ir akusere Bozena

tik zinau jai jie nedarbo metu prieme gimdyma moketi reikia i ligoniu ju kasa, bet kiek nezinau , as nieko nemokejau .........
po gimdymo mane aprupino superine Vip palata ir dar lanke pora dienu mane klause kaip ir kas, kaip savijauta , abziuredavo mane asmeniskai dar, nors tai daro ir kiti patalu daktarai , vienu zodziu man paiseke kad su Gyd. Delautiene ir Gyd. Razumu gimdziau