Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN (6 tema)

QUOTE(Acne @ 2010 02 24, 09:56)
liezuvis.gif
manau, kad gerai, kad naktiniais foruma ispaisem, nes bent jau zinom, kad juos reikia pasiimti  tongue.gif  pasakojo drauge, kad palatos kaimyne su bliuzele gimde, nes nebuvo naktiniu pasiemus  doh.gif
Man nera taip svarbus ar 10 ar 30 Lt, svarbu tureti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aišku, ka gerai, kad šią temą išgvildenom - dabar ir aš žinosiu, nes praaitus du kartus jų nereikėjo (o tai buvo senokia), duodavo valdiškus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar yra VGN gydytojų, pas kuriuos nebenorėtumėt pakliūti antrą kartą?
Atsakyti
man tai isimine viena kazkokia stora moteriske Olga su plemuotom kazkokiom rankom.... mamytems ji nepatiko nes labai grubi buvo... atrodo teisingai isimine lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Superlight @ 2010 02 21, 16:52)
sveikos norejau paklaust. kiek dabar kainuoja ta mokama palatai parai? busiu labai dekinga smile.gif ir dar gal kuriai sitoj ligoninej dare cezari ir gali papasakot kaip praejo viskas?

Gimdžiau rugpjūtį, kai vyras paprašė palatos - mums pasakė, kad šiuo metu tiek gimdyvių, kad neturi ką pasiūlyti bigsmile.gif ir net nežinau dėl tuo metu vykusio remonto (ligoninėj jis vyko tik kuriam skyriuj nežinau ax.gif ) ar dėl tų vietų trūkumo mus net paguldė ne naujagimių skyriuj. Tik va mano palatos kaimynes išleido greitai, tad parą praleidom vieni ax.gif palatoj.
Atsakyti
Siandien buvom apsiziureti VGN, pasikonsultuoti su gydytoju, juokingai gavosi..mane lydejo vyro draugas, abu pirma karta vaziavome i VGN, ten dabar vyksta remontas, visai neaisku kur tas priimamasis, kur eiti, jei nezinai..visur raudonom juostom apklijuota, kad vaikscioti negalima unsure.gif unsure.gif visur pristatyta masinu, prisiparkuoti nera kur..uzejom..nei kas nei kur eiti, niekas neaisku, paklaidziojom kolidoriais, galop mums nurode eiti i antra auksta, mes ir nukulniavom, o ten gimdyklos..kaip dave velniu mums, kad mes su batais.. doh.gif doh.gif doh.gif isvare i apacia i priimamaji...gerai, kad sutikom laiptineje gydytoja, su kuriuo taraiusi, tai jis paaiskino kas ir kaip...Tai vienzodziu, tikrai rekomenduoju pries gimdyma apsilankyti ir apsiziureti, jei nei jus nei vyras nesate ten buve. Personalas man pasirode labai malonus. laugh.gif
Atsakyti
Tai ka ten tokie ziaurus remontai ? blink.gif
Atsakyti
nu vyksta isores remontas, ir pats pastatas apklijuotas tokias stovais ir juostom..yra nuorodos-1skyrius-patologinis PVZ, 2 skyrius-akuserijos. tik kur kokie skyriai taip man neaisku liko, nu nezinau kaip paaiskinti..jeigu gimdyciau ir va taisp vaziuociau, tai turbut kur tam labirinte ir pagimdyciau smile.gif gal tik man taip sudetinga pasirode, kadangi pirma karta vaziavau, kas buvo ir zino, problemu nemanau, kad kiltu...
Papildyta:
P.S. fabula...ziuriu musu pilvukai vienodo dydzio...gal kur gimdykloj ir susitiksim... smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrammm @ 2010 02 19, 19:49)
Sveikos, merginos,

labai idomu saityti atsiliepimus.
Na, o del to "apsidarymo".
Lankiau Semetos kursus.
Jo patarimas toks - jei saremiai jau panaseja i reguliarius , dar esate namie (na jau kaip ir pradesite ruostis vaziavimui i ligonine), tai isgerti toki "kokteiliuka" - 1 stikline greipfrutu sulciu ir 1  saukstas ricinos aliejaus.
Sake, kad gerai isvalo zarnyna.

Ir suveikia panasiai tam laikui, kol vyras is darbo parvaziuoja (cia toks jumoras pas Semeta, visi kursai ten su jumoru buvo).

As planuoju sita kokteili siaip kada pabandyti, kad zinoti, kaip jis veikia butent mano zarnyna.

Tad gal ir Jums pades - pabandykite.

as irgi lankiau tuos kursus thumbup.gif
Beje, ta kokteili planuoju artimiausiu laiku pabandyti, nes bijau, kad esant reikalui nesuveiks ar suveiks per velai..... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 26, 14:20)
nu vyksta isores remontas, ir pats pastatas apklijuotas tokias stovais ir juostom..yra nuorodos-1skyrius-patologinis PVZ, 2 skyrius-akuserijos. tik kur kokie skyriai taip man neaisku liko, nu nezinau kaip paaiskinti..jeigu gimdyciau ir va taisp vaziuociau, tai turbut kur tam labirinte ir pagimdyciau smile.gif gal tik man taip sudetinga pasirode, kadangi pirma karta vaziavau, kas buvo ir zino, problemu nemanau, kad kiltu...
Papildyta:
P.S. fabula...ziuriu musu pilvukai vienodo dydzio...gal kur gimdykloj ir susitiksim... smile.gif smile.gif smile.gif

man gimdyti balandzio antroje puseje, tai gal baigsis tie remontai iki tada.
Atsakyti
As gimdziau VGN pries 21 diena..tad dar viska labai gerai pamenu.. biggrin.gif planavau siame skyrelyje viska aprasyti, bet dabar nezinau nuo ko pradet net biggrin.gif Tad nusprendziau tiesiog parasyti, kad jei kam kyla kokie klausimai - drasiai galit rasyt man cia arba i az..jei zinosiu atsakyma - pagelbesiu 4u.gif Galiu tik pasakyt, kad likau viskuo patenkinta pasirinkus butent sia istaiga. Tik esu is tu, kurios gimde susitarus.
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 26, 14:20)
Papildyta:

ai tai isores remontas nieko tokio, svarbu kad viduje viskas tvarkinga ax.gif 4u.gif

aha gal susitiksim kur tam labirinte lotuliukas.gif
Papildyta:
spaliuxe> na as vis dar manau , kad jeigu jau susitari su tam tikru gydytoju ir moki nemazus pinigus tai sulauki nors siek tiek daugiau demesio negu nesitarusi. Nes gyditojas imdamas pinigus tiesiog privalo kur kas kruopsciau, rupestingiau ir saldziau ziureti i gimdyve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 02 26, 15:19)
spaliuxe> na as vis dar manau , kad jeigu jau susitari su tam tikru gydytoju ir moki nemazus pinigus tai sulauki nors siek tiek daugiau demesio negu nesitarusi. Nes gyditojas imdamas pinigus tiesiog privalo kur kas kruopsciau, rupestingiau ir saldziau ziureti i gimdyve  smile.gif

Tariausi su akusere.. gydytojas "aptarnavo" tas, kurio budejimas buvo mirksiukas.gif Likau laaaaabai patenkinta Visu personalu, iskaitant ir anesteziologe ir seseles, kurios lanke mus ryta/vakara..
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2010 02 26, 17:37)
Tariausi su akusere.. gydytojas "aptarnavo" tas, kurio budejimas buvo  mirksiukas.gif  Likau laaaaabai patenkinta Visu personalu, iskaitant ir anesteziologe ir seseles, kurios lanke mus ryta/vakara..

o koks akušerės vardas? ar reikėjo mokėti į kasą?
Atsakyti