Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN (6 tema)

QUOTE(spaliuxe @ 2010 02 27, 10:46)
Galiu tik gydytojo varda parasyt. Razumas  ax.gif Kuo jis man patiko: Geros nuotaikos, turintis humoro jausma zmogus. Rupestingas, demesingas, jei galima taip sakyt - svelnus (kaip daktaras) ir malonus zmogus. Po gimdymo dar pora kartu mus aplanke.
i jokias kasas nieko nemokejau.. visiems atsidekojom po gimdymo.

minėjai, kad su akušere tareisi, o parašei apie Razumą g.gif apie šį gydytoją yra atskira tema ir apie jį jau prisiskatėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2010 02 27, 20:05)
O rašei, kad tareisi su akušere  g.gif vardo nepameni?  g.gif apie Razumą labai gerų atsiliepimų girdėjau  smile.gif

QUOTE(MamytėEvelina @ 2010 02 28, 10:31)
minėjai, kad su akušere tareisi, o parašei apie Razumą  g.gif apie šį gydytoją yra atskira tema ir apie jį jau prisiskatėm mirksiukas.gif

parasiau apie Razuma del to, kad kazkuri mergaite pareiske, kad susitarus kaip ir privaloma gauti gera aptarnavima smile.gif. Tai pasisakiau tiesiog, kad su juo nesitariau, bet vistiek likau laaabai patenkinta. O del akuseres, tai negaliu zinokit pasakyt jos vardo, neturiu tam jos leidimo 4u.gif
Atsakyti
O as kaip ir buvau susitarus su gydytoja, bet taip jau atsitiko, kad ji negalejo atvaziuoti smile.gif gimdziau nakti, papuoliau pas akusere vardu Roma smile.gif Super moteris, buvau labai labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena. Ruošiuosi gimdyti VG. Čia pasiskaičius sužinojau dauk vertingos info ir apie palutes ir apie klizmutes, bet va vienas dalykas kažkaip temoi praslydo arba aš kažką pralžiopsojau. O kaip dėl bikinio depileciją prieš gimdymą? Kažkur girdėjau , kad dabar jos jau nedaro? blush2.gif Pasidalykit patirtim.
Atsakyti
na as manau kad jeigu gimdymas prasideda vis stiprejanciais saremiais,tai galima namuose suspeti ir nusiprausti ir nusidepiliuoti ir tvarkingai susiruosti i GN ax.gif 4u.gif
O seip kiek esu girdejusi niekas dabar tos zonos ligonineje nedepiliuoja ir aplamai man rodos nekreipia i tai demesio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabula: 28 vasario 2010 - 17:06
QUOTE(rairona @ 2010 02 28, 17:33)
Kažkur girdėjau , kad dabar jos jau nedaro? blush2.gif  Pasidalykit patirtim.

Nedaro, bet paciai rekomendaciau susitvarkyt paciai, patogiau jei reik siut ir tt.
Atsakyti
QUOTE(rairona @ 2010 02 28, 16:33)
Laba diena. Ruošiuosi gimdyti VG. Čia pasiskaičius sužinojau dauk vertingos info ir apie palutes ir apie klizmutes, bet va vienas dalykas kažkaip temoi praslydo arba aš kažką pralžiopsojau. O kaip dėl bikinio depileciją prieš gimdymą? Kažkur girdėjau , kad dabar jos jau nedaro? blush2.gif  Pasidalykit patirtim.

Na dėl depiliacijos tai gali būti rami, nereikia mirksiukas.gif Man pačiai labai rūpėjo, tai aš tiesiai šviesiai paklausiau pas gydytoją iš VGN apie depiliacija. Tai atsakymas buvo toks : gali būti ir miškas, tu gimdai sau o, ne kažkam, ten sakė niekam nerūpi. Nu aišku, paminėjo, kad galima pakirpti žirklutėm, kad jei ką nepasiklysti lotuliukas.gif O kirpimo ar siuvimo atveju, patvarko vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu aišku, paminėjo, kad galima pakirpti žirklutėm, kad jei ką nepasiklysti lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 02 28, 21:17)
Nu aišku, paminėjo, kad galima pakirpti žirklutėm, kad jei ką nepasiklysti  lotuliukas.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na matyt miškas miškui nelygus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DoraSi @ 2010 02 28, 20:54)
... Nu aišku, paminėjo, kad galima pakirpti žirklutėm, kad jei ką nepasiklysti  lotuliukas.gif O kirpimo ar siuvimo atveju, patvarko vietoje  mirksiukas.gif

nu va, štai ir atsakymas. Nėra būtina, bet nepakenktų smile.gif
Atsakyti
Antraji sunu gimdziau VGN mokamoj gimdykloj-palatoj, o dabar teko girdet, kad yra jau ir kelios mokamos pogimdymines palatos. Gal kam teko tokioje gulet - kaip ir kas ten yra, ar jos seimynines g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 02 28, 18:05)
na as manau kad jeigu gimdymas prasideda vis stiprejanciais saremiais,tai galima namuose suspeti ir nusiprausti ir nusidepiliuoti ir tvarkingai susiruosti i GN  ax.gif  4u.gif 
O seip kiek esu girdejusi niekas dabar tos zonos ligonineje nedepiliuoja ir aplamai man rodos nekreipia i tai demesio  rolleyes.gif

na aš per savo storumą tai tikrai pati nenusidepiliuočiau.
Atsakyti