Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN (6 tema)

QUOTE(kitke @ 2010 03 24, 22:27)
Na ji tik paprasta poliklinikos ginekologe, o del gimdymo nesitariau su jokia akusere, nes $ tam skirt negaliu verysad.gif . Vaziuosiu i antakalnio klinikas gimdyti, nes arciausia ir atiduosiu savo stebuklelio rankas i nezinia ko rankas...
gal mazai daviau, net ant kedes neapziurejo ne karto, tik tepineli karta paeme.
O kokia apziura daro ar tyrimus paskt savaitem ar viska iprastai apziuri?kaip jum buvo?

As jum neatsakysiu, nes cia mano pirmas nestumas ir man dar iki gimdymo dziaugsmo 2men.
Tiesiog daug skaitau ir zinau kaip daugeliui yra.

Nekaltinkit saves, kad per mazai "davet". Medikai gauna alga ir ne visi tokie islepinti musu mamu ir mociuciu, kad pakelia uzpakali ir apziuri tik gave slamanciu wink.gif
Labai tikiuosi, kad mirsta ta karta taip lepine medikus, o mes-jaunimas, dirbantys uz alga kitose sferose, nelepinsime mediku ir neskatinsime situ nesamoniu.
Tiesa, as uz mokejima gydytojui uz gimdyma(kai yra norai ir galimybes), su kuriuo yra tariamasi kai norima matyti ji gimdyme.
Bet kai paprasta gydytoja nesugeba apziureti ir suteikti ELEMENTARIA prieziura "negavus"... schmoll.gif

kitke, viskas bus jums gerai, pamatysit! Gimdymo eiga juk nepriklauso nuo pinigines storio. Lengvo ir sklandaus Jusu kudikelio atejimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 24 kovo 2010 - 22:36
QUOTE(chile0 @ 2010 03 25, 00:34)
As jum neatsakysiu, nes cia mano pirmas nestumas ir man dar iki gimdymo dziaugsmo 2men.
Tiesiog daug skaitau ir zinau kaip daugeliui yra.

Nekaltinkit saves, kad per mazai "davet". Medikai gauna alga ir ne visi tokie islepinti musu mamu ir mociuciu, kad pakelia uzpakali ir apziuri tik gave slamanciu wink.gif
Labai tikiuosi, kad mirsta ta karta taip lepine medikus, o mes-jaunimas, dirbantys uz alga kitose sferose, nelepinsime mediku ir neskatinsime situ nesamoniu.
Tiesa, as uz mokejima gydytojui uz gimdyma(kai yra norai ir galimybes), su kuriuo yra tariamasi kai norima matyti ji gimdyme.
Bet kai paprasta gydytoja nesugeba apziureti ir suteikti ELEMENTARIA prieziura "negavus"...  schmoll.gif

kitke, viskas bus jums gerai, pamatysit! Gimdymo eiga juk nepriklauso nuo pinigines storio. Lengvo ir sklandaus Jusu kudikelio atejimo  4u.gif

Aciu Jums labai, labai pakelet nuotaika drinks_cheers.gif , jau vien kad pastojau buvo stebuklas, nes mano diagnoze buvo nevaisingumas verysad.gif tai tikiu kad jau sia savaite laikysiu ji ant ranku, grazu ir sveikuti smile.gif .As ir uz kad neduoti jiems tu kysiu, jei moketi tai tik privaciai manau, bet kartais kitaip neimanoma, pati isitikinau 2kartus vyro prieziura ligonineje...As tai savo gyd net nesiruosiau duoti, bet kai atejo laikas suleisti imuglobino del -rezus, ji saltai pareiske kad nera ir kad seniau daugelis moteru gimde su - ir gerai buvo. Tai supratau kad tai geruoju nesibaigs, taigi daviau 100lt ir suleido jos pagalba, bet ne ji.
O Jus privaciai lankotes ar poliklinikoje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kitke @ 2010 03 24, 22:48)
Aciu Jums labai, labai pakelet nuotaika drinks_cheers.gif , jau vien kad pastojau buvo stebuklas, nes mano diagnoze buvo nevaisingumas verysad.gif  tai tikiu kad jau sia savaite laikysiu ji ant ranku, grazu ir sveikuti smile.gif .As ir uz kad neduoti jiems tu kysiu, jei moketi tai tik privaciai manau, bet kartais kitaip neimanoma, pati isitikinau 2kartus vyro prieziura ligonineje...As tai savo gyd net nesiruosiau duoti, bet kai atejo laikas suleisti imuglobino del -rezus, ji saltai pareiske kad nera ir kad seniau daugelis moteru gimde su - ir gerai buvo. Tai supratau kad tai geruoju nesibaigs, taigi daviau 100lt ir suleido jos pagalba, bet ne ji.
O Jus privaciai lankotes ar poliklinikoje? rolleyes.gif

Lankausi VGN pas pazystama daktara pas kuri turbut ir gimdysime smile.gif
Parasykit po visko kaip Jums sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kitke @ 2010 03 24, 20:07)
Aisku, bus matyt pagal situacija.Mano gyd niek0 nepaaiskina, ir sunku net kazko paklaust.Paskutini karta lankiausi 37savaite, tai liepe ateiti tik 40savaite jei iki nusatatytos datos nepagimdysiu...kazkaip keistai, maniau reiks bent viena karta iki tol apsilankyt...Gal jus ka zinot?

aš per nėštumą pasiskaičiau literatūros ir buvo ramu smile.gif Arba į kursus reik nueit o ne bijot visko, nes turi suprast kas su tavo kūnu daros nuo A iki Z tada legviau ir laukt ir gimdyt, bet čia aš out of topic...

Šiaip jei kas neramu gali nuit tiesiai į VGN konsultaciją apsižiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 03 25, 12:19)
aš per nėštumą pasiskaičiau literatūros ir buvo ramu smile.gif Arba į kursus reik nueit o ne bijot visko, nes turi suprast kas su tavo kūnu daros nuo A iki Z tada legviau ir laukt ir gimdyt, bet čia aš out of topic...

Šiaip jei kas  neramu gali nuit tiesiai į VGN konsultaciją apsižiūrėt.

Literatura nelygi realiai prieziurai, turbut net privaciose klinikose tiek visko nedaro kiek literaturoj prirasyta.o ka jau kalbeti apie poliklinikas...vat as kaip tik nebijau nei gimdymo nei skausmu, nei sunkumu apie kuriuos tik ir kalba visi, tik noriu zinot kas man priklauso o kas ne... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kitke @ 2010 03 25, 12:00)
Literatura nelygi realiai prieziurai, turbut net privaciose klinikose tiek visko nedaro kiek literaturoj prirasyta.o ka jau kalbeti apie poliklinikas...vat as kaip tik nebijau nei gimdymo nei skausmu, nei sunkumu apie kuriuos tik ir kalba visi, tik noriu zinot kas man priklauso o kas ne... g.gif  g.gif

siuo metu turejo daryti tepineli del B grupes streptokoko, tai labai svarbus ir nemokamas visiems tyrimas nuo siu metu.
O siaip linkiu kuo didziausios sekmes. as pas ginekologe lankiausi privaciai, bet gimdyti ruosiuosi su niekuo nesitarusi ir manau, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 03 25, 13:50)
siuo metu turejo daryti tepineli del B grupes streptokoko, tai labai svarbus ir nemokamas visiems tyrimas nuo siu metu.
O siaip linkiu kuo didziausios sekmes. as pas ginekologe lankiausi privaciai, bet gimdyti ruosiuosi su niekuo nesitarusi ir manau, kad viskas bus gerai.

Tepineli eme tik per pirma apsilankyma ir gal dar apie 7men. Nieko daugiau neuzsimine, o man gimdymo data jau ryt.bet kiek radau jis atliekamas 35-37sav verysad.gif
as irgi suplanavau gimdyti nesitarus, nes negaliu tam skirti $,manau viskas priklauso nuo gyd.kompetensijos
.dirbau nelegaliai, tai po gimdymo jei mano angeliukui bus viskas ok ketinu eiti dirbti po poros menesiuku.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kitke @ 2010 03 25, 14:17)
Tepineli eme tik per pirma apsilankyma ir gal dar apie 7men. Nieko daugiau neuzsimine, o man gimdymo data jau ryt.bet kiek radau jis atliekamas 35-37sav verysad.gif
as irgi suplanavau gimdyti nesitarus, nes negaliu tam skirti $,manau viskas priklauso nuo gyd.kompetensijos
.dirbau nelegaliai, tai po gimdymo jei mano angeliukui bus viskas ok ketinu eiti dirbti po poros menesiuku.... rolleyes.gif

turejo butinai gydytoja padaryti sita tyrima g.gif labai gaila, kad dar tokiu nerupestingu mediku yra... Siaip pigiausiai ji atlieka Vilniuje Sorpo tyrimu centre kiek zinau- kainuoja 60 Lt. Reikia į dienas atsakymo laukti. Aisku, jei su finansais sunkumai, tai gal pasiskambink gydytojai ir paklausk, ar tau dare sita tyrima? Ir siaip, jei jau pas ja negimdysi, tai patarciau isdeti i suns dienas ir dar poliklinikos vadovybei tokia paskusti....
Papildyta:
reikia 4-5 dienas atsakymo laukti.
Atsakyti
[quote=ssaule,2010 03 25, 16:06]
turejo butinai gydytoja padaryti sita tyrima g.gif labai gaila, kad dar tokiu nerupestingu mediku yra... Siaip pigiausiai ji atlieka Vilniuje Sorpo tyrimu centre kiek zinau- kainuoja 60 Lt. Reikia į dienas atsakymo laukti. Aisku, jei su finansais sunkumai, tai gal pasiskambink gydytojai ir paklausk, ar tau dare sita tyrima? Ir siaip, jei jau pas ja negimdysi, tai patarciau isdeti i suns dienas ir dar poliklinikos vadovybei tokia paskusti....
Papildyta:
reikia 4-5 dienas atsakymo laukti.
[/quo

Ir dar pinigu tai sundaktarei daviau verysad.gif , o kaip ji man atsilygina verysad.gif ..
ja jau skunde del manes antakalnio kliniku vedeja kad nepasirupino jog man reik suleist imuglobino. Tai jau turbut velu su tuo tyrimu jei gimdymo data ant nosies?
Atsakyti
Tai jau turbut velu su tuo tyrimu jei gimdymo data ant nosies?
[/quote]

manau, kad nevelu, juk nebutinai gimdysi tiksliai, kaip laikrodukas. Kiek tau dabar savaiteliu? Minejai, kad kreipeisi i antakalnio gydytojus ir jie tau pagelbejo, tai gal ir dabar ta tepineli padarytu?
Siaip manau siame forume kazkur galetumei paskelbti tos gydytojos varda ir pavarde kaip antireklama, kad kuo maziau nestukiu pas ja eitu.....
Atsakyti
[quote=ssaule,2010 03 25, 16:22]
[/quote]

manau, kad nevelu, juk nebutinai gimdysi tiksliai, kaip laikrodukas. Kiek tau dabar savaiteliu? Minejai, kad kreipeisi i antakalnio gydytojus ir jie tau pagelbejo, tai gal ir dabar ta tepineli padarytu?
Siaip manau siame forume kazkur galetumei paskelbti tos gydytojos varda ir pavarde kaip antireklama, kad kuo maziau nestukiu pas ja eitu.....
[/quote]

Antakalni pagelbejo kai issireikalavau siuntimo .bet gyd buvo pikti nes sake jiems nepriklauso is savo rezervu imti vaistu. Bet skambinsiu tada gyd snd nes paskt karta tepinelis darytas 6menesi. Lankausi N.Vilnios poliklinikoje, tai atsiliepimai siaubingi apie visas gyd ten verysad.gif
mano drauge laukiasi 4menesi ir karoliniskiu gyd per pirma trimestra net folio rugsties neskyre gert...
aCIU KAD ATRASOTE IR PATARIATE.
Atsakyti
[quote=ssaule,2010 03 25, 16:22]
[/quote]

[/quote]

Pasiskambinau i savo poliklinika tai sake turejo gyd atlikti tyrima 35savaite...nustebo kad neatliko.. susinervinau, paskt pinigelius jei sumokejau daviau kysi o ji taip mane priziuri:piktas . Ryt liepe atvaziuoti paimti tepinelio, kraujo centre buvau tai sake per3diena atsakymai, gal dar nebusiu pagimdziusi...
Atsakyti