Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Man kai siūlus ištraukinėjo sakė, kad mankštinti dar anksti, tai ir tinginiauja mano pirštas ax.gif Tik bijau kad ir neliktų toks nejudrus, nes dabar į viršų visai nesiriečia. Bijau savavališkai mankštinti, dar pakenksiu tai kapsulei ar kam g.gif
Merginos, atsiliepkit kas daugiau žinote apie tas kapsules, dar 2 savaitės iki vizito pas daktarą doh.gif norėtųsi anksčiau išsiaiškinti 4u.gif
Atsakyti
Ultra viska zino,gaila kad nesirodo cia ax.gif
Kur tik nebandziau ieskot info apie kapsules, nekur nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laponka @ 2010 12 28, 20:20)
Ultra viska zino,gaila kad nesirodo cia ax.gif
Kur tik nebandziau ieskot info apie kapsules, nekur nerandu schmoll.gif

Parasykite i AZ, gal atsilieps...
Atsakyti
sveikos 4u.gif

siaubas,kaip atsibodo tie tvarsciai ir tie batai doh.gif

viena koja lyg ir nieko,nei skauda nei ka,o va kita tokia idomi,tas deginimas vis dar jauciasi...4ni 3 sav bus po operacijos unsure.gif vaistu jau senai nebegeriu

apie kapsule nieko nzn unsure.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar kam po operacijos gydytojas liepe deti silikoninius tarpupirscius? Radau internete, idomu, kuris tinkamas mums?
http://www.idemus.lt...sciu-skyrikliai
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2010 12 29, 20:57)
Norejau paklausti, ar kam po operacijos gydytojas liepe deti silikoninius tarpupirscius? Radau internete, idomu, kuris tinkamas mums?
http://www.idemus.lt...sciu-skyrikliai

Man kai ligoninėje bintavo, tokį iš binto suvyniotą tarpupirštį įdėjo lotuliukas.gif , sakė 3 savaites nešioti tokį, bet aš ir dabar dar deduosi, vis tiek koją bintuoju, nes man taip ramiau mirksiukas.gif . Apie silikoninius nieko neminėjo g.gif
Man atrodo, kad pirštas nėra visai tiesus, truputi link kitų, ir kaulas visai neišnykęs, ar čia dėl patinimo g.gif . Kaip atrodo jūsų kojytės?
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2010 12 30, 23:02)
Man kai ligoninėje bintavo, tokį iš binto suvyniotą tarpupirštį įdėjo lotuliukas.gif , sakė 3 savaites nešioti tokį, bet aš ir dabar dar deduosi, vis tiek koją bintuoju, nes man taip ramiau mirksiukas.gif . Apie silikoninius nieko neminėjo g.gif
Man atrodo, kad pirštas nėra visai tiesus, truputi link kitų, ir kaulas visai neišnykęs, ar čia dėl patinimo g.gif . Kaip atrodo jūsų kojytės?

Vakar dariau rengeno nuotraukas, tai graziai atrodo tas pirmas kaulas, tikrai tarpas sumazejo, o kauliukas kazkoks manau turi but ;-)
Nusipirkau ir silikonini intarpa (pagaliau), as anksciau irgi binta dejau, bet pirstas vis tiek pradejo negraziai krypti link kitu, o intarpas graziai ji istiesina. Ten parasyta, kad skirtas po operaciju Hallux valgus. Siaip kur yra randas dar vietomis oda nejautri. Patinimas nyksta, vaikstau (po buta) vis daugiau... Po savaites pas chirurga, idomu, ka jis pasakys...

GRAZIU SVENCIU VISOMS, SVEIKATOS!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2010 12 31, 11:50)
Vakar dariau rengeno nuotraukas, tai graziai atrodo tas pirmas kaulas, tikrai tarpas sumazejo, o kauliukas kazkoks manau turi but ;-)
Nusipirkau ir silikonini intarpa (pagaliau), as anksciau irgi binta dejau, bet pirstas vis tiek pradejo negraziai krypti link kitu, o intarpas graziai ji istiesina. Ten parasyta, kad skirtas po operaciju Hallux valgus. Siaip kur yra randas dar vietomis oda nejautri. Patinimas nyksta, vaikstau (po buta) vis daugiau... Po savaites pas chirurga, idomu, ka jis pasakys...

GRAZIU SVENCIU VISOMS, SVEIKATOS!!!!  4u.gif

Labai smagu, kad tau viskas puikiai klostosi po sunkios pradžios thumbup.gif
Man nuotrauką darys kai bus 6 savaitės po operacijos, tada ir pas daktarą, dabar tik 4,5 praėjo. doh.gif Bandysiu ir aš silikoninių intarpų ieškoti, tik įdomu ar atsiųs, ar reiks važinėti g.gif
Aš jau ne tik vaikštau, bet ir mašiną vairavau blush2.gif Su tuo batu, greičio pedalui daug jėgos nereikia, tai ir myniau lotuliukas.gif Bet nedrąsu važiuoti, tik kad būtinai reikėjo.
Smagiai sutikite Naujuosius, mergaitės mirksiukas.gif .
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

niu kaip ligoniukai,kaip kojytes? ax.gif

man 4ni perrisimas,pasimatymas su gyd,x-ray... ir pas mane dar siulai neisimti!! blink.gif 9 sausio lygiai men,kaip operuota,kazkaip man per ilgai jie atrodo palikti blink.gif

siaip,tai jauciasi,kad sveikstu,jau vaikstau su tais gagiskais batais be ramentu,vakar nei 5min nesikeliau ant stalo thumbup.gif desine koja isvis neskauda,kaire papersti biski ta vieta kur pjuvis,bet minimaliai,be vaistu jau 2 sav thumbup.gif

tai va,tiek ziniu is mano varpines 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 03 sausio 2011 - 16:09
QUOTE(neringa.jn @ 2010 12 30, 23:02)

tai cia gal pagal pirstus maziausias s,paskui kitam pirstui m ir t.t (nu kaip rankos didysis,smalizius,bevardis .....) tai taip ir su kojom. As jau taip bent supratau
Atsakyti
Na va, parsisiunčiau plėtiklį silikoninį, bandysiu nešioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, va, po 5 savaiciu nuvaziavau pas chirurga konsultacijai. Gyd. jau leido be bato vaikscioti. Tai kazkiek yra sudetinga, nes dar patinimas nepraejo. O mint kulnu ir sonu uzdraude.
Silikonini intarpa liepe nesiot 3 men. Dar po 1.5 men pasirodyti - paziures, ar salint varztus. Jei netrukdys, tai netrauks. O kaip tie varztai gali trukdyt? bigsmile.gif Idomu, ar jie ateity jei netraukt cyps oro uostuose? lotuliukas.gif
Gyd. rekomendavo fizioterapija, bet mano pol-ka neturi tokios galimybes. Gal kazkam buvo paskirtos proceduros, kokios jos ir koks ju yra poveikis? Ar tai butina?
Atsakyti