Merginos, atsiliepkit kas daugiau žinote apie tas kapsules, dar 2 savaitės iki vizito pas daktarą
Man kai siūlus ištraukinėjo sakė, kad mankštinti dar anksti, tai ir tinginiauja mano pirštas
Tik bijau kad ir neliktų toks nejudrus, nes dabar į viršų visai nesiriečia. Bijau savavališkai mankštinti, dar pakenksiu tai kapsulei ar kam
Merginos, atsiliepkit kas daugiau žinote apie tas kapsules, dar 2 savaitės iki vizito pas daktarą
norėtųsi anksčiau išsiaiškinti
QUOTE(laponka @ 2010 12 28, 20:20)
Ultra viska zino,gaila kad nesirodo cia
Kur tik nebandziau ieskot info apie kapsules, nekur nerandu
Kur tik nebandziau ieskot info apie kapsules, nekur nerandu
Parasykite i AZ, gal atsilieps...
sveikos
siaubas,kaip atsibodo tie tvarsciai ir tie batai
viena koja lyg ir nieko,nei skauda nei ka,o va kita tokia idomi,tas deginimas vis dar jauciasi...4ni 3 sav bus po operacijos
vaistu jau senai nebegeriu
apie kapsule nieko nzn
siaubas,kaip atsibodo tie tvarsciai ir tie batai
viena koja lyg ir nieko,nei skauda nei ka,o va kita tokia idomi,tas deginimas vis dar jauciasi...4ni 3 sav bus po operacijos
apie kapsule nieko nzn
Norejau paklausti, ar kam po operacijos gydytojas liepe deti silikoninius tarpupirscius? Radau internete, idomu, kuris tinkamas mums?
http://www.idemus.lt...sciu-skyrikliai
QUOTE(Credo @ 2010 12 29, 20:57)
Norejau paklausti, ar kam po operacijos gydytojas liepe deti silikoninius tarpupirscius? Radau internete, idomu, kuris tinkamas mums?
Man kai ligoninėje bintavo, tokį iš binto suvyniotą tarpupirštį įdėjo
Man atrodo, kad pirštas nėra visai tiesus, truputi link kitų, ir kaulas visai neišnykęs, ar čia dėl patinimo
QUOTE(neringa.jn @ 2010 12 30, 23:02)
, sakė 3 savaites nešioti tokį, bet aš ir dabar dar deduosi, vis tiek koją bintuoju, nes man taip ramiau
. Apie silikoninius nieko neminėjo
Man atrodo, kad pirštas nėra visai tiesus, truputi link kitų, ir kaulas visai neišnykęs, ar čia dėl patinimo
. Kaip atrodo jūsų kojytės?
Vakar dariau rengeno nuotraukas, tai graziai atrodo tas pirmas kaulas, tikrai tarpas sumazejo, o kauliukas kazkoks manau turi but ;-)
Nusipirkau ir silikonini intarpa (pagaliau), as anksciau irgi binta dejau, bet pirstas vis tiek pradejo negraziai krypti link kitu, o intarpas graziai ji istiesina. Ten parasyta, kad skirtas po operaciju Hallux valgus. Siaip kur yra randas dar vietomis oda nejautri. Patinimas nyksta, vaikstau (po buta) vis daugiau... Po savaites pas chirurga, idomu, ka jis pasakys...
GRAZIU SVENCIU VISOMS, SVEIKATOS!!!!
QUOTE(Credo @ 2010 12 31, 11:50)
Vakar dariau rengeno nuotraukas, tai graziai atrodo tas pirmas kaulas, tikrai tarpas sumazejo, o kauliukas kazkoks manau turi but ;-)
Nusipirkau ir silikonini intarpa (pagaliau), as anksciau irgi binta dejau, bet pirstas vis tiek pradejo negraziai krypti link kitu, o intarpas graziai ji istiesina. Ten parasyta, kad skirtas po operaciju Hallux valgus. Siaip kur yra randas dar vietomis oda nejautri. Patinimas nyksta, vaikstau (po buta) vis daugiau... Po savaites pas chirurga, idomu, ka jis pasakys...
Labai smagu, kad tau viskas puikiai klostosi po sunkios pradžios
Man nuotrauką darys kai bus 6 savaitės po operacijos, tada ir pas daktarą, dabar tik 4,5 praėjo.
Aš jau ne tik vaikštau, bet ir mašiną vairavau
Smagiai sutikite Naujuosius, mergaitės
sveikutes
niu kaip ligoniukai,kaip kojytes?
man 4ni perrisimas,pasimatymas su gyd,x-ray... ir pas mane dar siulai neisimti!!
9 sausio lygiai men,kaip operuota,kazkaip man per ilgai jie atrodo palikti
siaip,tai jauciasi,kad sveikstu,jau vaikstau su tais gagiskais batais be ramentu,vakar nei 5min nesikeliau ant stalo
desine koja isvis neskauda,kaire papersti biski ta vieta kur pjuvis,bet minimaliai,be vaistu jau 2 sav
tai va,tiek ziniu is mano varpines
niu kaip ligoniukai,kaip kojytes?
man 4ni perrisimas,pasimatymas su gyd,x-ray... ir pas mane dar siulai neisimti!!
siaip,tai jauciasi,kad sveikstu,jau vaikstau su tais gagiskais batais be ramentu,vakar nei 5min nesikeliau ant stalo
tai va,tiek ziniu is mano varpines
QUOTE(neringa.jn @ 2010 12 30, 23:02)
, sakė 3 savaites nešioti tokį, bet aš ir dabar dar deduosi, vis tiek koją bintuoju, nes man taip ramiau
. Apie silikoninius nieko neminėjo
. Kaip atrodo jūsų kojytės?
tai cia gal pagal pirstus maziausias s,paskui kitam pirstui m ir t.t (nu kaip rankos didysis,smalizius,bevardis .....) tai taip ir su kojom. As jau taip bent supratau
Na, va, po 5 savaiciu nuvaziavau pas chirurga konsultacijai. Gyd. jau leido be bato vaikscioti. Tai kazkiek yra sudetinga, nes dar patinimas nepraejo. O mint kulnu ir sonu uzdraude.
Silikonini intarpa liepe nesiot 3 men. Dar po 1.5 men pasirodyti - paziures, ar salint varztus. Jei netrukdys, tai netrauks. O kaip tie varztai gali trukdyt?
Idomu, ar jie ateity jei netraukt cyps oro uostuose?
Gyd. rekomendavo fizioterapija, bet mano pol-ka neturi tokios galimybes. Gal kazkam buvo paskirtos proceduros, kokios jos ir koks ju yra poveikis? Ar tai butina?
Silikonini intarpa liepe nesiot 3 men. Dar po 1.5 men pasirodyti - paziures, ar salint varztus. Jei netrukdys, tai netrauks. O kaip tie varztai gali trukdyt?
Gyd. rekomendavo fizioterapija, bet mano pol-ka neturi tokios galimybes. Gal kazkam buvo paskirtos proceduros, kokios jos ir koks ju yra poveikis? Ar tai butina?