Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(UltraV @ 2011 11 02, 12:34)
Jauciu tau des silikoninius ideklus tarp didziojo pirsto ir gretimo, juos gydytojas ir pavadino implantais.
O del fiziologines avalynes irgi idomus tavo poziuris.
Bet kodel tada ortopedai-traumatologai, jauni gydytojai chirurgai laksto po palatas su tais batais? Gal nori pilnapadziais tapti mirksiukas.gif

Ne ne ne nono.gif Cia ne mano požiūris,aš juk juos pati nusipirkau tongue.gif Čia gydytojo nuomonė rolleyes.gif
Rytoj skambinsiuos tartis dėl operacijos datos,bet taip man nepatogu blush2.gif Paklausiu,ar imanoma operacija daryti sausio menesi?Jei taip-tai guluosi ir as ant stalo biggrin.gif Jei ne-bandysiu ieskotis kur cia vietoj operuotis...
Norejau paklausti,kokie tyrimai daromi pries operacija ir kiek laiko tai uztrunka? g.gif
Ir kaip jus manote,ar normalu taip skambinti gydytojui?As bijau ji trukdyti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2011 11 02, 20:07)
Ne ne ne nono.gif Cia ne mano požiūris,aš juk juos pati nusipirkau tongue.gif Čia gydytojo nuomonė rolleyes.gif
Rytoj skambinsiuos tartis dėl operacijos datos,bet taip man nepatogu blush2.gif Paklausiu,ar imanoma operacija daryti sausio menesi?Jei taip-tai guluosi ir as ant stalo biggrin.gif Jei ne-bandysiu ieskotis kur cia vietoj operuotis...
Norejau paklausti,kokie tyrimai daromi pries operacija ir kiek laiko tai uztrunka? g.gif
Ir kaip jus manote,ar normalu taip skambinti gydytojui?As bijau ji trukdyti... unsure.gif

Kokie tyrimai daromi priklauso nuo operuojancio gydytojo arba pacios klinikos, buna ivairiai. Bent man prirase tyrimu: bendras kraujo, slapimo, elektrokardiagrama, calcio magnio kiekis, kraujo kresamumo rodikliai. Kazkur visus atliko per keturias dienas, o pries operacija i tuos tyrimus niekas net nepaziurejo, net nepaklause ar geri.
Beje kitose klinikose reikalauja kad tyrimai butu ne senesni negu 5 diena kitur 10 dienu.
Finale jie niekam nereikalingi
Manau kad nereiketu drovetis klausti gydytojo, tik daznai skambineti nereiketu. Sugalvoji eiLe klausimu dar tuo paciu operacijos data suderinsi ir skambini.
SEKMES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UltraV: 02 lapkričio 2011 - 22:29
QUOTE(UltraV @ 2011 11 02, 23:27)
Kokie tyrimai daromi priklauso nuo operuojancio gydytojo arba pacios klinikos, buna ivairiai. Bent man prirase tyrimu: bendras kraujo, slapimo, elektrokardiagrama, calcio magnio kiekis, kraujo kresamumo rodikliai. Kazkur visus atliko per keturias dienas, o pries operacija i tuos tyrimus niekas net nepaziurejo, net nepaklause ar geri.
Beje kitose klinikose reikalauja kad tyrimai butu ne senesni negu 5 diena kitur 10 dienu.
Manau kad nereiketu drovetis klausti gydytojo, tik daznai skambineti nereiketu. Sugalvoji eiLe klausimu dar tuo paciu operacijos data suderinsi ir skambini.
SEKMES

Reikalingas israsas is seimos gydytojo,kraujo tyrimai ir nuotrauka tavo kojos
Papildyta:
Gal galite rekomenduoti chirurga Kaune?
Atsakyti
Sveikos. Sugalvojau greitai pasidaryti operacija biggrin.gif tai si ketvirtadieni man ja atliks. Man iskilo klausimas,jums dare pilna narkoze ar ne? nes man sake darys iki puses,tai kazkaip bijau,nes viska girdesiu, tai bus labai baisu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o jums bata ortopedini dave visoms,ar jis butinas ? nes kai klausiau tai sake,kad jo kaip ir nelabai reikia,tai ten gal ir neduos ? as operuosiuos Raudonam kryziuj .
Man,kaip sake skels kaula, des plokstele ar strypus du kazkokius,tai paskui ju nereiks isimti,ir sake po tokiu operaciju leidzia minti ant kulno,bet viskas bus tiksliau aisku,kai jau gulesiu ant stalo biggrin.gif . Kol kas nebijau,bet jauciu paskutine diena pradesiu bijoti. Pirma operacija man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2011 11 02, 23:27)

O kodel jus galvojate, kad tyrimai nereikalingi, paprasciausiai jums ju niekas nepakomentavo. Jei butui blogi rodikliai niekas neoperuotu..

Papildyta:
QUOTE(++++ @ 2011 11 14, 19:24)
Sveikos. Sugalvojau greitai pasidaryti operacija  biggrin.gif  tai si ketvirtadieni man ja atliks. Man iskilo klausimas,jums dare pilna narkoze ar ne? nes man sake darys iki puses,tai kazkaip bijau,nes viska girdesiu, tai bus labai baisu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o jums bata ortopedini dave visoms,ar jis butinas ? nes kai klausiau tai sake,kad jo kaip ir nelabai reikia,tai ten gal ir neduos ? as operuosiuos Raudonam kryziuj .
Man,kaip sake skels kaula, des plokstele ar strypus du kazkokius,tai paskui ju nereiks isimti,ir sake po tokiu operaciju leidzia minti ant kulno,bet viskas bus tiksliau aisku,kai jau gulesiu ant stalo  biggrin.gif . Kol kas nebijau,bet jauciu paskutine diena pradesiu bijoti. Pirma operacija man  lotuliukas.gif

O jusu kauliukas labai matos kad issokes ? mano nera labai issoke, vos vos pagal mane. Taciau vaikstant ypac vasara skauda, nutirpsta visas pirstas, o dabar dar ir kunus ilgiau pavaikstant ima skaudet. Kazkaip nepatogu eit pas seimos gydytoja siuntimo, dar sakys prisigalvoji cia nesamoniu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2011 10 28, 07:50)
Man irgi taip ilgai tindavo. Manau, tai normalu. Bet pirsteli jau pradek mankstinti, jei iki siol nemankstinai. Bet jau intensyviai ir kiekviena diena. Manksta daryk.
As savo pirstelio kiekviena diena nemankstinau, bet pirstas ziauriai nelankstus buvo, man ji isjudino tik masazuotoja, padariau 15 masazu, pradejo lankstytis, po varztu isemimo dar 10. Praejau fizioterapijoje mankstos kursa - butent skirtu podoms. Labai geras dalykas. Taigi, pirmyn ;-)

Nus buvau pas masažistę, tai sakė yra ką veikti su mano koja, tai reiks varyt masažų, nes kai dabar tenka daugiau vaikščioti, tai visai nemaloniai skauda doh.gif

QUOTE(++++ @ 2011 11 14, 19:24)
Man iskilo klausimas,jums dare pilna narkoze ar ne? nes man sake darys iki puses,tai kazkaip bijau,nes viska girdesiu, tai bus labai baisu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

man darė tik vietinę nejautrą, baisiau negu baisu, pirmiausia baisus skausmas kol pribaksnoja galybę kartų į kaulą, brrrr, baisu net prisiminti, o po to bjaurus jausmas kai viską girdi ir jauti, kaip su grąžtais sukinėja, pjausto ir pan, fui, gerai kad tik viena koja tebuvo pakrypusi, jei reikėtų antrą operuoti, nžn ar išdrįsčiau doh.gif
Atsakyti
Man salde nuo kelio ir dar kazkokiu vaistu leido kad visa savo operacija prasnaudziau buvo visiskai tas pats ka daro nei girdejau nei ka nieko nejauciau.Leido tokiu vaistu kad jauciuosi kaip narkotiku apsivalgiusi ar nerealiai daug prisigerusi ir raminanciu leido.Man kai salde nuo kelio as nieko nejauciau nei adatu nei skausmo.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 11 14, 19:48)
O kodel jus galvojate, kad tyrimai nereikalingi, paprasciausiai jums ju niekas nepakomentavo. Jei butui blogi rodikliai niekas neoperuotu..

Papildyta:

O jusu kauliukas labai matos kad issokes ? mano nera labai issoke, vos vos pagal mane. Taciau vaikstant ypac vasara skauda, nutirpsta visas pirstas, o dabar dar ir kunus ilgiau pavaikstant ima skaudet. Kazkaip nepatogu eit pas seimos gydytoja siuntimo, dar sakys prisigalvoji cia nesamoniu... blush2.gif

Na pas mane tai labai matosi,mano visi batai net deformuoti. Pagal daryta nuotrauka,tai 3.8 cm. nukrypes
Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2011 11 14, 20:11)
Nus buvau pas masažistę, tai sakė yra ką veikti su mano koja, tai reiks varyt masažų, nes kai dabar tenka daugiau vaikščioti, tai visai nemaloniai skauda  doh.gif
man darė tik vietinę nejautrą, baisiau negu baisu, pirmiausia baisus skausmas kol pribaksnoja galybę kartų į kaulą, brrrr, baisu net prisiminti, o po to bjaurus jausmas kai viską girdi ir jauti, kaip su grąžtais sukinėja, pjausto ir pan, fui, gerai kad tik viena koja tebuvo pakrypusi, jei reikėtų antrą operuoti, nžn ar išdrįsčiau  doh.gif

Man jau baisu darosi smile.gif as tada prasysiu daktaro ir anesteziologo ,kad padarytu taip,kad as nieko negirdeciau,tegu uzmigdo. biggrin.gif
Nu ka jau ryt operacija,tikiuosi viskas bus gerai. Pati nusiteikusi labai jau optimistiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2011 11 16, 10:43)
Na pas mane tai labai matosi,mano visi batai net deformuoti. Pagal daryta nuotrauka,tai 3.8 cm. nukrypes
Papildyta:

Man jau baisu darosi  smile.gif  as tada prasysiu daktaro ir anesteziologo ,kad padarytu taip,kad as nieko negirdeciau,tegu uzmigdo. biggrin.gif
Nu ka jau ryt operacija,tikiuosi viskas bus gerai. Pati nusiteikusi labai jau optimistiskai  smile.gif

Sėkmės tau, tikrai viskas bus gerai 4u.gif Aš labai baiminausi prieš antros kojos operaciją, tai pasakiau daktarui, suleido vaistukų ir viskas OK smile.gif O kol suleidžia į pėdą nejautros dozę, tai skauda, bet pakenčiamai. Kuo mažiau nejautros, tuo geriau organizmui - jis lengviau ir greičiau atsigauna. Bet, aišku, kiekvienas organizmas nepakartojamas ir gydymas visiems individualus. Nusiteik kuo ramiau ir sėkmės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. As jau po operacijos !!! Viskas praejo daug geriau,negu galvojau. Man net neprireike morfijaus,nes kiek girdejau,tai ji leidzia pirma diena,kai nesuveikia paprastesni vaistai. Man uzteko migdomuju ir vienu vaistu nuo skausmo.
Pora dienu pamaude,bet net nereikejo gerti jokiu nuskausminamuju papildomai (geriau nuo uzdegimo).
O dabar tai minu ant kulno,kai nuleidziu koja jokiu skausmu nera (kaip kitom kraujas kai bega i kojos apacia ir skauda) tai man nieko panasaus nera. Labai del to dziaugiuosi. thumbup.gif Vakar istrauke siulus,ir pamirsau paklauti daktaro, tai klausiu jusu. Nuo kada ir kokiu tepalu tepet nuo rando. Pas mane pjuvis tai labai didelis,tai nezinau kaip su tuo randu bus. Aisku,man geriau jau tegu randas buna,negu kauliukas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2011 11 30, 11:54)
Sveikos. As jau po operacijos !!! Viskas praejo daug geriau,negu galvojau. Man net neprireike morfijaus,nes kiek girdejau,tai ji leidzia pirma diena,kai nesuveikia paprastesni vaistai. Man uzteko migdomuju ir vienu vaistu nuo skausmo.
Pora dienu pamaude,bet net nereikejo gerti jokiu nuskausminamuju papildomai (geriau nuo uzdegimo).
O dabar tai minu ant kulno,kai nuleidziu koja jokiu skausmu nera (kaip kitom kraujas kai bega i kojos apacia ir skauda) tai man nieko panasaus nera. Labai del to dziaugiuosi. thumbup.gif  Vakar istrauke siulus,ir pamirsau paklauti daktaro, tai klausiu jusu. Nuo kada ir kokiu tepalu tepet nuo rando. Pas mane pjuvis tai labai didelis,tai nezinau kaip su tuo randu bus. Aisku,man geriau jau tegu randas buna,negu kauliukas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu sveikinimai didziausi 4u.gif thumbup.gif Pirmas zingsnis jau zengtas smile.gif O po kiek laiko tau iseme siulus ir kokius tyrimus reikejo pasidaryti pries operacija?
Rytoj skambinsiuos gydytojui del operacijos datos-tikiuosi,kad pavyks sutarti del OP sausio pacioj pradzioj g.gif
Del tepaliuko gal atsakys tos,kurios jau isbande cool.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2011 11 30, 11:54)
O dabar tai minu ant kulno,kai nuleidziu koja jokiu skausmu nera (kaip kitom kraujas kai bega i kojos apacia ir skauda) tai man nieko panasaus nera. Labai del to dziaugiuosi. thumbup.gif  Vakar istrauke siulus,ir pamirsau paklauti daktaro, tai klausiu jusu. Nuo kada ir kokiu tepalu tepet nuo rando. Pas mane pjuvis tai labai didelis,tai nezinau kaip su tuo randu bus. Aisku,man geriau jau tegu randas buna,negu kauliukas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif Smagu, kad viskas gerai. Kaip dabar pati įsitikinsi, kiekviena koja yra nepakartojama, tai ir operuojama, ir gyja vis skirtingai ax.gif
Kad pjūvis didelis, nepergyvenk. Jis trauksis, mažės. Pas mane telikęs siauras brūkšnelis, kurio beveik nesimato (operavausi prieš metus). Aš tepiau kaulažolių tepalu, kurio galima nusipirkti vaistinėse ir dariau šiltas vandens su druska voneles. To ir užteko dėl rando. O šiaip girdėjau, kad šituos randus (žinoma, žymiai vėliau) kai kas slepia po tatuiruotėm mirksiukas.gif Sveik ir džiaukis galimybe neskubėti 4u.gif
Atsakyti