Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Laba ryta 4u.gif
niu ka dukra i mokykla nejo nes -26 doh.gif o maziukui vejeraupiai doh.gif tai va mes sedim namuos o taip neblogai pradejom savaite doh.gif doh.gif doh.gif dabar teks sedet namuos, nors gal gerai nes darbeli jauciu oi kaip salta ax.gif
Atsakyti
labukas rytukas 4u.gif

skaiciau, planavau ka atrasysiu, o kai pamaciau, kad vel atsirado kas akis drasko, viska pamirsau, nes toooks pyktis paime blink.gif musu visi duomenys iskeliavo... kosmaras kazkoks. dabar as va turiu savo vaikio rubu geresniu ir ketinsiu juos parduot internete, tai todel, kad turiu parduotuve man irgi trigrasi kis, kad cia is "skuduryno"! o jei zmogus neturi parduotuves prisiperka pigiai devetu ir juos perparduoda isskalbes, tai cia oj koks gerulis!! thumbup.gif cia vos ne nauji, cia jau tikrai ligu nebus.... nu juokingi tie zmones. matyt kazkas jiems taip nesiseka, kad visur kisas ir bando pakenkt. nors taip trumpam pasijaucia stipresniais uz kitus lotuliukas.gif patenkina savo poreiki. nebutu lietuviai.

pritariu del temu trinimo. ir daugiau jokios informacijos naujokems. ateina ir klausineja, o paskui varo ant musu is pavydo kitur. kas nores, skelbimu, informacijos del veiklos ir t.t.pilna internete. cia tik gatavo ir sukramtyto ateina, kad tik nuryt tereiktu. tegu pacios bando, pacios nusvyla ir pereina viska.
Papildyta:
o ka as sakiau del nesekmiu lotuliukas.gif pvz va radau, kad SAMANYTE aktyviausia temoj KAI ISIMAISO TRECIAS. jai nesiseka seimoj, tai va ateina issikraut pas mus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms. Paskaičiau šnipukų-svetimiečių nesąmones, tik ignoruoti lieka. Nervinantis tik sau sveikatą susigadinsim. Blakstienutė, pasirodo, pertrauką šitam versle padarė. Kadangi ji mano žemietė, bandau susisiekt su ja per AŽ, bet nepavyksta.
Blakstienute, tavo AŽ nepriima mano žinutės. Jei seki temą, išsivalyk dėžutę, noriu laiškutį parašyt.
Atsakyti
Laba ryta ax.gif
as ir neveziau vaiku nei i darza,nei i mokykla-uzknisa tie salciai,o pardeje jauciu kaip salta
isvaziavo mb tonos parvezt-uzvakar taip netycia dar paskambinau uzklausiau,sako niu gerai ryt atvaziuokite thumbup.gif o siandien ryte paskambinom 8,sako,musu autokarai visi uzsale,tai persiskambinom uz valandos,sako atsilyneja,galite vaziuoti ax.gif idomu ka vel parves g.gif
Atsakyti
labutis
aš vėl namie nervas ima vaikai namie darželin nenuvedžiau mašina skaitos pataisė neužsikurė kčiortu doh.gif

kas prekiauja geros prekybos 4u.gif
Atsakyti
as jau gryzau saltis nezmoniskas doh.gif begau parasyt kad busiu tik penktadieni ax.gif ir dar 11lt sugebejau suprekiaut thumbup.gif aisku nekazkas bet kai nedirbu tai saskau normaliai uz nuoma jau yra dienos norma lotuliukas.gif nesusalkit mergytes dirbancios 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mano mielos aprengėjos ir apavėjos 4u.gif
Esu nuolatinė jūsų/jūsų kolegų klijentė mirksiukas.gif Pirkti dėvėtuose šiek tiek ekonominė būtinybė, bet labiau - hobis.
Noriu jūsų paklausti: kai perkate sau prekes, jos būna ir rūšiuotos. Ar būna vien siūlai? Gal teko matyt - po kiek jie būna supakuoti didmenai ir kokia maždaug kg. kaina?
Asmeniniam vartojimui niekada nepirkčiau maišo drabužių- "katės maiše", bet siūlų labai norėčiau. Iš geresnių sau ir pupai primegsčiau, iš prastesnių - mama kojinių.
Norėčiau sulaukti jūsų komentarų čia arba až. Už gerą geru sugrįžta ax.gif mirksiukas.gif Iš anksto ačiū.
Sėkmės jūsų nelengvame, o mums labai reikalingame darbe.
Atsakyti
laba rytaaaaaaa..saltaaaaaaaaaa....ale gera.. mirksiukas.gif vel kailinukai vieni rado sau seimininke ax.gif
Atsakyti
grizau pietauti su vaikais ax.gif
kokia pirkeja buvo gun_bandana.gif
atejo tiesiai i ta sale,kur nedeveti drabuziai,po kiek laiko as prieinu,sakau,gal norite kazko paklausti,o ta ir klausia blink.gif ko cia taip brangu blink.gif naujos veliurines kelnes(ale treningai)15lt,o virsus 12lt ax.gif nu sakau,kad nauji nedeveti cia drabuziai,tai ir kaina tokia blink.gif o ta :nu bet vistiek labdaryne uz tokia kaina doh.gif dar blyn,kaip tokios nuotaika sugadina bash.gif bet nupirko ji tuos drabuzius ax.gif

Atsakyti
Laba 4u.gif

atsiprasau uz isikisima i jusu tema biggrin.gif pati dukrai daznai perku drabuzelius is padevetu,tai noriu jusu paprasyt jei ka ydomaus ar grazaus turit pasiulykit mano panelei ugis 111cm tai perku 110-116 drabuzelius,siulykit visokius variantus,galimi jau ir vasariski drabuzeliai,faina butu gauti ir su etiketemis aisku ir be ju smile.gif jei ka turit siulykit i AZ ,beje as is VILNIAUS 4u.gif

Sekmes prekyboje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIIVA: 27 sausio 2010 - 13:27
Sveikutes,salta,o ryt puga,nedekinga mums sitokia salta ziema,aplamai visiems prekybininkams.As dziaugiosi kad nedirbu,nes nuvaziavusi i parde pabuvau 20 min,kol smuteks aprinkau,ir susalau,labiausiai kojas,fiziskai neymanonma ten dirbti,kad buciau zinojusi....manau nebuciau ten ejusi. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 27, 14:21)
grizau pietauti su vaikais  ax.gif
kokia pirkeja buvo  gun_bandana.gif
atejo tiesiai i ta sale,kur nedeveti drabuziai,po kiek laiko as prieinu,sakau,gal norite kazko paklausti,o ta ir klausia  blink.gif ko cia taip brangu  blink.gif naujos veliurines kelnes(ale treningai)15lt,o virsus 12lt  ax.gif nu sakau,kad nauji nedeveti cia drabuziai,tai ir kaina tokia  blink.gif o ta :nu bet vistiek labdaryne uz tokia kaina  doh.gif dar blyn,kaip tokios nuotaika sugadina  bash.gif bet nupirko ji tuos drabuzius  ax.gif

Dieve mano,27Lt nauji trenigai,brangu......Vat jauciu visur tokiu yra,ir pas mane ateina,prinesa viena ar kita ruba ir sako,man atrodo per brangei sita ikainavai,va maciau maximoi toki....................t.t. ir panasiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 27, 13:52)
laba rytaaaaaaa..saltaaaaaaaaaa....ale gera.. mirksiukas.gif vel kailinukai vieni rado sau seimininke ax.gif

Saunu,lasiukas!Va,matot,kazkam tokie salciai padada verslui biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 27, 14:21)
grizau pietauti su vaikais  ax.gif
kokia pirkeja buvo  gun_bandana.gif
atejo tiesiai i ta sale,kur nedeveti drabuziai,po kiek laiko as prieinu,sakau,gal norite kazko paklausti,o ta ir klausia  blink.gif ko cia taip brangu  blink.gif naujos veliurines kelnes(ale treningai)15lt,o virsus 12lt  ax.gif nu sakau,kad nauji nedeveti cia drabuziai,tai ir kaina tokia  blink.gif o ta :nu bet vistiek labdaryne uz tokia kaina  doh.gif dar blyn,kaip tokios nuotaika sugadina  bash.gif bet nupirko ji tuos drabuzius  ax.gif

Laba diena 4u.gif Nesušalot?

Nu žinok pas mane irgi buvo tokia viena atslinkus,aš ir turiu naujų vaikiškų rūbelių,tai ji ir man prikišo,ko čia brangu juk čia skudurynas,sakau gi naujus aš juos pirkau,dar kažką nepatenkinta paburbėjo,tai sakau jūsų niekas neverčia pirkti,galit išeiti iš čia,tai nepatenkinta kažką pamurmėjo ir išėjo.

Atsakyti