Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(lasiukas @ 2010 01 27, 20:15)

as nemanau kad sergant vejaraupiais kazka dar galima tept g.gif nebent isrado kazka spec..nes  3 uzauginau  visus zaliai tepliodavau  ir dar kazkokiu tablietku gert reikdavo ka nenieztetu,pamirsau pavadinima...cia baisi liga,nes jei nusikasis sasiuka duobyte lieka toj vietoje..saugodavau as ta vaika diena nakti kol prasirgo gink dieve veido nekasytu verysad.gif

aš labai sunkiai sirgau o dar draugės vaikui komplikavosi su širdute tai aš išsigandus paskiepijau suneli blush2.gif va dabar galvoju skiepyti ar ne dukryte g.gif

o ištikruju dabar užtenka tepti spiritu ax.gif

tikiuosi rytoj nebus šalta ir galėsiu vaikus i darželi o pati dirbt doh.gif
Atsakyti
g.gif sveciu turime...ir ka matote cia...ka randate... unsure.gif ar ciokinat eilini karta katrai i sikna ikast biggrin.gif g.gif o gal ka jums pasiulyti..pvz..devetus triusekus,liemenukus..ir dar daug daug visko ko sirdis geidzia..ale perspejam rubai is devetu parduotuves,nes mes sau neperkame nieko,panesiojame is savos pardes i vel kabiname verysad.gif neturime pinigu naujiems verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 01 27, 21:31)
Man jau vyras padarė reklaminį stendą,tai jau galėsiu darbuotis visu pajėgumu,žiūrėsiu kaip žmonių bus,jei ir po to nebus reiškia vieta nekokia arba aš kažką ne taip darau g.gif
O dėl skrajučių norėjau paklausti,jūs kur jas mėtot? Nes bent jau Ukmergėj tai visos beveik laiptinės užrakintos,nebent ant tų durų klijuoti,bet jaučiu naudos mažai g.gif

ir pas mus aplinkiniai rajonai su koduotom durim doh.gif tai kodus galima suzinoti is valytoju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 27, 23:18)
g.gif sveciu turime...ir ka matote cia...ka randate... unsure.gif ar ciokinat eilini karta katrai i sikna ikast biggrin.gif  g.gif o gal ka jums pasiulyti..pvz..devetus triusekus,liemenukus..ir dar daug daug visko ko sirdis geidzia..ale perspejam  rubai is devetu parduotuves,nes mes sau neperkame nieko,panesiojame is savos pardes i vel kabiname verysad.gif neturime pinigu naujiems verysad.gif

lotuliukas.gif
nu bet laiku as cia dar i traukini isokau tongue.gif tai butumet nebepriemusios jau lotuliukas.gif

o mano dukrai otopinis dermatitas g.gif 2,5metu nebuvo alergiskas,o cia bac g.gif doh.gif vaziuosim pas alergologus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 27, 22:18)
g.gif sveciu turime...ir ka matote cia...ka randate... unsure.gif ar ciokinat eilini karta katrai i sikna ikast biggrin.gif  g.gif o gal ka jums pasiulyti..pvz..devetus triusekus,liemenukus..ir dar daug daug visko ko sirdis geidzia..ale perspejam  rubai is devetu parduotuves,nes mes sau neperkame nieko,panesiojame is savos pardes i vel kabiname verysad.gif neturime pinigu naujiems verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cia gal visam forume musu tema tapo populiariausia nes nelabai kur daugiau tiek snipu lankosi gal g.gif
o kam mums pirkt naujus rubus paskui jei ir parduot kazkam noresi kai nusibos drabuzelis vistiek neirodysi kad cia tavo naujai pirktas o ne is savo parduotuves nori prakist:oh schmoll.gif
doh.gif ir juokas ir piktumas ima biggrin.gif

Papildyta:
tiesa del tu laiptiniu tai ir man vargas buvo. tai ir i kas trecia nama tik isejo patekt ir ismetyt i pasto dezutes lankstinukus rolleyes.gif reiks kita karta kai metyt lankstinukus susiruosiu tai eit diena tai jei i kokia laiptine neieisiu tai pasiklausiu zmogaus kad koda pasakytu ax.gif
Atsakyti
bent kaune pagrinde visur kodas 24 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 27, 22:40)
bent kaune pagrinde visur kodas 24 mirksiukas.gif

tai tau gerai, o alytuj tai tam paciam daugiabuti kiekvienoj laiptinej skiriasi kodas doh.gif buna ir is triju skaiciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 27, 23:44)
tai tau gerai, o alytuj tai tam paciam daugiabuti kiekvienoj laiptinej skiriasi kodas doh.gif  buna ir is triju skaiciu doh.gif

jei is triju bandyk 247 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 27, 22:51)
jei is triju bandyk 247 mirksiukas.gif

reiks kur uzsirasyt kad nepamirsciau kai eisiu ax.gif
Atsakyti
ale vel snipu pilna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Sunkiai norma pasiekta. Pas mane zmoniu tai mazai. Nezinau kas bus rytoj.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2010 01 28, 00:10)
Labas vakarelis  4u.gif

menesio galas ner ko noret kad daug butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2010 01 27, 23:10)
Labas vakarelis  4u.gif

pas mane irgi siandien labai mazai zmoniu uzejo unsure.gif tikekimes ryt bus geresne prekyba 4u.gif
Atsakyti