Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

labi 4u.gif Sergant vėjaraupiais galima tepti Psilobalzam,mano mažajai padėjo,bet užsimanė žalių taškiukų doh.gif Teko pirkt zelionką biggrin.gif
Noriu įdėt skelbimą,bet esu žalia visam šitam reikale blush2.gif Skambinsiu kaimynui,labai gerai kompuose gaudosi.
Dėl tų 72 lt- esu 2 gr invalidė,tai imant patentą kaip didelė tuos 72 sumokėjau doh.gif Vadinasi,esu dvigubai apdrausta? bigsmile.gif
Meskim savo versliukus ir varom į seimą,ot gerai pagyventume biggrin.gif Po 4 metų visos "madas" atsidarytume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2010 01 28, 20:04)
labi 4u.gif  Sergant vėjaraupiais galima tepti Psilobalzam,mano mažajai padėjo,bet užsimanė žalių taškiukų doh.gif Teko pirkt zelionką biggrin.gif
Noriu įdėt skelbimą,bet esu žalia visam šitam reikale blush2.gif Skambinsiu kaimynui,labai gerai kompuose gaudosi.
Dėl tų 72 lt- esu 2 gr invalidė,tai imant patentą kaip didelė tuos 72 sumokėjau doh.gif Vadinasi,esu dvigubai apdrausta? bigsmile.gif
Meskim savo versliukus ir varom į seimą,ot gerai pagyventume biggrin.gif Po 4 metų visos "madas" atsidarytume lotuliukas.gif

siandien sesutei pasiskambinau tai irgi pasake kad galima tept psiliobalzamu thumbup.gif tai nors nebeklykiam ax.gif
kaip mergaites dienele atidirbot? As ryt jau leksiu, kaip darbelio pasiilgau ax.gif
Atsakyti
nedirbau šiandien doh.gif buvo iš elektros tinkulu skaitliuka keitė nes grybavo doh.gif tai nežinau ar aš velniu gausiu ar savininkė už ta skaitliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2010 01 28, 19:04)
labi 4u.gif  Sergant vėjaraupiais galima tepti Psilobalzam,mano mažajai padėjo,bet užsimanė žalių taškiukų doh.gif Teko pirkt zelionką biggrin.gif

biggrin.gif jo jo..dvigubai...isivaizduok kad net trigubai lotuliukas.gif oi cia dar bus visokiu kuriozu ,jau sveiku protu nebesuvokiama valstybes veiksmai,o kodel su patentu dirbi,,ne geriau su ind.veiklos pazyma butu?
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2010 01 28, 20:01)
nedirbau šiandien  doh.gif  buvo iš elektros tinkulu skaitliuka keitė nes grybavo  doh.gif  tai nežinau ar aš velniu gausiu ar savininkė už ta skaitliuka  g.gif

nemanau kad tu,nes sutarti su tinklais sudare savininkai,tad tegul ir tvarkosi jie
Atsakyti
Sveikos smile.gif Man dienelė nekokia,mažai žmonių,o ir tie kurie buvo tik žioplinėtojai verysad.gif Visą dieną atakavo skambučiai,visi paskolintus pinigėlius jau iš manęs nori atsiimt verysad.gif O aš dar net nuomai nesurinkau unsure.gif Grįžau namo,vyras irgi be nuotaikos,mašina pakeliui į mokyklą sugedo,tai teko per tokį orą vieną iš darželio kitą iš mokyklos paimt ir pėstute pareit unsure.gif Vargšiukai...
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 28, 12:53)
..cia individualioms imonems skirta..

va šitą žinau.. verysad.gif turiu įmonę,kuri neveikia,o į metus turėsiu sumokėt 3600 lt.

QUOTE(ingace @ 2010 01 28, 13:54)
As ta kazkaip bijau rizikuot tuo labiau kad net  pats nezino kiek noret uz kg doh.gif veza pirma kart  g.gif

Visai įdomu. bet jei perrinkta kainuos tikrai daugiau nei originalas
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 28, 19:04)
oi cia dar bus visokiu kuriozu ,jau sveiku protu nebesuvokiama valstybes veiksmai,

nemanau kad tu,nes sutarti su tinklais sudare savininkai,tad tegul ir tvarkosi jie

tuoj jie patis pasimes tuose nesamonėse ir tuoj už ora reikės mokėti doh.gif

tai ir aš taip su MB šnekėjau ne aš kalta blush2.gif

QUOTE(rogrinta @ 2010 01 28, 19:40)
Sveikos  smile.gif Man dienelė nekokia,mažai žmonių,o ir tie kurie buvo tik žioplinėtojai  verysad.gif Visą dieną atakavo skambučiai,visi paskolintus pinigėlius jau iš manęs nori atsiimt  verysad.gif O aš dar net nuomai nesurinkau  unsure.gif Grįžau namo,vyras irgi be nuotaikos,mašina pakeliui į mokyklą sugedo,tai teko per tokį orą vieną iš darželio kitą iš mokyklos paimt ir pėstute pareit  unsure.gif Vargšiukai...

va šitą žinau..  verysad.gif turiu įmonę,kuri neveikia,o į metus turėsiu sumokėt 3600 lt.

doh.gif oi isivaizduoju kaip negera verysad.gif

su mašina irgi nepavydžiu du galus sutaisiau trečias genda verkt norisi dėjau kad parduodu blush2.gif nes nebeišlaikau aš jos tik liudniausia us mašinos nėtu paskola dar likus už ja bus doh.gif

durnas klausimas o kam tu ja laika? g.gif jei individuali imonė savo turtu atsakai doh.gif nors ir individuali veikla toža **** visu turtu juokingiausia kad pardavus mašina man gautusi kaip pajamos doh.gif
Atsakyti
ind,veikla pagal pazyma man rodos dabar geriausia...kitomis labai nesidomejau,taciau kiek praskanavau manau butent del to kad labiausiai apsimokejo ir pasirinkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2010 01 28, 21:48)
durnas klausimas o kam tu ja laika?  g.gif  jei individuali imonė savo turtu atsakai  doh.gif  nors ir individuali veikla toža **** visu turtu juokingiausia kad pardavus mašina man gautusi kaip pajamos  doh.gif

Laikau,nes kitaip neišeina. Daugiau košės prisivirčiau jei dabar pradėčiau viską judint doh.gif Ir finansiškai jaučiu dar baisiau būtų unsure.gif Vienintelė viltis perdaryt į UAB,bet tam reikia kokio 1000 lt. Tai vat užburtas ratas. Man tas 1000 per tris mėnesius susidarys,kai už save kaip savininkę mokėsiu, o jei lišną štukelę turėčiau iš kart pulčiau tvarkytis

QUOTE(lasiukas @ 2010 01 28, 21:51)
ind,veikla pagal pazyma man rodos dabar geriausia...kitomis labai nesidomejau,taciau kiek praskanavau manau butent del to kad labiausiai apsimokejo ir pasirinkau biggrin.gif

Individualiai veiklai ir UAB nekilo mokesčiai, o individualiai įmonei žiauriai pakilo,daugiau nei dvigubai verysad.gif Tai vat man irgi dar vienas smūgis žemiau juostos...

Atsakyti
Labas vakarėlis. smile.gif Parbildėjom iš darbo biržos. MB jau nebesiginčijo dėl prisirašymo. Sakau jam, kad per tokius įstatymus be kelnių galim likt. Nu, sako, jei taip tai važiuojam. Gal neprikibs, dar sausio mėn. bus įsiregistravęs. Pati dar neradau to įstatymo, bet bandysiu įsigilint. Geras daiktas tas forumas, net nuo išvaržytuvių gali išgelbėt... clap_1.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 01 28, 21:04)
Labas vakarėlis.  smile.gif Parbildėjom iš darbo biržos.  MB jau nebesiginčijo dėl prisirašymo. Sakau jam, kad per tokius įstatymus be kelnių galim likt. Nu, sako, jei taip tai važiuojam. Gal neprikibs, dar sausio mėn. bus įsiregistravęs. Pati dar neradau to įstatymo, bet bandysiu įsigilint.  Geras daiktas tas forumas, net nuo išvaržytuvių gali išgelbėt... clap_1.gif  4u.gif

smile.gif blogiau nebus kad atsistojot i birza..jei jau sneka apie apmokestinima,vadinasi ne pasakos kuriamos,man sake tai buhaltere ji vakar kapitanovo seminare buvo,o sendiena nete radau dar straipsniuka,be to manau birzoje esant vis kazkokia lengvata galima dar gaut
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 28, 12:54)
sveikutes 4u.gif
na orelis tai jooooooooooo thumbup.gif gerai kad namie sedziu lotuliukas.gif
mergaites zinokit koki pasiulima vakar gavau net nezinau ka daryt g.gif siulo prekiu is anglijos vis tona perrinktu tipo jau nieko metamo lauk nera tik geri rubai, bet man tai baisu pirma kart is zmogaus imant ir jis nori kad daug paimtu iskart tipo kad ta tona ar keliese pasidalintu ar vienas paimtu, nu kad butu garantuotas kad atvaziuoja ir visa tona paima jam. As ta kazkaip bijau rizikuot tuo labiau kad net  pats nezino kiek noret uz kg doh.gif veza pirma kart  g.gif

laba visoms 4u.gif
as viena karta nusvilau tuos tipo atrinktus emiau , mokejau po 6lt, bet ten atrode, kad geri isrinkti doh.gif gerai kad nedaug emiau 200kg, ant virsaus kipos ,buvo sudeti puse velnio, o visa kipa is mados g.gif
tad labai gerai paziurekit ar verta mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinoma, kad geriau kai stovi biržoj. Bet aš jo niekaip nepriversdavau. Jis sakydavo, lai ein anie censored2.gif Nu kai jau per piniginę, tai OK. Tikrai, ką tik peržvelgiau tuos paminėtus punktus, o dar ir delfy straipsnį atkasiau. Reik mokėt kas mėnesį, net bomžams. Tiesa, vienas iš tėvų auginančių vaiką iki 8 metų yra apdraustas valstybės, nors ir nedirbantis ir neregistruotas biržoj. Tik kuris? Nebesigilinau. Mūsų panelė 6 m. Bet dabar jau nesvarbu, kai abu stovim biržoj. Aš manau, kad bus žmonėms šokas, kai pradės grasinimai dėl delspinigių eit. Nes dabar tai nelabai daug kas čia iš tų namie sėdinčių gilinosi. Iki šiol tai nereikėjo mokėt. ax.gif
Atsakyti