Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(ingace @ 2010 02 02, 10:26)
vau kokie balti arkliai wub.gif

man labai grazus sitas paveiksliukas smile.gif

pas mane vakar irgi nebloga dienele buvo.. o ryte tokia pikta buvau.. vel durys uzsikirtineja... vos rakta ikisau, o po to istraukt negalejau... tai kai patrankiau supykus, dar paklibinau ir istraukiau doh.gif su trenksmais diena pradejau. numezgiau jau sali. tai siandien pabaigsiu kutukus deliot ir desiu i prekyba.. paziuresim, gal nupirks... nes kai mezgiau tai moterys labai domejos. viena vakar net rasto schemos paprase lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 10:35)
man labai grazus sitas paveiksliukas smile.gif

pas mane vakar irgi nebloga dienele buvo.. o ryte tokia pikta buvau.. vel durys uzsikirtineja... vos rakta ikisau, o po to istraukt negalejau... tai kai patrankiau supykus, dar paklibinau ir istraukiau doh.gif su trenksmais diena pradejau. numezgiau jau sali. tai siandien pabaigsiu kutukus deliot ir desiu i prekyba.. paziuresim, gal nupirks... nes kai mezgiau tai moterys labai domejos. viena vakar net rasto schemos paprase lotuliukas.gif

as ir galvoju gal reika megzt pradet, bet kad ziauriai salta doh.gif dar kai judi gerai, bet sedet tai schmoll.gif
Atsakyti
Laba rytą,kiek saldumynų pridėjot biggrin.gif
Džiaugiuosiu,kad pavyko jus kai ko išmokint thumbup.gif

Pasakysiu dar vieną variantą,kad per paint nereiktų eit,tam pačiam http://imageshack.us/ galima pakeist fotkių dydį, ten kur kraunat fotkę (po browse) yra žodelis "resizing" geriausia pasirinkt dydį 640x480

QUOTE(tipitapu @ 2010 02 02, 01:40)
As matyt uzsiciklinau ant tu megztuku, reikia jau persiorentuoti.
Bet pas mane beveik tik juos ir perka. Stai dzinsu ne vienu nepardaviau per si men. Svarko ne vieno, tik kelias striukes, vienus dirbtinius kailinius.
Tiesa ar pas jus perka vyriskus marskinius ? Pas mane kazko neperka, vaikiski irgi stovi mirties taske. tai va vien tik megztukais moteriskais ir prekiauju.

Eina sau,pas mane eudros megztiniai visai nėjo,visi akriliniai biski apsiburbuliave, o moterys moheros,vilnos,medvilnės ieško. Sintetikos neįkiši schmoll.gif O jų savikaina man gavos kaip paskaičiavau vienetais 3.5, o daugių daugiausia,kad pirktų galėjau užsidėt 5 lt doh.gif tai kur čia biznis?
Man džinsų irgi visai neperka,tas pats su vyriškais marškiniais ir švarkais-katastrofa. Dabar vat deficitinė prekė-žieminiai kombinezonai,per dieną gal 5 žmonės pastoviai paklausia,ar tai vyriškų ar tai vaikiškų. O aš jų neturiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 02 vasario 2010 - 08:46
QUOTE(ingace @ 2010 02 02, 10:41)
as ir galvoju gal reika megzt pradet, bet kad ziauriai salta doh.gif dar kai judi gerai, bet sedet tai schmoll.gif

na jei salta, tai tikrai ne kas megzti... per salcius visa diena sededavau ir megzdavau, tai jau po keliu valandu taip salta pradedavo darytis... tada uzsiimdavau kazkuo kitu, kad pajudet... bet jau nusibodo man megzt.. ypac tas rastas.. jau trecia daikta juo mezgu doh.gif
pabandysiu parodyt pirmaji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vajuta: 02 vasario 2010 - 08:48
QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 10:46)
na jei salta, tai tikrai ne kas megzti... per salcius visa diena sededavau ir megzdavau, tai jau po keliu valandu taip salta pradedavo darytis... tada uzsiimdavau kazkuo kitu, kad pajudet... bet jau nusibodo man megzt.. ypac tas rastas.. jau trecia daikta juo mezgu doh.gif
pabandysiu paodyt pirmaji

Greičiau trink,ir keisk dydį iškraipei visą psl.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 02 02, 10:47)
Greičiau trink,ir keisk dydį iškraipei visą psl.

istryniau, tuoj pakeisiu
Atsakyti
as turiu vaikisku ir suaugusiems keleta kombinezonu bet kazkaip jie nelabai pas mane juda schmoll.gif ir kainos nedideles manau g.gif vaikiskas 8lt suaugusiems 18lt manau kad nedaug, nes pati kai pirkau tai 58lt mokejau gausoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 02 02, 10:51)
as turiu vaikisku ir suaugusiems keleta kombinezonu bet kazkaip jie nelabai pas mane juda schmoll.gif ir kainos nedideles manau  g.gif vaikiskas 8lt suaugusiems 18lt manau kad nedaug, nes pati kai pirkau tai 58lt mokejau gausoj blush2.gif

Tai aišku,kad nedaug blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 02 02, 09:45)
Laba rytą,kiek saldumynų pridėjot  biggrin.gif
Džiaugiuosiu,kad pavyko jus kai ko išmokint  thumbup.gif

gera mokytoja turim uztai ir greit ismokom ikelt foto:4u:
pas mane tai irgi visokius megztukus ir maikutes daugiausia perka. o kombinezonus tai ispirko didesniu dydziu paaugliam, bet turiu visai maziuku virs metro ugio tai va tokiu ir neperka schmoll.gif o svarku tai ir pas mane neperka, gal dar ir pirktu koki bet kad ju rankoves kazkokios trumpos g.gif o dzinsu ir siaip vyrisku kelniu siltesniu nadaug ir turiu bet irgi per liemeni siauroki, o ateina visi zmones stamboki tai retai kas ir isirenka doh.gif gerai kad tuoj pavasaris nes plonu kelniu nemazai turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 02 02, 10:52)
Tai aišku,kad nedaug  blink.gif

nesuprantu ir keliai nekiauri ir seip neblogam stovi g.gif gal kad pigus neperka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 02 02, 10:51)
as turiu vaikisku ir suaugusiems keleta kombinezonu bet kazkaip jie nelabai pas mane juda schmoll.gif ir kainos nedideles manau  g.gif vaikiskas 8lt suaugusiems 18lt manau kad nedaug, nes pati kai pirkau tai 58lt mokejau gausoj blush2.gif

pas mane irgi neina.... nors po 5lt unsure.gif

na, gal jau neiskraipys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 10:54)
pas mane irgi neina.... nors po 5lt unsure.gif 

na, gal jau neiskraipys

vau grazu wub.gif thumbup.gif as tai dazniausiai pradedu ir padedu blush2.gif o paskui isardau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 02 vasario 2010 - 08:56