Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Labas rytas,mergaites,kaip nuotaikos pas jus?Kaip oras?As i kaima zadejau vaziuoti paprekiauti,turiu dar daug storu,su kaklais megztiniu,kaimuose tokius perka,kur tau,vedu vaika i darzeli,po truputi sniguriuoja,pareinu is darzelio,jau taaaip snigti pradejo,nu ir varo dabar.Teks pardei sedeti,o ten bus mazas biznis.... verysad.gif Vakar jei nebuciau pralaksciusi po zmones,kurie paprase uzvesti sio to,vien parduotuvei sedejusi,buciau su keliais litais gryzusi namo...Jau dabar tikrai vazinesiu ir i kaimus ir parduotuvei dirbsiu,nes taip sedet ir laukti geresniu laiku ne man. smile.gif
Vajuta,aciu uz tuos pugos arklius,is karto ant darbastalio pasidariau biggrin.gif
Vilmuke3,nu jau negundyk,tie saldainiai taaaip patraukliai atrodooo... doh.gif Norisi begti i "slaptaviete"pasivaisinti,ali per ziema nelogai apaugau ir taip.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 09:54)

labai grazus rastas ir graziai mezgi 4u.gif turetu tikrai nupirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 02 02, 10:55)
vau grazu wub.gif  thumbup.gif as tai dazniausiai pradedu ir padedu blush2.gif o paskui isardau lotuliukas.gif

na as ir viena pradejus ir padejus... nes pritrukau siulu ir kai pirkau, dar mocheros pirkau, tai puoliau sali megzt.
noriu idet i foruma keleta skelbimu, bet bijau.. kad nepultu jog cia is mano parduotuves doh.gif nes ir savo vaiko noriu striuke su kombinezoninem kelnem parduot... parduotuvej nemanau, kad pirks. bus perbrangu.. tai va mastau ar gadintis nervus cia ar i skelbiu.lt talpint... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 10:54)
na, gal jau neiskraipys
user posted image

wow wub.gif man tai tokie darbai tamsus miškas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2010 02 02, 09:58)
Vilmuke3,nu jau negundyk,tie saldainiai taaaip patraukliai atrodooo... doh.gif Norisi begti i "slaptaviete"pasivaisinti,ali per ziema nelogai apaugau ir taip.. verysad.gif

na vienas mazas sailaidiukas is ryto ne manau kad i svori augs kaip tik nuuotaika pakels pries darbo diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2010 02 02, 10:58)
Labas rytas,mergaites,kaip nuotaikos pas jus?Kaip oras?As i kaima zadejau vaziuoti paprekiauti,turiu dar daug storu,su kaklais megztiniu,kaimuose tokius perka,kur tau,vedu vaika i darzeli,po truputi sniguriuoja,pareinu is darzelio,jau taaaip snigti pradejo,nu ir varo dabar.Teks pardei sedeti,o ten bus mazas biznis.... verysad.gif Vakar jei nebuciau pralaksciusi po zmones,kurie paprase uzvesti sio to,vien parduotuvei sedejusi,buciau su keliais litais gryzusi namo...Jau dabar tikrai vazinesiu ir i kaimus ir parduotuvei dirbsiu,nes taip sedet ir laukti geresniu laiku ne man. smile.gif
Vajuta,aciu uz tuos pugos arklius,is karto ant darbastalio pasidariau  biggrin.gif

pas mane irgi jis ant destopo biggrin.gif nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 10:54)
pas mane irgi neina.... nors po 5lt unsure.gif 

Aš kelis vaikiškus turėjau,tai laisvai po 20 lt pardaviau,staigiai išgraibstė,ten kažkur ant metukų ar dviejų buvo

QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 10:59)
noriu idet i foruma keleta skelbimu, bet bijau.. kad nepultu jog cia is mano parduotuves doh.gif nes ir savo vaiko noriu striuke su kombinezoninem kelnem parduot... parduotuvej nemanau, kad pirks. bus perbrangu.. tai va mastau ar gadintis nervus cia ar i skelbiu.lt talpint... g.gif

Užsiregistruok kitu vardu ir dėk,niekas negalės prikibt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 02 02, 10:51)
as turiu vaikisku ir suaugusiems keleta kombinezonu bet kazkaip jie nelabai pas mane juda schmoll.gif ir kainos nedideles manau  g.gif vaikiskas 8lt suaugusiems 18lt manau kad nedaug, nes pati kai pirkau tai 58lt mokejau gausoj blush2.gif

pas mus vis eidavo klausdavo vaikisku kelniu-kombinezinu,tai dabar turim kelis,ale vis dydis netinka doh.gif o kainos tai 10-20lt ax.gif siaip tai vasara is mados kokiu kombenzu buvom gave bigsmile.gif thumbup.gif kai tik atsalo,psio schmoll.gif nieko gero doh.gif tai dabar sakem,vasara zieminiu uzsipirkti reikes
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 02 02, 11:00)
wow  wub.gif man tai tokie darbai tamsus miškas  doh.gif

aciu merginos 4u.gif blush2.gif

labai lengva jei moki megzt..tik nervuoja mane, kad parduotuvej vos ne kiekviena moteris sita pleduka kyloja ir klausia : cia stalties? skarele? salikas? ir ko tik nori prigalvoja doh.gif lotuliukas.gif o viena paklasuse ar tikrai jis tiek kainuoja kiek parasyta blink.gif matyt galvoja kad devetas ir tokia kaina
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 09:59)
na as ir viena pradejus ir padejus... nes pritrukau siulu ir kai pirkau, dar mocheros pirkau, tai puoliau sali megzt.

tai aisku idek skelbima vistiek atsiras kuri mama ir nupirks, gi ne visos tokios prietrankos kaip kad cia uzsipuolus buvo viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 02 02, 11:03)
Aš kelis vaikiškus turėjau,tai laisvai po 20 lt pardaviau,staigiai išgraibstė,ten kažkur ant metukų ar dviejų buvo
Užsiregistruok kitu vardu ir dėk,niekas negalės prikibt  mirksiukas.gif

ir as taip galvojau... g.gif nes ir lovyte turiu, dar gali sugalvot, kad ir ji is pardes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as ir esu pardavus kombinezona. be uztrauktuko nupirko. labai grazus buvo, tvarkingas tik kad galvutes nebuvo. o db kas like neperka.. vakar ieskojo bet pagal ugi netinka.. striukiu dar like, bet jau nebeperka blink.gif visi klausineja kada nauja siunta.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 11:04)
o viena paklasuse ar tikrai jis tiek kainuoja kiek parasyta blink.gif  matyt galvoja kad devetas ir tokia kaina

Nesinervink,kai ką nors dėl kainų sako,nes tik kvailiai nesupranta rankų darbo kainos. Kas supranta nupirks mirksiukas.gif Nežinau kiek tu ten užsidėjai,bet man teko pardavinėt, vienos pažįstamos megztą kostiumėlį,uždėjau kainą 75. Tai sako čia vienos dalies (ta prasme atskirai sijono ir megztinio) kaina,ar abiejų. Kai pasakiau,kad abiejų tai griebė kuo skubiausiai nesiderėdama. Reiškia ir už 100 būtų pirkus
Atsakyti