QUOTE(orxe @ 2016 06 09, 22:31)
O kiek tas hedrin tinka besilaukiancioms? Mano sunaus darzely po savaitgalio rado pas viena vaika galvoje ropojant uteliu, o as jau bijau, kuo reiks mazaji ir save gydyti...
tinka ir tas pats hedrin, bet dar pries atsirandant utelems visus vaikucio rubus, patalus aukstoj temperaturoj isskalbk

QUOTE(orxe @ 2016 06 09, 23:31)
O kiek tas hedrin tinka besilaukiancioms? Mano sunaus darzely po savaitgalio rado pas viena vaika galvoje ropojant uteliu, o as jau bijau, kuo reiks mazaji ir save gydyti...
Dar nepanikuoit, taip lengvai jos neišplinta. Mano darželinukė pries mėnesį buvo parsinešusi. Nešsivaizduoju, kaip užsikrėtė, nes turėjo tiuk ji viena grupėje, ir kitoje grupėje viena mergaitė. Nebent per šokius, kur abi kartu lanko. Tai daugiau niekas ir neužsikrėtė. Gal kad operatyviai sureagavome, neleidau į darželį vos pastebėjus. Mes su vyru taip pat neužsikrėtėm. Buvo labia baisu pradžioje, bet pagooglinau, sužinojau, kad jos laisvos po namus neropinėja, be žmogaus neišgyvena nei paros, tai kažkaip nusiraminau. Pora plovimų su Paranit ir viskas čiki.