Įkraunama...
Įkraunama...

Utėlės

Šitą brudą pasigavom ir mes sad.gif
Vaikui tai rankioju, 2 kartus naikinom, vistiek 1 atradau...vel pirkau šampūną, sėdim kas vakarą vonioj ir vis ieškom ar ko neatrasim..
o va man tai bėda, nes apkrėtė ir mane....plaukai iki užpakalio, nukirpčiau, bet net kirpyklon gi nenueisi...vyras tikrai nesedės ir nerankios man jų..
2 kartus jau ir sau tepiau, mano galvai min 1 buteliuko po 200 ml reik doh.gif

Žodžiu š......a atsiprašant konkreti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laselux @ 2015 11 16, 13:42)
Šitą brudą pasigavom ir mes sad.gif
Vaikui tai rankioju, 2 kartus naikinom, vistiek 1 atradau...vel pirkau šampūną, sėdim kas vakarą vonioj ir vis ieškom ar ko neatrasim..
o va man tai bėda, nes apkrėtė ir mane....plaukai iki užpakalio, nukirpčiau, bet net kirpyklon gi nenueisi...vyras tikrai nesedės ir nerankios man jų..
2 kartus jau ir sau tepiau, mano galvai min 1 buteliuko po 200 ml reik  doh.gif

Žodžiu š......a atsiprašant konkreti  doh.gif

lankaisi poliklinikoj? bent pas mus mieste, nuejus pas savo seimos daktare, ji i kortele iraso, kad yra pedikulioze ir reikia gydymo. tada nukreipia del vaistu. duoda du buteliukus Hedrin asmeniui. vaistus kompensuoja miesto savivaldybe, kaip supratau. pasidomek. gal ir pas jus taip. nes, pagalvojus, paciam uz buteliuka moketi 20lt, kai reikia kokiu 8, tai....
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2015 11 20, 19:15)
lankaisi poliklinikoj? bent pas mus mieste, nuejus pas savo seimos daktare, ji i kortele iraso, kad yra pedikulioze ir reikia gydymo. tada nukreipia del vaistu. duoda du buteliukus Hedrin asmeniui. vaistus kompensuoja miesto savivaldybe, kaip supratau. pasidomek. gal ir pas jus taip. nes, pagalvojus, paciam uz buteliuka moketi 20lt, kai reikia kokiu 8, tai....

tikriausiai norejot parasyt 20 euru biggrin.gif
Na gal ne 20, bet 18 tikriai.

na panaikinom dar ir trecią kartą...pas vaiką nerandu daugiau, tik glindas vis rankioju, kurios netraška..tikiuos kad negyvos sad.gif

Paranoja dar išliks jauciu ilgai..o jei kas atsiras, būtinai eisiu, įdomu, gal ir mums kompensuos..nes nu kerta, kerta per tą piniginę unsure.gif
Atsakyti
Šitą brudą visai neseniai apturėjom ir mes,nė didžiausiam priešui nelinkėčiau doh.gif Vos atsikratėm,tikiuosi..
Atsakyti
Mamos, padėkit prašau!!!! Užpuolė utėlės, ropoja vaiko plaukuose!!! Vakar skaitydama pasaką prieš miegą vaikui pamačiau galvoje porą į pleiskanas panašių taškelių, sutraiškiau tas glindas, bet jokio garso nebuvo. Tai kaip suprantu, utėlės buvo negyvos ar kaip??? Apžiūrėjau įdėmiai visą galvą, bet nieko daugiau neaptikau. Kad kažkas bėgiotų taip pat nebuvo. Kažkaip keista, ar gali taip būti, kad yra negyvos glindos, o utėlių pačių nėra? Nebedrąskiau vaiko, kadangi sūnus serga, tai šiandien į darželį ar taip, ar taip nevedėm. Ryte nespėjau prieš darbą į vaistinę, bet prašysiu auklės nupirkti, kokį saugų, veiksmingą tirpalą, gelį.
Šiaip gyvenam stengdamiesi naudoti kiek įmanoma mažiau organizmui kenksmingų medžiagų, tačiau liaudiškos priemonės kaip suprantu čia nepadės, o tie preparatai įtariu visi brudni verysad.gif
Ką prašyt auklės nupirkti, nes pati tai nieko šia tema nežinau. Pasidalinkit, kaip naikinti tas utėles, kiaušinėlius Pati neturėjus, o vaikui pirmą kartą man taip, nors antrus metus lanko daržą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LizaMona @ 2016 03 31, 07:46)
Mamos, padėkit prašau!!!! Užpuolė utėlės, ropoja vaiko plaukuose!!! Vakar skaitydama pasaką prieš miegą vaikui pamačiau galvoje porą į pleiskanas panašių taškelių, sutraiškiau tas glindas, bet jokio garso nebuvo. Tai kaip suprantu, utėlės buvo negyvos ar kaip??? Apžiūrėjau įdėmiai visą galvą, bet nieko daugiau neaptikau. Kad kažkas bėgiotų taip pat nebuvo. Kažkaip keista, ar gali taip būti, kad yra negyvos glindos, o utėlių pačių nėra? Nebedrąskiau vaiko, kadangi sūnus serga, tai šiandien į darželį ar taip, ar taip nevedėm. Ryte nespėjau prieš darbą į vaistinę, bet prašysiu auklės nupirkti, kokį saugų, veiksmingą tirpalą, gelį.
Šiaip gyvenam stengdamiesi naudoti kiek įmanoma mažiau organizmui kenksmingų medžiagų, tačiau liaudiškos priemonės kaip suprantu čia nepadės, o tie preparatai įtariu visi brudni  verysad.gif
Ką prašyt auklės nupirkti, nes pati tai nieko šia tema nežinau. Pasidalinkit, kaip naikinti tas utėles, kiaušinėlius Pati neturėjus, o vaikui pirmą kartą man taip, nors antrus metus lanko daržą   unsure.gif

Labas rytas 4u.gif aš profas šioj srity biggrin.gif nes dukra iš savo sportų ir varžybų parnešė jau kelis kartus. Tikrinu nuolat, jau susigyvenau, pradžiai šokas buvo (tikriausiai kaip ir visiems).
Iš karto nejuokaukite ir pirkite aliejaus tipo purškalą Gelis utėlėms šalinti HEDRIN ONCE SPRAY, 60 ml :
http://evaistine.cam...9...L&results=1
tai vienintelis kuris tikrai padėjo. Nes kiti yra rinkinukai su šukom, šampūnai, putos. Viską išbandėm.
Kiek supratau pas Jus berniukas? tada iš karto prie vaistų.
Niekas nekalba apie tai, kad pvz.mano dukrytei tie vaistai, plaukų šukavimas/rovimas visiškai sugadino plaukus. Tiesa, nežinia kas daugiau kenkia ar purškalas ar tos tankios šukos, kurios tikrai yra būtinos iššukuoti tą gėrį. Juk plaukus reikia šukuoti šlapius ar supurkštus, tankiom šukom. Įsivaizduojat kaip pažeidžiamas plaukas ! Bet tai yra būtina. Išsišukuojant jos dar net gyvos kartais.
Kaip minėjau, mums labai sugadino plaukus, kirpom net iki pečių.
Tad jei turite gražuoles ilgakases, gal tuomet su žibalu bandyti, actu, l.sunku patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~oho~: 31 kovo 2016 - 08:14
Pasirodo vyras įdavė pinigų auklei ir paprašė nupirkti ką vaistinėj parekomenduos. Tai parnešė Hedrin purškalą, kurį galima naudoti net kūdikiams, tai jau ir išpurškė pati.
Grįžus žiūrėsiu, kaip ten situacija pas mus blink.gif
Atsakyti
Dukra jau ketvirtą kartą pasigavo šitų vabaliukų doh.gif Pirmi du kartai buvo tikrai iš darželio, o trečias ir dabar net nežinau, kaip pasigavom, nes lyg ir niekas neprasinešė darželyje be mūsų apsikrėtęs. Naudojau parasidose, nes vaistinėje pasiūlė, bet kai jau ketvirtą kartą užsikrėtė nusipirkau kitą priemonę. Nesuprantu, ar čia išsivystė atsparumas tam parasidose, ar čia aš iki galo neišgydau. Bet šiaip laiko tarpai tarp užsikrėtimų nemaži. Lanko mažoji mano baseiną, tai gal ten kažkaip pasigauna utėlių. Girdėjau, kad tos bjaurybės utėlės plaukti moka blink.gif Nusipirkau šiandien čia paskaičius Hedrin purškalą, kuris per 15 min. viską išžudo, nors visiškai saugus ir kaip rašo nesusiformuoja atsparumas šiam purškalui g.gif
Gal žinot, kaip ten iš tikrųjų?
Atsakyti
QUOTE(himalaya @ 2016 04 01, 09:04)
Dukra jau ketvirtą kartą pasigavo šitų vabaliukų  doh.gif  Pirmi du kartai buvo tikrai iš darželio, o trečias ir dabar net nežinau, kaip pasigavom, nes lyg ir niekas neprasinešė darželyje be mūsų apsikrėtęs. Naudojau parasidose, nes vaistinėje pasiūlė, bet kai jau ketvirtą kartą užsikrėtė nusipirkau kitą priemonę. Nesuprantu, ar čia išsivystė atsparumas tam parasidose, ar čia aš iki galo neišgydau. Bet šiaip laiko tarpai tarp užsikrėtimų nemaži. Lanko mažoji mano baseiną, tai gal ten kažkaip pasigauna utėlių. Girdėjau, kad tos bjaurybės utėlės plaukti moka  blink.gif  Nusipirkau šiandien čia paskaičius Hedrin purškalą, kuris per 15 min. viską išžudo, nors visiškai saugus ir kaip rašo nesusiformuoja atsparumas šiam purškalui  g.gif
Gal žinot, kaip ten iš tikrųjų?

Supurškiau žinokit vakar tuo geliu vakar dukrai galvą nuo šaknų iki galiukų. Palaikiau pusvalandį, nes rašo, kad galima ilgiau nei penkiolika minučių. Po to išplovėm viską. Pašukavau dar kol žiūrėjo filmukus smile.gif Pati sau ir mažajam su vyru nupirkau dar papildomai kitą tos pačios firmos priemonę, skirtą profilaktikai. Žiūrėsim, kaip čia dabar bus. Šiaip ir kvapas man malonesnis hedrinn g.gif Tikiuos pavyks mums išnaikinti visas utėles, kiaušinėlius..
Atsakyti
Pasirodo ir žvaigždėm būna http://www.15min.lt/...plikai-3-605163 lotuliukas.gif

Dar va šiandien užmačiau, galvoju pasidalinsiu http://www.delfi.lt/...u.d?id=70906880 g.gif
Atsakyti
Help!!! Gal kas esate naudoję "ELEKTRONINĖS ŠUKOS NUO UTĖLIŲ ZAP"?
http://www.vaistai.l...
Ar veiksminga? Ar verta įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2016 05 02, 22:36)
Help!!! Gal kas esate naudoję "ELEKTRONINĖS ŠUKOS NUO UTĖLIŲ ZAP"?
http://www.vaistai.l...
Ar veiksminga? Ar verta įsigyti?

mes turim 4u.gif pačoioje pradžioje lyg traškėjo kažkas (kaip rašo, gal glindas traškino biggrin.gif ) bet žinokit antrą kartą nepirkčiau, ar išseko jos, nors keitėm bateriją, ar kas, bet vaistų reikėjo visvien 4u.gif
Atsakyti