Įkraunama...
Įkraunama...

Utėlės

http://www.delfi.lt/...s.d?id=68622388
Mamytės, prieš naujus mokslo metus, nepamirškit gerai apsižiūrėti plaukučius smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ir mano mazoji parsinese sito "gerio" is darzelio. Kai vaikas pradejo nenormaliai kasytis galva paziurejau - ir ka as matau? Begioja veikejos. Man panika, vyras iskart i vaistine doh.gif Nupirko PARANIT purskala ir sampuna. iska padarem kaip reikia - kad pradejo byret negyvos uteles (kokiu 30 iskrito blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif ). Pasidariau ir as sau profilaktiskai... ir ka jus galvojat? doh.gif - 5 negyvas ir as pameciau verysad.gif dabar sedziu antra diena - kasaus visa kaip nenormali, net baisu daros... Apziurejau mazosios galva, glindu radau, bet nelabai daug. AR gali taip but, kad 30 uteliu o glindu maximum 100? g.gif nes kiek skiaiciau viena utele pridaro tiek zalos...
O pas mane isvis.. tos uteles buvo, o glindu nerandas ne vienos... doh.gif g.gif nu kaip taip gali but? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2015 09 07, 14:21)
Sveikos  4u.gif

Ir mano mazoji parsinese sito "gerio" is darzelio. Kai vaikas pradejo nenormaliai kasytis galva paziurejau - ir ka as matau? Begioja veikejos. Man panika, vyras iskart i vaistine  doh.gif Nupirko PARANIT purskala ir sampuna. iska padarem kaip reikia - kad pradejo byret negyvos uteles (kokiu 30 iskrito blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif ). Pasidariau ir as sau profilaktiskai... ir ka jus galvojat?  doh.gif  - 5 negyvas ir as pameciau  verysad.gif dabar sedziu antra diena - kasaus visa kaip nenormali, net baisu daros... Apziurejau mazosios galva, glindu radau, bet nelabai daug. AR gali taip but, kad 30 uteliu o glindu maximum 100? g.gif nes kiek skiaiciau viena utele pridaro tiek zalos...
O pas mane isvis.. tos uteles buvo, o glindu nerandas ne vienos... doh.gif  g.gif nu kaip taip gali but?  blink.gif

Viena utelė per diena padeda vidutiniškai 3-4 glindas. Tai paskaičiuoti nesunku, o jeigu jas pradejote naikinti ne is karto, tai 100 glindu pilnai gali būti. Šiap po savaitės rekomenduojama pakartotinai atlikti naikinimo procedūrą,nes ne visos grindos žūsta po pirmo karto ir tuomet viskas vėl iš pradžių.
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2015 09 07, 15:21)
Sveikos  4u.gif

Ir mano mazoji parsinese sito "gerio" is darzelio. Kai vaikas pradejo nenormaliai kasytis galva paziurejau - ir ka as matau? Begioja veikejos. Man panika, vyras iskart i vaistine  doh.gif Nupirko PARANIT purskala ir sampuna. iska padarem kaip reikia - kad pradejo byret negyvos uteles (kokiu 30 iskrito blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif ). Pasidariau ir as sau profilaktiskai... ir ka jus galvojat?  doh.gif  - 5 negyvas ir as pameciau  verysad.gif dabar sedziu antra diena - kasaus visa kaip nenormali, net baisu daros... Apziurejau mazosios galva, glindu radau, bet nelabai daug. AR gali taip but, kad 30 uteliu o glindu maximum 100? g.gif nes kiek skiaiciau viena utele pridaro tiek zalos...
O pas mane isvis.. tos uteles buvo, o glindu nerandas ne vienos... doh.gif  g.gif nu kaip taip gali but?  blink.gif

gali. jos labai vislios. trinkites ne tik abi, bet ir vyrui galva apziurekit

mes irgi jau turejom. man vyras nemoka galvos patikrint, bet vistiek vaistais tepiaus. o pas maze irgi tik utele lakste, glindu nebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 03 spalio 2015 - 09:21
Geriausia priemonė kokia tik gali būti nuo šio gėrio yra
ELEKTRONINĖS ŠUKOS NUO UTELIŲ

Niekada negalvojau, kad mus tai gali paliest schmoll.gif
(gėda žmogui pasakyti, maniškė atnešė iš kažkur)
ko tik nedariau - niekas negelbėjo. Pradėjau nuo Čemeryčių vandens - visiškas "Š", tada tirpalus, laikinai padėdavo, po 2 sav. vėl glindų pastebėdavau.
Galiausiai, pažįstama Farmacininkė pasiūlė šias šukas: ELEKTRONINES ŠUKAS NUO UTELIŲ. Pasirodo jas naudoja ir med.įstaigos, yra 100 proc. efektyvios.

http://www.eurovaist...eliu-1-vnt.html

tfu tfu tfu, lyg tai viskas, bijau net džiaugtis.

O prisiskaičiau kiek literatūros, net visame pasaulyje čia labai opi problema, utelės dabar atsparios visam kam būdavo ankščiau neatsparios, žodžiu kuo toliau-tuo sunkiau nuo jų apsiginti (labai jų platinimas padidėjo, pradedant pabėgeliais ir t.t.). Žodžiu, pasaulinė problema, tik mažai kas kalba.
Atsakyti
tik nepagalvokit, kad reklamuoju hihihi.gif tiesiog padėti noriu 4u.gif
(manau reikia kirsti kelią, nes man buvo toooks šokas, virinau visas pagalves ir pan.)

čia gera info :

http://www.sveikaszm...uteliu_ZAP_Z100

Atsakyti
Sveiki. Noriu perspėti ar informuoti, kad nepirktumėte tokių vaistų kaip PARASIDOSE, kadangi jie nėra efektyvus. Esu išbandžiusi ant trijų galvų, tai utėlės gal ir išmirė, bet glindos beveik visos sveikos. Patikrinti galima ištraukus glindą ir pvz pasidėjus ant servetėlės ją sutraiškus nagu. Gyvą glindą taip paspaudus jinai tarsi „cakteli“ (išrykšta, kaip čia gražiau pasakius smile.gif ) ir jos būna nuo pilkos iki juodos spalvos. Mirusi glinda „ne caktels“ ji tarsi tokia tuščia ir balta arba permatoma.
Tos reklamuojamos elektroninės šukos – nesižavėkit taip stipriai jomis, kadangi utėlės labai greitai bėgioja ir jos galima neužčiuopt tom šukom. Pati esu jas nusipirkusi ir galiu tvirtai teigti, kad pilnai neišnaikinsit vien tik jomis. Utėles daugmaž iššukuosit, bet glindos tikrai lieka.
Nereklamuoju, bet pasakysiu koks būdas mums padėjo. Naudojau HEDRIN. Viską dariau sąžiningai pagal instrukcijas. Ištepi, palaikai kiek priklauso, išplauni su šampūnu (jei reikia ir kondicionierium) ir reikia perplauti vandeniu parūgštintu citrina arba actu. Taip išplauti plaukučiai slidesni ir bus lengviau ištraukti likusius parazitus. Toliau darau taip, pasisodinu vaikeli ant kėdutes, pasistatau šviestuvą nukreipdama šviesą i galvą, paskirstau galvos plaukučius į 4 zonas ir po milimetrą šukuodama sruogeles nuo apačios į viršų IŠRANKIOJU likusias glindas. Taip žaidžiu kol visa galva būna švari. Po savaitės pakartoju procedūrą. Aišku po savaitės nerandu nei glindų, nei utėlių, na gal pavienes likusias neišrinktas negyvas glindas.
REKOMENDUOJU visiems šitaip kruopščiai naikinti, kadangi tik išplauti preparatu ar pašukuoti šukomis tikrai NEUŽTENKA. Garantija, kad po sav išsiris naujos utėlės iš likusių neišrinktų glindų. Patikėkit, mes iš darželio antri metai parsinešam šią „dovanėlę“. Kadangi grupėje yra asocialus vaikas, kurio šeimoje niekas taip nesicackina, tai kenčia visa grupė. Esu pasipiktinusi ir pasibaisėjusi kitų tėvelių aplaidumu ir abejingumu. Ale išplauna ir viskas. NE viskas. Reikia kruopščiai viska atlikti. Pati praeitą sav naudojau tas elektronines šukas, kadangi vaikai griežtai atsisakė tu tepalu, tai patikėkit po sav vėl atsinaujino. Teko vis tiek pirkti chemija ir vėl viskas iš pradžių. O pinigėliai sumokėti ir išmesti tarsi į balą. Ir netylėkit! Būtina perspėti kitus tėvelius jeigu aptikot pas vaiką utėlių. Ir turi gydytis visa grupė, o ne pavienės šeimos. Čia baisi problema, kuri kartojasi jeigu nesiimama priemonių.
Atsakyti
Krista, nesakau nieko nei uz nei pries Parasidose. bet pagal Jusu aprasyma niekas neefektyvu, jei neissukuosi visu plaukuciu. Nei Parasidose, nei hedrin, nei Pedeks.
Atsakyti
QUOTE(ataka @ 2015 11 10, 11:55)
Krista, nesakau nieko nei uz nei pries Parasidose. bet pagal Jusu aprasyma niekas neefektyvu, jei neissukuosi visu plaukuciu. Nei Parasidose, nei hedrin, nei Pedeks.

drinks_cheers.gif ir juolab vieno zmogaus bandymas su trim galvom dar nieko nereiskia
Atsakyti
Išbandziau ir Parasidose, ir Pedeks ir Hedrin. vienintelis, nuo kurio DAUGIAUSIA zuvusiu glindu buvo Hedrin. teisingai sakot, kad jeigu neisrankiosi visu glindu, jos atsinaujins, o ju visu netgi labai stengiantis nepavyks isrinkti. tokio vaisto, kuris 100 proc. uzmustu glindas man neteko isbandyti. todel ir sakau, kad reikia imtis visu priemoniu, kad butu pilnai isnaikinta. Na galit daryti kaip ismanot, istepti, isplauti ir palikti tas glindas, bet taip rizikuojate vel tureti uteliu ir dar uzkresti jomis kitus.
mano patirtis su trim galvom gal nera lb jau didele, bet pernai pvz seserei naikinom su Parasidose, issukavom su sukytem ir isivaizdavom, kad jau neber, o kita diena besukuodama pakartotinai vel aptiko GYVA utele. man akivaizduos pavyzdys, kad nesuveike, nors ir naudojom pagal visas instrukcijas ir neturejom kontakto su uteletais zmonemis, kad galetu ale is naujo uzsikresti.

na kol patys neisbandyste, tol neisitikinsit. as tik patariu wink.gif o jau jusu teise rinktis tiketi ar ne wink.gif

Atsakyti
krista, niekas nieko ir nesako, tik Jus butent isgyret Hedrin..nebent remetes tuo, kad zuvo daugiausia. wink.gif
nes kaip supratau neisrinkus glindu, skirtumo tarp visu preparatu ir nebutumem atradusios, jei ne Jusu paskutinis postas del zodzio DAUGIAUSIA biggrin.gif

dar klausimukas, is ko Jus sprendet? kad netraskejo?
jei netraska-vadinas jos sudziuvusios, ane? smile.gif

Papildyta:
dar pastebejimas, kad talpa skirias visu. Pvz Paranit 200 ml, kitu dvigubai maziau..tai ir atspindi kaina...
Atsakyti
QUOTE(ataka @ 2015 11 12, 15:38)
krista, niekas nieko ir nesako, tik Jus butent isgyret Hedrin..nebent remetes tuo, kad zuvo daugiausia. wink.gif
nes kaip supratau neisrinkus glindu, skirtumo tarp visu preparatu ir nebutumem atradusios, jei ne Jusu paskutinis postas del zodzio DAUGIAUSIA  biggrin.gif

dar klausimukas, is ko Jus sprendet? kad netraskejo?
jei netraska-vadinas jos sudziuvusios, ane?  smile.gif

Papildyta:
dar pastebejimas, kad talpa skirias visu. Pvz Paranit 200 ml, kitu dvigubai maziau..tai ir atspindi kaina...

Tik patariu: šitam reikalui taupyti neverta schmoll.gif
Priešui nelinkiu.
Kovojom ~3 sav, nieko nežinodama pradėjau nuo Pedeks: 0 rezultatas, tada Hedrinn off lyg, pirkau, stebuklų nepadarė, glindos liko, gal gyvos ar negyvos, bet prilipusios prie plauko tai konkrečiai. Kaip čia rašė - nagais rankiojau, iki šiol elgon spec.šampūnu plaunu, šukas tas spec.turiu, žodžiu bėda ir tiek.
Visuomenė sąmoningesnė turi būti, jokie actai ar aliejai nepadės.
Mamos, būkime budrios, tikrinkime vaikams galvas, taip nesinori gadinti jiems vaikystės 4u.gif
Atsakyti