Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

QUOTE(Moonte @ 2010 01 24, 00:05)
Prisipazinsiu, specialiai pametejau ta "bombike" su butu. Ir ka mielosios, testo neislaiket. Kalbat kaip tipiskos anytos. Jau tos mergos is sono tai jau barakudos su isskaicavimu ir t.t.  ax.gif

Kas per testas? blink.gif Kai parasiau,kad jauciu pareiga vaika aprupint atskiru gyvenamu plotu,pasaket,kad jis pats turi apsirupint ir butas is pat pradziu turi buti tik bendra ju nuosavybe biggrin.gif O del ,,tipisku busimuju anytu,, kurios ka nors ismes is to buto,labai klystate mirksiukas.gif Juk butas padovanotas ir anyta ten nelandzios duonos issikepti ir tuo labiau nespres ka is ten ismesti rolleyes.gif
O kaip jei jusu suauges atzala su antraja puse jusu namuose nusprestu gyventi? Tada,manau,reiketu iteisinti teisiskai dali jusu turto antrajai vaikelio pusei biggrin.gif Nes skirybu atveju gres lygiai tas pats.Ar sutiksit taip padaryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sindea: 24 sausio 2010 - 00:34
QUOTE(Shania @ 2010 01 23, 23:12)
Isaukleti - turima omenyje net blogiausiu atveju t.y. skyrybu, kad moketu skirtis zmogiskai. Savo sunu manyciau imanoma isaukleti taip, kad jaustu pagarba moteriai ir atsakomybe uz savo vaikus. Tokiu atveju, net jei skirsis su zmona ir tures dovanota busta jis jos i lauka nemes o abu ieskos iseities.

Moonte kad mazai jusu testai cia kam rupi lotuliukas.gif

Aukso zodziai. thumbup.gif

Man rupejo ar pagaus jauka ir ka... Neapvyle. Atsakymai kokiu ir tikejausi. Manau, kad viskas pakankamai akivaizdu ir prognozuojama. Tikiuosi, kad gal kas susimastys.
Atsakyti
Sindea, matai, pasirodo mes testuojamos buvom thumbup.gif lotuliukas.gif ir dar testo neislaikem biggrin.gif

Nupirkti, padovanoti vaikui buta, padeti vaikui yra super. Bet jai dukros/sunaus antroji puse pasirodo yra tokie kurie tik naudos iesko, ka tada? Dalinti buta pusiau?;D Ar kaip ? Kas kita jai abu graziai sugyvena , kaip sakoma, is meiles tikros ;] kas mano vaiko, tas TIK mano vaiko.As, ten nelysciau ir neaiskinciau kaip gyventi . Bet ir kokiam alfonsui, neleisciau rura ant sofos padejus gyvent ten.. Padeciau dukrai isvyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif su skarvadom , puodais pavaikyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uuoga: 24 sausio 2010 - 01:16
QUOTE(Sindea @ 2010 01 24, 00:18)
Kas per testas?  blink.gif  Kai parasiau,kad jauciu pareiga vaika aprupint atskiru gyvenamu plotu,pasaket,kad jis pats turi apsirupint ir butas is pat pradziu turi buti tik bendra ju nuosavybe biggrin.gif O del ,,tipisku busimuju anytu,, kurios ka nors ismes is to buto,labai klystate mirksiukas.gif Juk butas padovanotas ir anyta ten nelandzios duonos issikepti ir tuo labiau nespres ka is ten ismesti rolleyes.gif
O kaip jei jusu suauges atzala su antraja puse jusu namuose nusprestu gyventi? Tada,manau,reiketu iteisinti teisiskai dali jusu turto antrajai vaikelio pusei biggrin.gif Nes skirybu atveju gres lygiai tas pats.Ar sutiksit taip padaryt?

O as nedarau tokiu dovanu sunui, todel ir neaiskinu jam ka jis turi daryti ir man nesvarbu visokie ten saugikliai, as nepretenduoju i sunaus, jis i mano. Esu tikra, kad jis pasielgs saziningai. Nes jei sugebejo uzdirbti vienam buti, sugebes uzdirbti ir kitam. Santuokoje niekada nera kalta viena puse. Uz viska reikia moketi, net ir uz dovanas, talkas ir t.t.

Sunui ne zuvi dovanoju, o vietoj to ismokiau meskerioti, kad turetu savo zuvi, kada panorejes. Tai didziausia dovana. Nes tai ko pats neuzdirbai ir nepadarei nevertini ( tai alegorija) Jei jus tikites, kad uz ta dovana jus vaikai myles ir vertis jus klystate.
Papildyta:
QUOTE(Uuoga @ 2010 01 24, 01:15)
Sindea, matai, pasirodo mes testuojamos buvom  thumbup.gif  lotuliukas.gif  ir dar testo neislaikem  biggrin.gif 

Nupirkti, padovanoti vaikui buta, padeti vaikui yra super. Bet jai dukros/sunaus antroji puse pasirodo yra tokie kurie tik naudos iesko, ka tada? Dalinti buta pusiau?;D Ar kaip ? Kas kita jai abu graziai sugyvena , kaip sakoma, is meiles tikros ;]  kas mano vaiko, tas TIK mano vaiko.As, ten nelysciau ir neaiskinciau kaip gyventi . Bet ir kokiam alfonsui, neleisciau rura ant sofos padejus gyvent ten..  Padeciau dukrai isvyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  su skarvadom , puodais pavaikyciau  lotuliukas.gif

Bet kaip jus negerbiate savo vaiku busimu isrinktuju doh.gif

Jus testa islaiket, butent Jus, kaip ir tikejausi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 24, 03:15)
O as nedarau tokiu dovanu sunui, todel ir neaiskinu jam ka jis turi daryti ir man nesvarbu visokie ten saugikliai, as nepretenduoju i sunaus, jis i mano. Esu tikra, kad jis pasielgs saziningai. Nes jei sugebejo uzdirbti vienam buti, sugebes uzdirbti ir kitam. Santuokoje niekada nera kalta viena puse. Uz viska reikia moketi, net ir uz dovanas, talkas ir t.t.
Sunui ne zuvi dovanoju, o vietoj to ismokiau meskerioti, kad turetu savo zuvi, kada panorejes. Tai didziausia dovana. Nes tai ko pats neuzdirbai ir nepadarei nevertini ( tai alegorija) Jei jus tikites, kad uz ta dovana jus vaikai myles ir vertis jus klystate.

Moonte, as pati, MB, neturim kolkas savo butuko, Ir vargstam verysad.gif po pasauli laimes ieskome.. Nes nei mano nei jo tevai nepajegus, omes aisku ir nereikalaujam buto kad nupirktu, bet tarkim, jai taip butu kad butu nupirke, as ta vertinciau net labai.. 4u.gif
Papildyta:
Moonte, nera taip, kad negerbiu..Ne, bet nenoreciau, kad dukra susirastu toki vyra, kuris ja isnaudotu, ir pan. tikiuosi taip nebus ;]
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2010 01 24, 01:19)
Moonte, as pati, MB, neturim kolkas savo butuko, Ir vargstam verysad.gif  po pasauli laimes ieskome.. Nes nei mano nei jo tevai nepajegus, omes aisku ir nereikalaujam buto kad nupirktu, bet tarkim, jai taip butu kad butu nupirke, as ta vertinciau net labai.. 4u.gif

O as pajegi, net turiu kelis butus. Bet mano sunus privalo uzdirbti pats.

Pagyvene zmones uz tokias dovanas tikis padekos, kuri kartais virsija padekos remus. Jus linkusi isipareigoti ir buti dekinga visa gyvenima... As vengiu to isiskolinimo, net moralinio, nes kazkam gali kilti noras santazuoyti, kad dekingumas virstu paklusnumu. Tarkim "Mes jums nupirkom buta, o jus negalite mums padeti sode... ir t.t. Tavo vyras/zmona nejaucia jokio dekingumo"- nors tas dekingumas simta viena karta buvo prademonstruotas ir t.t.

Suris veltui tik pelekautuose.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 24, 02:18)
Papildyta:
Bet kaip jus negerbiate savo vaiku busimu isrinktuju  doh.gif

Jus testa islaiket, butent Jus, kaip ir tikejausi.

Apie ta meskere ir taip viskas aisku biggrin.gif Jei jusu sunus jauname amziuje sugebejo uzsidirbti butui,tai reiskia,kad buvo ikistas i gera seimos versliuka biggrin.gif O tie moralai man juokingi biggrin.gif Manes uz dovanas mylet nereikia,nemegstu pataikavimo tongue.gif O vat jauciuosi labai gerai lepindama savo mylimus zmones ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 01 24, 02:26)
O as pajegi, net turiu kelis butus. Bet mano sunus privalo uzdirbti pats.

Pagyvene zmones uz tokias dovanas tikis padekos, kuri kartais virsija padekos remus. Jus linkusi isipareigoti ir buti dekinga visa gyvenima... As vengiu to isiskolinimo, net moralinio, nes kazkam gali kilti noras santazuoyti, kad dekingumas virstu paklusnumu. Tarkim "Mes jums nupirkom buta, o jus negalite mums padeti sode... ir t.t. Tavo vyras/zmona nejaucia jokio dekingumo"- nors tas dekingumas simta viena karta buvo prademonstruotas ir t.t.

Suris veltui tik pelekautuose.

Dekingumo laukia tik keistoki zmogeliai,siaip net nesu girdejusi,kad tevai prikaisiotu vaikams kazka nupirke.O tie kurie prikaisiotu ir taip skrupulingai viska apskaiciuoja neperka ir nedovanoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2010 01 24, 01:33)
Apie ta meskere ir taip viskas aisku biggrin.gif Jei jusu sunus jauname amziuje sugebejo uzsidirbti butui,tai reiskia,kad buvo ikistas i gera seimos versliuka biggrin.gif O tie moralai man juokingi biggrin.gif Manes uz dovanas mylet nereikia,nemegstu pataikavimo tongue.gif O vat jauciuosi labai gerai lepindama savo mylimus zmones ax.gif

Nereikia vertinti pagal save. Jei jus kas kur "kisa" tai nebutinai ir kiti "lenda". Talentas yra arba jo nera, net mama su teciu nepades.
Papildyta:
QUOTE(Sindea @ 2010 01 24, 01:38)

Dekingumo laukia tik keistoki zmogeliai,siaip net nesu girdejusi,kad tevai prikaisiotu vaikams kazka nupirke.O tie kurie prikaisiotu ir taip skrupulingai viska apskaiciuoja neperka ir nedovanoja biggrin.gif

Jus matyt akla...

Viena is cia pateiktu "dekingumo" israisku. Ateiti su drauge ir parodyti ka gero nuveike savo vaiko labui. Ir tas apsilankimas, tik apsilankimas, labai sunervino.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 24, 02:42)
Nereikia vertinti pagal save. Jei jus kas kur "kisa" tai nebutinai ir kiti "lenda". Talentas yra arba jo nera, net mama su teciu nepades.
Papildyta:
Jus matyt akla...

Viena is cia pateiktu "dekingumo" israisku. Ateiti su drauge ir parodyti ka gero nuveike savo vaiko labui. Ir tas apsilankimas, tik apsilankimas, labai sunervino.

Meskerioti gerai iruostame tvenkinyje ne taip ir sunku rolleyes.gif O talentas dazniausiai perduodamas palikuonims,nebent isauklesi plevesa ir svaistuna cool.gif
O jei jau tas apsilankymas labai labai sunervino,tai gal nervus stiprinti reiketu :ax:Nematau dideles tragedijos jei koki karta ir apsilanke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2010 01 24, 01:50)
Meskerioti gerai iruostame tvenkinyje ne taip ir sunku rolleyes.gif O talentas dazniausiai perduodamas palikuonims,nebent isauklesi plevesa ir svaistuna cool.gif
O jei jau tas apsilankymas labai labai sunervino,tai gal nervus stiprinti reiketu :ax:Nematau dideles tragedijos jei koki karta ir apsilanke smile.gif

Na ne man nervus gadina apsilankymas, o viena is cia rasanciu.

Manajam ir atskirai nuo manojo, tevo tvenkinyje su sunaus sugebejimais... Anas nuburbuliuotu. Brangioji jums sunku patiketi, kad gali buti zmones neislaikytiniai ir sugebantis savo jegomis ka siekti. Uzuojauta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 24, 02:54)
Na ne man nervus gadina apsilankymas, o viena is cia rasanciu.

Manajam ir atskirai nuo manojo, tevo tvenkinyje su sunaus sugebejimais... Anas nuburbuliuotu. Brangioji jums sunku patiketi, kad gali buti zmones neislaikytiniai ir sugebantis savo jegomis ka siekti. Uzuojauta.

Apie islaikytinius net neuzsiminiau mirksiukas.gif Apie siekima savo jegomis ir kalbu,tik pries tai ismokome meskerioti(ka pati paminejote).O ka daryti tiems kuriu meskerioti niekas neismoke?Manote jiems labai lengva isigyti nuosava gyvenama plota? Ne visi jie netalentingi schmoll.gif O uzuojautos neprasiau,nors aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2010 01 24, 02:02)
Apie islaikytinius net neuzsiminiau mirksiukas.gif Apie siekima savo jegomis ir kalbu,tik pries tai ismokome meskerioti(ka pati paminejote).O ka daryti tiems kuriu meskerioti niekas neismoke?Manote jiems labai lengva isigyti nuosava gyvenama plota? Ne visi jie netalentingi schmoll.gif O uzuojautos neprasiau,nors aciu blush2.gif

Islaikytiniai yra tie kas nori, kad jiems padetu. Jus su savo dovanomis, butu, darote vaikus islaikytiniais.

Nau jau kur jau savo jegos, kai tvenkinys paruostas kitu, velgi islaikytinis, kiti ruosia tvenkini, bet ne jis.

Zinios yra meskere. Kas trukdo mokytis, siekti ziniu, tapti konkurencingu rinkoje. Tai niekada nevelu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 sausio 2010 - 02:08