QUOTE(Sindea @ 2010 01 24, 00:18)
Kas per testas?

Kai parasiau,kad jauciu pareiga vaika aprupint atskiru gyvenamu plotu,pasaket,kad jis pats turi apsirupint ir butas is pat pradziu turi buti tik bendra ju nuosavybe

O del ,,tipisku busimuju anytu,, kurios ka nors ismes is to buto,labai klystate

Juk butas padovanotas ir anyta ten nelandzios duonos issikepti ir tuo labiau nespres ka is ten ismesti

O kaip jei jusu suauges atzala su antraja puse jusu namuose nusprestu gyventi? Tada,manau,reiketu iteisinti teisiskai dali jusu turto antrajai vaikelio pusei

Nes skirybu atveju gres lygiai tas pats.Ar sutiksit taip padaryt?
O as nedarau tokiu dovanu sunui, todel ir neaiskinu jam ka jis turi daryti ir man nesvarbu visokie ten saugikliai, as nepretenduoju i sunaus, jis i mano. Esu tikra, kad jis pasielgs saziningai. Nes jei sugebejo uzdirbti vienam buti, sugebes uzdirbti ir kitam. Santuokoje niekada nera kalta viena puse. Uz viska reikia moketi, net ir uz dovanas, talkas ir t.t.
Sunui ne zuvi dovanoju, o vietoj to ismokiau meskerioti, kad turetu savo zuvi, kada panorejes. Tai didziausia dovana. Nes tai ko pats neuzdirbai ir nepadarei nevertini ( tai alegorija) Jei jus tikites, kad uz ta dovana jus vaikai myles ir vertis jus klystate.
Papildyta:
QUOTE(Uuoga @ 2010 01 24, 01:15)
Sindea, matai, pasirodo mes testuojamos buvom

ir dar testo neislaikem
Nupirkti, padovanoti vaikui buta, padeti vaikui yra super. Bet jai dukros/sunaus antroji puse pasirodo yra tokie kurie tik naudos iesko, ka tada? Dalinti buta pusiau?;D Ar kaip ? Kas kita jai abu graziai sugyvena , kaip sakoma, is meiles tikros ;] kas mano vaiko, tas TIK mano vaiko.As, ten nelysciau ir neaiskinciau kaip gyventi . Bet ir kokiam alfonsui, neleisciau rura ant sofos padejus gyvent ten.. Padeciau dukrai isvyt

su skarvadom , puodais pavaikyciau
Bet kaip jus negerbiate savo vaiku busimu isrinktuju
Jus testa islaiket, butent Jus, kaip ir tikejausi.