Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

QUOTE(Reika @ 2010 01 23, 17:32)
zinau, maniske likus viena su manim pareiskia,kad nedrisciau ne kojos zengti i jos namus, o prie vyro savo ir MB ( po 5min) svelniu balseliu "kvieciu jus pas mus i svecius, butinai atvaziuokit"( bei prideda " na mano pareiga buvo pakviesti"  doh.gif  )
ta karta as buvau pavargus, tai pasakiau " bet jus pries 5min man liepet kojos nekelti i jusu namus"...pasiteisinimas "tu mane prastai supratai" blink.gif

Jusu anyta ligonis ir tiek cool.gif O apie pagalba,(kaip kai kurios cia pareiske), kad tai joms vos ne izeidimas,tai daugiau nei juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2010 01 23, 17:34)
Žinai, ji bent kiek garbės turi prieš tave pačią neveidmainiaudama. Daug blogiau, kai į akis auksinė, už akių veidmainė  doh.gif

bet kad anyta tokia ir yra, kai niekas negirdi, parodo savo veida, o kai yra liudininku, apsimetineja blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 23, 18:51)
bet kad anyta tokia ir yra, kai niekas negirdi, parodo savo veida, o kai yra liudininku, apsimetineja  blink.gif  ...

Taigi toki elgesiu ji pakenkia tik pati sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2010 01 23, 16:10)
Ar čia ne veidmainiavimas? Eiti ir prašyti patarimo iš anksto žinant, kad nepasinaudosi. Tiesiog pasirodyti gera marčia  doh.gif
o jūs pasinaudojate visais patarimais kuriuos žmonės duoda?aš paklausiu mamos,paklausiu,draugės,anytos ir paskui pati nuspręsiu ką daryti.

Davėm? Pati pasiėmė. Nes kas gi kitas rūpinsis butu, jei ne ji  doh.gif Ar gėles palaistyt, ar dar ką pažiūrėt. Aš nebūčiau savo tėvams davus, bet vyras savo mamai davė. Na anytai net klausimas nekilo imti ar duoti, pasiėmė ir viskas. Atseit mums paslaugą daro butą prižiūrėdama.

nesuprantu kaip gali pati pasiimti.rado ant staliuko,stvėrė ir pabėgo?gal taip ir sakom- kad vyras davė- su juo reikėtų ir kalbėti,kad man nepatinka ir bla bla bla o ne anyta kalta doh.gif gal anyta nieko pikta negalvodama tikrai masto kad gerą darbą daro-žgėles prižiūri ir tt,jei jos pats sūnus paprašė biggrin.gif o jūs tam bute negyvenat?
Atsakyti
suprasciau duotu rakta,kai isvyktu ilgam laikui, o ne kai nuolat gyvena
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2010 01 23, 18:32)

Papildyta:

Dieve apsaugok anytas nuo tokių marčių ir marčias nuo tokių anytų. Nemėgstu veidmainių žmonių.

Nu velnias nesuprantu doh.gif kodel as veidmaine? g.gif doh.gif
Juk dar karta kartojo as savo anyta gerbiu,myliu nors ji ir nera auksinis zmogus...yra daug pasakius padarius..kas man nepatiko as jai tiesiai ir pasakiau o ne begau ir skundziaus kazkam doh.gif as ir i akis jai pasakau kad ja myliu ir cia ir savo draugam artimiesiam ir visiems kitiems sakau kad savo anyta myliu...nu tai kurioj vietoi as veidmainiauju??? g.gif
O del tu patarimu del ko cia daugiausiai prie manes prisikabinot... CIA BUVO TIK PAVYZDYS IS DAUGELIO..PAVYZDZIU GALIU PRIRASYTI IR DAUGIAU doh.gif TAI DAR KARTA KARTOJU NEINU PAS ANYTA PRASYDAMA PATARIMO SU NUOSTATA KAD JUO NEPASINAUDOSIU EINU TIKEDAMASI IZGIRSTI PATARIMA KURIUO PASINAUDOSIU ARBA NE LYGIAI TAIPAT KAIP IR MAMOS PATARIMAIS ARBA PASINAUDOSIU ARBA NE doh.gif AS SUGEBU ATSIRINKTI KAS MAN TINKA KAS NE IR NESVARBU KAS PATARE AR MAMA AR ANYTA AR DRAUGE... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 23, 20:22)

Ko jus teisinates, cia juk daugybe "eksperciu", kurios pagal keleta arba net viena pasisakyma psichologini portreta nupiesia ir ateiti ispranasauja, kokia anyta is jusu bus lotuliukas.gif . Stai parase kazkas, kad savo vaikui buta dovanotu...tai kokius vejus suleke. As irgi savo vaikui pries vestuves buta dovanociau. O kad jis ar ji zmonos/vyro ir vaiku is ten neismestu is pradziu reikia vaika gerai isaukleti, kad jam tai ne i galva nesautu.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 01 23, 21:38)
Ko jus teisinates, cia juk daugybe "eksperciu", kurios pagal keleta arba net viena  pasisakyma psichologini portreta nupiesia ir ateiti ispranasauja, kokia anyta is jusu bus lotuliukas.gif . Stai parase kazkas, kad savo vaikui buta dovanotu...tai kokius vejus suleke. As irgi savo vaikui pries vestuves buta dovanociau. O kad jis ar ji zmonos/vyro ir vaiku is ten neismestu is pradziu reikia vaika gerai isaukleti, kad jam tai ne i galva nesautu.

O jei ir ismestu koki alfonsa ar barakuda,tai maza beda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 01 23, 21:38)
. Stai parase kazkas, kad savo vaikui buta dovanotu...tai kokius vejus suleke. As irgi savo vaikui pries vestuves buta dovanociau. O kad jis ar ji zmonos/vyro ir vaiku is ten neismestu is pradziu reikia vaika gerai isaukleti, kad jam tai ne i galva nesautu.

kad is savo buto vaikas neismestu antros puses? juokaujat? cia ne mums auklet, cia vaikams sugyventi ir kompromisu ieskoti...
kiek merginu ,kurios tiesiog nori buti istekejusios ir teka uz belenko kas pasiulom ar ka privercia, veliau nusprendzia,kad visgi netas, tai bent paguodai is jo buta pasims ar bent jau dali.Kiek alfonsu gyvena is moteru kisenes, ka ir ju negali ismesti kai roziniai akiniai nukrinta?
doh.gif
"maza beda", bet va sitai ne auklejime beda...cia reik rasti savo puse, tu gi neisauklesi kaip ieskoti ar kokio ieskoti,netgi nepaaiskinsi ka kada daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 sausio 2010 - 22:55
Prisipazinsiu, specialiai pametejau ta "bombike" su butu. Ir ka mielosios, testo neislaiket. Kalbat kaip tipiskos anytos. Jau tos mergos is sono tai jau barakudos su isskaicavimu ir t.t. ax.gif

Atsakyti
Isaukleti - turima omenyje net blogiausiu atveju t.y. skyrybu, kad moketu skirtis zmogiskai. Savo sunu manyciau imanoma isaukleti taip, kad jaustu pagarba moteriai ir atsakomybe uz savo vaikus. Tokiu atveju, net jei skirsis su zmona ir tures dovanota busta jis jos i lauka nemes o abu ieskos iseities.

Moonte kad mazai jusu testai cia kam rupi lotuliukas.gif
Atsakyti
Moonte pastudijuokit zmogiskaja prigimti , ypac moteriska smile.gif

as turbut daug skirtingu moteru gyvenime pazinau,kurios kartais budavo labai netgi panasios:)

Shania as vistik manau,kad i vaiko meiles reikalus nereiktu kistis, tuo labiau seimos reikalus.Taip noreciau,kad uzauges sunus susirastu gera mergbina, o ne tokia, kuri bando patenkinti savo ego ar pabegti is tevu namu smile.gif
Bet ir nesuprasiu anytu,kurios nepaiso anuku, tipo issiskyre vaikai tai anukai jau ne mano(?)
MAne kazkada sokiravo, pasakojimas, kad mama atsisake padeti nesciai dukrai is pirmos santuokos, atidave jos vaika i vaiku namus ir apsimeta,kad nevienas is ju neegzistuoja, nes to reikalavo antras vyras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 sausio 2010 - 23:31