Anytu elgesys dazniausiai skaudina tada,kai jos besalygiskai palaiko savo sunu.Marcios ir taip,patekusios i kita seima jauciasi labiau pazeidziamos,jautriau reaguoja i kiekviena veiksma ir zodi,todel daugiau demesio reiketu skirti kaip tik jai.Nes tik jausdama supratima,nuosirdu draugiskuma ji gales anyta laikyti artimu zmogumi.
QUOTE(agota.gina @ 2010 01 24, 10:55)
QUOTE(Sindea @ 2010 01 24, 23:54)
Anytu elgesys dazniausiai skaudina tada,kai jos besalygiskai palaiko savo sunu.Marcios ir taip,patekusios i kita seima jauciasi labiau pazeidziamos,jautriau reaguoja i kiekviena veiksma ir zodi,todel daugiau demesio reiketu skirti kaip tik jai.Nes tik jausdama supratima,nuosirdu draugiskuma ji gales anyta laikyti artimu zmogumi.
žiūrint kokia martelė ateina į šeimą,o jei tokia?mes nesipykstam-bet aš jos nekenčiu?
QUOTE(ulyja @ 2010 01 25, 01:14)
žiūrint kokia martelė ateina į šeimą,o jei tokia?mes nesipykstam-bet aš jos nekenčiu?
Cia tai jo,gera situacija

QUOTE(Moonte @ 2010 01 24, 19:12)
Zmogus nera prastas, bet nereikia tada rypuoti, kad tau blogiau sekasi, nei tam kuris dirbo sieke mokslu. Vairuotoju gali buti bet kas, todel uz jo darba mokama maziau ir tai nereiskia, kad si profesija yra bloga tiesiog yra didele pasiula. Zmogus baiges rimtas studijas, sumazina sau konkurencija darbo rinkoje, uz jo zinias darbdavys pasiruoses moketi didesnius pinigus, nes tokiu kaip jis nedaug. Tai labai elementaru. Kodel taip primityviai vertinate, blogas geras zmogus.
Papildyta:
Noreciau pasiteirauti, jus daznai naudojates siuo metodu?
Siaip idomu, kuogi as nusipelniau, kad viesai abejojama mano padorumu. Jus galvojate man reikalinga kauke, kad pasakyciau tai ka noriu?
Papildyta:
Noreciau pasiteirauti, jus daznai naudojates siuo metodu?
Siaip idomu, kuogi as nusipelniau, kad viesai abejojama mano padorumu. Jus galvojate man reikalinga kauke, kad pasakyciau tai ka noriu?
Tai nera elementaru. Aplink daug pavyzdziu, ypac dabartiniu ekonominiu klimatu,kai jauni, baige rimtus mokslus, bet negauna darbo,kad ir kaip stengiasi, iesko, arba jei gauna, negauna ant tiek gerai apmokamo darbo,kad buta isgaletu nusipirkti. Aplink tukstanciai rimtas studijas baigusiu studentu, negaunanciu iskart labai gerai apmokamu darbu. Zinau viena pazistama, kuris baige tarptautine ekonomika, ne Lietuvoje, ir ka, pradejo karjera nuo telekomunikaciju kompanijos telefonisto, nes nuo kazko visi pradeda. Gerai,kai vienetams pasiseka iskart gauti dideles pajamas atnesanti darba. Kitas pvz- as baigiau tarptautines politkos studijas, uzsienyje. Magistras, su pagyrimu. Ieskau darbo jau 9menesiai. Patirties siek tiek turiu. Bet darbo negaunu, nors ieskau tikrai intensyviai. Ir ka? Dirbciau bet ka, kad tik galeciau pragyventi. Bet net pardavejos darbo neduoda, nes darbdavys sako- esi per daug issilavinus, susirask ka nors pagal 'savo lygi'. Ar as cia jau nevykele, kad nesugebejau gauti, ar nepakankamai talentinga,ar tiesiog nebuvau tinkamu metu tinkamoj vietoj?Jusu sunus protingas, baige studijas, bet jam taipogi ir labai pasiseke gauti labai gerai apmokama darba jaunysteje. Nes jei sakot,kad tai gali visi, kurie siekia ir stengiasi, tai bus netiesa, nes pasaulyje per daug zmoniu ir per mazai labai gerai apmokamu darbu.
Tai tiek.
Sveikos visos
Ohoo.. Kiek as praleidau, vis nelabai speju prie kompo prisesti
O Mari papasakojo apie savo anyta ?
Visgi, si temele kaip ir apie tai
Mhm..
As pvz. savo anytoje na bala nemate tu teptuku paimtu, dazu, kremu, daiktu, dovanu sulauzytu, maisto prikisto..
nemegstu to, kad - ji kazko reikalauja, kaip jos manymu, savaime suprantamo dalyko, neatsizvelgdama, kad va, gal mano vaikui, ir jo seimai, labiau reik pinigu, jauna seima, stojasi patys ant koju..
Kurgi..
Taip, ji augino MB, ir dar du vaikus viena.. Sunku, bet, kartais ir elgdavosi negraziai,MB pasakojo, kad jis 14 m. visa vasara dirbo, pats susirades darba, kad nusipirkt sau dvirati, gavo 200Lt, parsinese namo, o mama paeme, sako :
duok, cia bus maistui pripirksiu..
tai buvo JO pinigai, JO uzdirbti..
kad nusipirktu kazka sau, Pff..
Arba, pati viena prisipirkdavo skanestu, ir pasislepus valgydavo..
ir dar daug daug istoriju tokiu...
Ir, tokiai mamai, kas menesi is savo seimos pinigu reik iskirt po ~1000 Lt??
nes. tevam padeti reikia??
Visiskai nesutinku
Ir siaip, pvz. man, yra tas pats , kaip jai sekasi, jokiu jausmu, emociju nera.. Kaip ji nori taip tegul gyvena..Neidomu man, nerupi..
Ir jokiu paramu nesitiki tegul, as jau geriau sau rankinuka nusipirksiu grazu
ar batus, nei jai isiusiu pinigu..tegul antra darba susiranda, bus ir pinigu..

Ohoo.. Kiek as praleidau, vis nelabai speju prie kompo prisesti

O Mari papasakojo apie savo anyta ?

Mhm..

Taip, ji augino MB, ir dar du vaikus viena.. Sunku, bet, kartais ir elgdavosi negraziai,MB pasakojo, kad jis 14 m. visa vasara dirbo, pats susirades darba, kad nusipirkt sau dvirati, gavo 200Lt, parsinese namo, o mama paeme, sako :
duok, cia bus maistui pripirksiu..

tai buvo JO pinigai, JO uzdirbti..

Ir, tokiai mamai, kas menesi is savo seimos pinigu reik iskirt po ~1000 Lt??

Visiskai nesutinku

Ir siaip, pvz. man, yra tas pats , kaip jai sekasi, jokiu jausmu, emociju nera.. Kaip ji nori taip tegul gyvena..Neidomu man, nerupi..

Ir jokiu paramu nesitiki tegul, as jau geriau sau rankinuka nusipirksiu grazu

QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 25, 10:23)

O ko jus tikejotes

P.S tavo parasas visiskai neatitinka tavo poziurio

Papildyta:
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 24, 18:37)
Nesvarbu, kaip ten bebutu, negalima padet savo vaikui, o po to santazuoti ta pagalba
kai mano brolis su zmona kuri laika gyveno pas mus, mes priemem jo zmona kaip svecia, nors jos charakteris buvo sudetingas...mama elgesi su ja draugiskai, visada palaike, nes ji svetimoje aplinkoje, be to ji moteris, jai visada sunkiau, jokiu konfliktu nekilo, daugiau geranoriskumo reikia

kai mano brolis su zmona kuri laika gyveno pas mus, mes priemem jo zmona kaip svecia, nors jos charakteris buvo sudetingas...mama elgesi su ja draugiskai, visada palaike, nes ji svetimoje aplinkoje, be to ji moteris, jai visada sunkiau, jokiu konfliktu nekilo, daugiau geranoriskumo reikia

AUKSO ZODZIAI

QUOTE(Sindea @ 2010 01 25, 00:54)
Anytu elgesys dazniausiai skaudina tada,kai jos besalygiskai palaiko savo sunu.
Marcios ir taip,patekusios i kita seima jauciasi labiau pazeidziamos,jautriau reaguoja i kiekviena veiksma ir zodi,todel daugiau demesio reiketu skirti kaip tik jai.Nes tik jausdama supratima,nuosirdu draugiskuma ji gales anyta laikyti artimu zmogumi.
Marcios ir taip,patekusios i kita seima jauciasi labiau pazeidziamos,jautriau reaguoja i kiekviena veiksma ir zodi,todel daugiau demesio reiketu skirti kaip tik jai.Nes tik jausdama supratima,nuosirdu draugiskuma ji gales anyta laikyti artimu zmogumi.
Gal galite man paaiškinti, kokiu būdu tai, kad anyta palaiko sūnų gali trukdyti marčiai?

Nu taip, susireikšminusios tos marčios. Netgi labai. Ir kai jų trapus, bet didelis ego sužeidžiamas, tuomet visi aplinkui kalti. Gal pasikartosiu, bet šioje temoje dauguma atvejų išsakytos problemos man daugiau siejasi su pačios šeimos (vyro ir žmonos) bendravimo ir bendradarbiavimo problemomis, o ne su anytų "baisumu"...
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 25, 11:41)
Gal galite man paaiškinti, kokiu būdu tai, kad anyta palaiko sūnų gali trukdyti marčiai?
Aš pvz. net nežinau ar mano anyta palaiko jį, ar ne... aš net nelabai įsivaizduoju situaciją, kuomet tas palaikymas ar nepalaikymas galėtų pasireikšti... o dar ypač taip, kad mane tai kažkokiu būdu "pažeistų"
Ir šiaip, tegu tik palaiko, kiek norisi. Man tai netrukdo... netgi sakyčiau daugiau nei normalu atrodo
Būtų keista, jei anyta ant savo sūnaus "varytų" ar kitaip jį koneveiktų
Manau, kad dauguma mamų stengiasi jei jau ne visuomet palaikyti, tai bent jau suprasti savo vaikus.
Nu taip, susireikšminusios tos marčios. Netgi labai. Ir kai jų trapus, bet didelis ego sužeidžiamas, tuomet visi aplinkui kalti. Gal pasikartosiu, bet šioje temoje dauguma atvejų išsakytos problemos man daugiau siejasi su pačios šeimos (vyro ir žmonos) bendravimo ir bendradarbiavimo problemomis, o ne su anytų "baisumu"...

Va va butent jau dabar isivaizduoju vaizda kaip Anyta man sako -NEKREIPK DEMESIO I MANO SUNU NES JIS JUK TRIS KARTUS ANT GALVOS IS MEDZIO ISKRITO- nu a paciom juokingai neatrodo

Man irgi normalu atroo kai tevai palaiko savo vaikus? ir netikiu kad kurinors is cia rasanciu su savo suaugusiais vaikais elgsis kitaip

Sveiki,
skaičiau temą ir net pasimečiau, ar tema apie anytas ir marčias, ar apie išsilavinimą, gabumus įsigyti būstą ir fiziologinius dalykus iš š raidės.
Apie savo anytą galėčiau knygą parašyti, bet neketinu
Tiesiog nusprendžiau nepilti pamazgų nei atvirai, nei viešai, nei anonimiškai. Pripažinsiu, buvo dideli pykčiai, neapykantos, net pagiežos, kas man atsiliepė didelėmis ligomis. Gal tai ir nesusiję, o gal ir susiję...
Tiesiog noriu likti jai abejinga: ji sau, aš sau. Ačiū dieve, negyvenam kartu, tad visai įmanoma j ą matyti pora kartų į metus.
na, šiuo atveju supratau, kad anyta bet kokiu atveju veidmainė, ben tjau prieš sūnų tai tikrai. Marčiai į akis šnypščia, o sūnaus akyse šypsosi. Ne kas... pažystama..
na, neįsižeiskite, bet nustebau, pamačiusi taip ir paliktą "diskusiją" apie smegenis ir atsiprašant, [COLOR=orange]šūdus.
skaičiau temą ir net pasimečiau, ar tema apie anytas ir marčias, ar apie išsilavinimą, gabumus įsigyti būstą ir fiziologinius dalykus iš š raidės.

Tiesiog nusprendžiau nepilti pamazgų nei atvirai, nei viešai, nei anonimiškai. Pripažinsiu, buvo dideli pykčiai, neapykantos, net pagiežos, kas man atsiliepė didelėmis ligomis. Gal tai ir nesusiję, o gal ir susiję...
Tiesiog noriu likti jai abejinga: ji sau, aš sau. Ačiū dieve, negyvenam kartu, tad visai įmanoma j ą matyti pora kartų į metus.
QUOTE(Jomato @ 2010 01 23, 16:34)
Žinai, ji bent kiek garbės turi prieš tave pačią neveidmainiaudama. Daug blogiau, kai į akis auksinė, už akių veidmainė 

na, šiuo atveju supratau, kad anyta bet kokiu atveju veidmainė, ben tjau prieš sūnų tai tikrai. Marčiai į akis šnypščia, o sūnaus akyse šypsosi. Ne kas... pažystama..
QUOTE(*Rita* @ 2010 01 24, 20:51)
Nereikia manęs laukti - aš visada čia
Mari-83, žinau, kad esu 'garsiai lojantis, bet mažai kandantis šuo', bet patariu nebandyti mano kantrybės. [b]

Mari-83, žinau, kad esu 'garsiai lojantis, bet mažai kandantis šuo', bet patariu nebandyti mano kantrybės. [b]
na, neįsižeiskite, bet nustebau, pamačiusi taip ir paliktą "diskusiją" apie smegenis ir atsiprašant, [COLOR=orange]šūdus.
QUOTE(Aleksandritas @ 2010 01 25, 12:19)
Sveiki,

As apie tuos butus issilavinimus ir galimybes net nesitraukiau i diskusija nes tikrai manau cia buvo visiskai ne i tema

O jusu dabartine pozicija pries Anyta tai yra jusu zodziais AS SAU JI SAU yra viena is teisingiausiu

QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 25, 09:37)
O ko jus tikejotes
kad jus pas ja vartysites kaip inkstas taukuose??
O
AUKSO ZODZIAI
As irgi vis bandau kalbet kad bukim geranoriskesne Anytu atzvilgiu ir paciom viskas atrodys kitaip.. 

AUKSO ZODZIAI

Nieko is to nebus, jei geranoriskumas bus tik anytos atzvilgiu
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 25, 10:41)
Aš pvz. net nežinau ar mano anyta palaiko jį, ar ne... aš net nelabai įsivaizduoju situaciją, kuomet tas palaikymas ar nepalaikymas galėtų pasireikšti...

Easate laimingas zmogus. Bet jei to nezinote, reiskia nesate susidurusi, bet nereiskia, kad tai neegzistuoja.