QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 25, 14:59)

Ačiū Dievui, dasikasėm.....taip, jos negalima palikti vienos, taip aš einu paskui ją ir tvarkau, taip, ji man nė kartą nepadėkojo, ,taip jos vaikai, jos nežiūri, nes yra užsiėmę, taip , aš pati sergu, bet tai nesvarbu, nes ji pasakė, kad gerai, žinosi.....taip aš myliu savo vyrą, ir buvau kvailė, kai kažkada, visas savo santaupas skyriau namams, kurie net ne mano, taip, aš net nepagalvojau, kad gali kažkas tuo pasinaudoti

Taip net, dabar užvirus kraujui nuo neteisybės, neturiu kur eiti....nes nieko neturiu,,,,ar jūs suprantat, kad nė vienas nuo to neapsaugotas?kad visa, ką esi uždirbes ar sukūres, gali netekti labai greit...jaučiu palaikysite mane paskutine beprote,,,visvien....kaip norite,,,,
Va dabar galima pateisinti

Visi klystame...bet siulyciau tikrai nuosirdziai nelaikyk tu pykcio ant jos nes kenki tik sau

Ateis diena ir atsipusi nuo visko....
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 25, 15:00)
Kaip zmones gali jus suprasti, nezinodami visu detaliu? Diskusija bendra, neimkite visko taip giliai i sirdi.
Santykius kuria visi ju dalyviai. Visu kaltes gali buti.
Druska buvo juokais papilta. Matyt neivertinau iki galo diskusijos rimtumo. Nepykit labai.
Niekas cia nepyksta
Papildyta:
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 25, 14:59)

Ačiū Dievui, dasikasėm.....taip, jos negalima palikti vienos, taip aš einu paskui ją ir tvarkau, taip, ji man nė kartą nepadėkojo, ,taip jos vaikai, jos nežiūri, nes yra užsiėmę, taip , aš pati sergu, bet tai nesvarbu, nes ji pasakė, kad gerai, žinosi.....taip aš myliu savo vyrą, ir buvau kvailė, kai kažkada, visas savo santaupas skyriau namams, kurie net ne mano, taip, aš net nepagalvojau, kad gali kažkas tuo pasinaudoti

Taip net, dabar užvirus kraujui nuo neteisybės, neturiu kur eiti....nes nieko neturiu,,,,ar jūs suprantat, kad nė vienas nuo to neapsaugotas?kad visa, ką esi uždirbes ar sukūres, gali netekti labai greit...jaučiu palaikysite mane paskutine beprote,,,visvien....kaip norite,,,,
Zinot dar susimasciau..kad jusu anyta nesamoningai ant jusu pyksta del savo vaiku kurie jos nepriziuri

bet kadangi ju nera salia pykti islieja nat jusu..tapo egoiste nuo susidariusios situacijos..ir zinodama kad jus niekur nepabegsit joja ant jusu
KADANGI KRIZE: siais metais atostogausim ne Balkanuose o Balkonuose
ESU ISEJUS PROTO ATOSTOGU....