Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 25, 13:10)
Va tada ir kaltinkim vyrus kad jie kalti kad neatsitraukia nuo mamos sijono o ne anytas kurios joja ant marciu.....klausimas kaip jaustis zinant kad tu savo nuosavam vyrui esi tik po mamos?? g.gif  supantu kad tada paciai ateina noras nekesti savo anytos...kai ji tau konkurente... doh.gif

matau, kad nesusikalbam, neaiškinsiu smulkmenų, o kam?jūs turite savo nuomonę, aš savo,,,,o kad ji konkurentė, tai taip nėra, ir tikrai ne dėl šito diskusija verda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 25, 14:14)
matau, kad nesusikalbam, neaiškinsiu smulkmenų, o kam?jūs turite savo nuomonę, aš savo,,,,o kad ji konkurentė, tai taip nėra, ir tikrai ne dėl šito diskusija verda schmoll.gif

Tai pakeiskit nuomone mano mirksiukas.gif pasakykit smulkmenas idomu kokios priezastys gali neleisti iseiti is anytos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 25, 12:10)
klausimas kaip jaustis zinant kad tu savo nuosavam vyrui esi tik po mamos?? g.gif  supantu kad tada paciai ateina noras nekesti savo anytos...kai ji tau konkurente... doh.gif

Na kokia gali buti kalba apie pirmuma ir konkurencija doh.gif . Mama yra mama, zmona - visai kas kita.
Ei, marcios, norite druskos ant zaizdos? Mama yra viena, nepakeiciama, visam gyvenimui, kokia ji bebutu. O zmonu gali buti daug. Viena negera - bus kita.... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 25, 11:36)
Sakote, anyta savo sunu palaiko. Jei nakti negrizta, su kitom duodasi. O ko jus anytoms tai pasakojate? Ar cia ne poros reikalas? Ar ne tarp jusu dvieju tai turi buti sprendziama? Veliate zmogu i savo asmeninius reikalus, o kai ji issako savo nuomone (nebutinai tokia, kokios tikejotes), priekaistaujate, kad kisasi? Kaip anyta gali jums padeti minetais atvejais? Ar jusu vyras yra mazas berniukas, klausantis mamos?

Stai sita turetu isikalti i galva kiekviena marti. Ne is savo gyvenimo, taciau is labai pazistamo, esu maciusi tiek pavyzdziu, kai vyras eina pas draugus, isgeria kartu o zmona jam isejus jo mamai skambina ir vis dievagojasi koks vyras blogas. O anyta tai sena ir ligota ir uz 100 km. Ka jai daryt? Atsiprasineti istiesus 20 metu, ar galva i siena duotis. Kai atvaziuoja sunus, paprotina ji, bet kaip ir buvo rasyta auksciau vyrai - suauge, mamu neklauso. Beje niekas gi moters netekino uz jo uzristomis akimis, mate koks charkteris.
Taip kad sitoje vietoje pritariu, tokias problemas kaip ir negrizima nakti namo reikia spresti visu pirma tarpusavyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shania: 25 sausio 2010 - 12:28
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 25, 14:22)
Na kokia gali buti kalba apie pirmuma ir konkurencija  doh.gif . Mama yra mama, zmona - visai kas kita.
Ei, marcios, norite druskos ant zaizdos? Mama yra viena, nepakeiciama, visam gyvenimui, kokia ji bebutu. O zmonu gali buti daug. Viena negera - bus kita.... tongue.gif  biggrin.gif

Tai jeigu mano vyras nenoretu eiti su manim gyventi o pasilikt pas mama nu tai super lai lieka... thumbup.gif Bet tikrai nebekciau paskui vyra pas anyta o paskui baiseciaus kaip man ten baisu kaip manes nemyli nesupranta ir t.t...O kaip ji ne konkurente tampa jei rinkdamasis vyras tarp mamos ir zmonos renkasi mama?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 25, 12:29)
Tai jeigu mano vyras nenoretu eiti su manim gyventi o pasilikt pas mama nu tai super lai lieka... thumbup.gif  Bet tikrai nebekciau paskui vyra pas anyta o paskui baiseciaus kaip man ten baisu kaip manes nemyli nesupranta ir t.t...O kaip ji ne konkurente tampa jei rinkdamasis vyras tarp mamos ir zmonos renkasi mama?? g.gif

Yra kas konkuruoja su vaikais, kitos - su motinom. Ka darysi.

Jeigu zmona reikalauja rinktis tarp jos ir motinos, manau, vienareiksmiskai reikia rinktis motina.

Taciau neisivaizduoju vyro, kuris, esant galimybei, atsisakytu gyventi atskirai, zmonai to taktiskai, argumentuotai paprasius.
Atsakyti
Kodėl turėčiau jums aiškinti smulkmenas, jei jūs net nežinodama, kalbat kaip jums atrodo...reikia tai patirti, o paskui berti ar neberti druską, ar dar ką nors....gerai, kad jūs puikiai gyvenate, tai nuostabu, bet nereiškia, kad visi ar visos.P.s.neturiu tokio noro, kad tik ant anytų varyti...visada ieškau ir savyje, ką darau ne taip,,,,bet susiduri su veidmainiškumu, ir nepapūsi prieš vėją....dėl šuniukų, turim tris mirksiukas.gif dėl papugėlių, jos išgaištų, nes anyta tikrai jų nelesintų, ilga mano istorija...pasikeis kas jei parašysiu?pasijuoks kažkas, ir viskas doh.gif O žmones aš myliu, nesu šventoji, irgi klystu, visko būna,,,,tik dar skaudžiau, kai taves nesupranta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 25, 14:38)
Yra kas konkuruoja su vaikais, kitos - su motinom. Ka darysi.

Jeigu zmona reikalauja rinktis tarp jos ir motinos, manau, vienareiksmiskai reikia rinktis motina.

Taciau neisivaizduoju vyro, kuris, esant galimybei, atsisakytu gyventi atskirai, zmonai to taktiskai,  argumentuotai paprasius.

Jeigu jau zmona siulo o ne reikalauja rinktis protingas atsakingas uz savo busima seima vyras pasirinks savo seima neatstumdamas mamos tongue.gif
Tai dabar dar be to kad vyrai kalti tai dar isvada kad ir moterys blogos nes taktiskai ir argumentuotai paprasyt nemoka doh.gif bet ir vel anytos kaltes neizvelgiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 25, 14:44)
Kodėl turėčiau jums aiškinti smulkmenas, jei jūs net nežinodama, kalbat kaip jums atrodo...reikia tai patirti, o paskui berti ar neberti druską, ar dar ką nors....gerai, kad jūs puikiai gyvenate, tai nuostabu, bet nereiškia, kad visi ar visos.P.s.neturiu tokio noro, kad tik ant anytų varyti...visada ieškau ir savyje, ką darau ne taip,,,,bet susiduri su veidmainiškumu, ir nepapūsi prieš vėją....dėl šuniukų, turim tris mirksiukas.gif dėl papugėlių, jos išgaištų, nes anyta tikrai jų nelesintų, ilga mano istorija...pasikeis kas jei parašysiu?pasijuoks kažkas, ir viskas doh.gif O žmones aš myliu, nesu šventoji, irgi klystu, visko būna,,,,tik dar skaudžiau, kai taves nesupranta schmoll.gif

O as atejuscia i ta tema butent ir noriu suprast ko gi musu tos marcios tokios nuskriaustos ju matai anytos nemyli ir t.t..Bet kolkas sioj temoi mazai radau argumentu..tad ir nuosirdziai prasiau kad argumentuokit...as matau tik taip jei patinka bendrauji jei ne tai ne...ir kitokiu ultimatumu nematau...
Zinoma yra tokiu dalyku kaip anyta serganti prie lovos ja reikia priziuret o ji tave koneveikia taip eiciau ir as slaugyt kad ir ka sakytu darytu ji ir t.t visur yra isimciu tad tikrai nepilu ant jusu zaizdos druskos o stengiuos suprast mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ultraviolet*: 25 sausio 2010 - 12:53
bigsmile.gif Ačiū Dievui, dasikasėm.....taip, jos negalima palikti vienos, taip aš einu paskui ją ir tvarkau, taip, ji man nė kartą nepadėkojo, ,taip jos vaikai, jos nežiūri, nes yra užsiėmę, taip , aš pati sergu, bet tai nesvarbu, nes ji pasakė, kad gerai, žinosi.....taip aš myliu savo vyrą, ir buvau kvailė, kai kažkada, visas savo santaupas skyriau namams, kurie net ne mano, taip, aš net nepagalvojau, kad gali kažkas tuo pasinaudoti doh.gif Taip net, dabar užvirus kraujui nuo neteisybės, neturiu kur eiti....nes nieko neturiu,,,,ar jūs suprantat, kad nė vienas nuo to neapsaugotas?kad visa, ką esi uždirbes ar sukūres, gali netekti labai greit...jaučiu palaikysite mane paskutine beprote,,,visvien....kaip norite,,,,
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 25, 12:44)
tik dar skaudžiau, kai taves nesupranta schmoll.gif

Kaip zmones gali jus suprasti, nezinodami visu detaliu? Diskusija bendra, neimkite visko taip giliai i sirdi. 4u.gif

QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 25, 12:52)
Tai dabar dar be to kad vyrai kalti tai dar isvada kad ir moterys blogos nes taktiskai ir argumentuotai paprasyt nemoka doh.gif  bet ir vel anytos kaltes neizvelgiu schmoll.gif

Santykius kuria visi ju dalyviai. Visu kaltes gali buti.
Druska buvo juokais papilta. Matyt neivertinau iki galo diskusijos rimtumo. Nepykit labai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 25, 14:59)
bigsmile.gif Ačiū Dievui, dasikasėm.....taip, jos negalima palikti vienos, taip aš einu paskui ją ir tvarkau, taip, ji man nė kartą nepadėkojo, ,taip jos vaikai, jos nežiūri, nes yra užsiėmę, taip , aš pati sergu, bet tai nesvarbu, nes ji pasakė, kad gerai, žinosi.....taip aš myliu savo vyrą, ir buvau kvailė, kai kažkada, visas savo santaupas skyriau namams, kurie net ne mano, taip, aš net nepagalvojau, kad gali kažkas tuo pasinaudoti doh.gif Taip net, dabar užvirus kraujui nuo neteisybės, neturiu kur eiti....nes nieko neturiu,,,,ar jūs suprantat, kad nė vienas nuo to neapsaugotas?kad visa, ką esi uždirbes ar sukūres, gali netekti labai greit...jaučiu palaikysite mane paskutine beprote,,,visvien....kaip norite,,,,

Va dabar galima pateisinti mirksiukas.gif Visi klystame...bet siulyciau tikrai nuosirdziai nelaikyk tu pykcio ant jos nes kenki tik sau mirksiukas.gif Ateis diena ir atsipusi nuo visko.... mirksiukas.gif
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 25, 15:00)
Kaip zmones gali jus suprasti, nezinodami visu detaliu? Diskusija bendra, neimkite visko taip giliai i sirdi.  4u.gif
Santykius kuria visi ju dalyviai. Visu kaltes gali buti.
Druska buvo juokais papilta. Matyt neivertinau iki galo diskusijos rimtumo. Nepykit labai.  ax.gif

Niekas cia nepyksta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 25, 14:59)

Zinot dar susimasciau..kad jusu anyta nesamoningai ant jusu pyksta del savo vaiku kurie jos nepriziuri ax.gif bet kadangi ju nera salia pykti islieja nat jusu..tapo egoiste nuo susidariusios situacijos..ir zinodama kad jus niekur nepabegsit joja ant jusu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 25, 12:59)

Panasu, kad esate linkusi pasitiketi ir aukotis. Cia pirma mintis, kilusi perskaicius jusu zinute.
O jusu anyta yra dar sveiko proto, ar nelabai (del amziaus, ligos)? Jei protinga, gal galima jai paaiskinti, kaip jus jauciates ir kad jus ABI esate suinteresuotos sutarti? Kas ja ziures, jei ne jus? Kodel, jusu nuomone, ji jums nuodija gyvenima?
Atsakyti