Galbut pasireiksiu ne visai i tema, bet mano gyvenime atsitiko butent tokia situacija, kuria jus cia aptarinejote. Mano teveliai nupirko mums (man ir mano vaikinui, mes dar nesusituoke, bet jau ilga laika esam kartu) buta. Draugo seima nepridejo nei vieno lito, taciau su tevais pasitarem, ir nusprendem, jog buta uzrasinesim perpus - man ir MB del vieno dalyko : viskas nuo pat bendro gyvenimo pradzios turetu buti bendra, bent jau tokia yra mano ir mano tevu nuomone. Dabar tai yra MUDVIEJU butas, kuri susiremontavom patys savom rankom, dziaugiames gyvenantys tik dviese, kai niekas nelenda i akis, nes gyvenome metus laiko su vaikino tevais (gavosi, kad atvaziavau studijuot i kt miesta ir Mb mane "parsivede" i savo namus, kur, pasirodo nebuvau labai laukiama). Tie metai buvo patys baisiausi mano gyvenime, taip susigadinau nervus, kad net pykcius buvau bepradedanti nuleidinet ant MB. Manau dar metu nebuciau iskentejus, tai pasakiau ir savo vaikinui, jis sutiko, kad musu santykiams butu geriausia, jei gyventume atskirai nuo jo tevu, tada paprasiau saviskiu, kad nupirktu gyvenama busta. Siuo metu su busima anyta nebendrauju ir bendrauti nezadu. Taip, galima susitikus pasisveikinti, bet ne daugiau. Pykstu ir pyksiu ant jos uz labai daug negeru dalyku kuriuos ji padare ir dar labai pykstu uz tai, jog nesuteike pagalbos,kurios labai reikejo. Tik visad bande kistis i musu gyvenima, aciu dievui dbr apsiramino. O del to buto..keista skaityt jusu postus, kai rasote, jog padovanotumete buta savo vaikui, o jeigu ka tai vaiko antra puse patys isvytumet is dovanotojo buto - juk jei padovanojot, tai, manau, neturit jokios teises lysti i kitu gyvenima, nesvarbu, ar tai jusu vaikas, ar ne. Juk jei jis pakankamai suauges, kad iseitu gyventi atskirai, tai tikriausiai bus pakankamai suauges nuspresti, ar reikia antraja puse lauk varyti ar ne

o jei taip gaila pinigu, tai nereik ir dovanot. Tik paradoksalu, jog dauguma tevu visvien atejus paskutiniajai viska palieka savo vaikams, ir dar net bando apeliuot tuo, kai vaikai jauni - mazdaug, as gi del jusu taupau ir stengiuos, juk jums viska paliksiu. Jofana, vaikams pagalbos reikia kai jiem po 20, kai jie jauni ir sunkiai atsistoja ant koju, o paliktas turtas, kai jiems bus po 50 - nepades ir gyvenimo nebepakeis. Todel as tikrai savo vaikams duosiu viska, ka tik galesiu, kol jie bus jauni, kai suaugus galutinai - viska pasieks patys.
Ojj tirada ilga gavosi, bet norejos issilieti :]
O tai ka as rasiau? Atidziau paskaitykit mano postus,nes viska apvertet antraip
Nu va pirma kart ir as pasisakysiu ne i tema

Pastebejote jus jau dabar naudoate tokia citata kaip "JO TEVAI NEPRISIDEJO NEI LITO"...tai va dabar pamastykim..o jei jis iseis pas kita..buta teks parduot per puse dalinsites tevai galbut tau jau antro nebeizgales nupirkt..ir ka nebus skaudu graudu ir t.t...

nu netikiu...guosites ir skusites kaip jis sios ir toks o mes jam dar puse buto uzrasem

Manau net iseinant i seima reikia galvoti apie save

vien todel MB pati pasiuliau vedybine sutarti...
Visada pritariau vedybinems sutartims,o ypac kai zmones tuokiasi ne pirma karta