Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 26, 15:23)
Pilnai jus suprantu mirksiukas.gif  net neisivaizduoju kaip man drauge turetu i akis ziuret zinodama ir tyledama unsure.gif  Esu pati dirbusi barmene ir yra teke matyti tu neistikimu milijonus viena diena su meiluze i kavine kita su zmona doh.gif  bjauru ziuret ant galu galu buna net taip kad buna tam paciam bare ir jis su zmona ir meiluze su draugem ir juokiasi uz zmonos nugaros doh.gif  nu ar nezema doh.gif  o jis kaip niekur nieko aky jai merkia doh.gif  o zmona sedi sypsos vyrui vaikiuka maitina verysad.gif 
O del to kaip elgtumemes zinodamos nepasakys nei viena kol taip neatsitiks schmoll.gif  tai priklausys nuo to su kuo buvo kiek ir kaip su ja buvo daug daug dalyku bus rodiklis kaip elgtis toliau unsure.gif

Na pasakysit, tai zuikio dainos, nesunku. O kas bus toliau, pasekmes kokios tos tiesos zinojimo...

Jis tai smikis, bet kaip zmona, vaikas... Ir ar jus tikrai jauciates tokia tvirta draskyti kitu seimas, nes zinote slykscia, bjauria tiesa
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 01 26, 17:34)
jūs kitaip žiūrėtumėt į neištikimybę jei žinotų tik 3?o jei 5-tada požiūris keistųsi? blink.gif kas būtų kitaip?
apie laimę niekas ir nekalba konkrečioj situacijoj,kalbama apie tai ką pakeis žinojimas.jin jau ir taip nelab laiminga,jei įtaria kad vyras kažką turi..bet įtarti viena,žinoti-kita.

Nezinau gal geda...nezinau..nepulkit manes vien todel kad noriu zinot blush2.gif
Kol nepakalbejau cia su jumis neisklausiau maniau kad draugei besaligiskai pasakyt reikia...jusu deka supratau kad tikrai nevisos nori zinot..aciu uz atvedima i prota bet savo atzvilgiu noriu zinot ir tiek ziniu biggrin.gif
Teks daryt pizamu vakareli su draugem ir pakalbet sia tema ka jos apie tai galvoja kad isanksto zinociau ju nuomone ir nepatekciau i tokia situacija kad zinau bet nezinau ka daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 26, 14:23)
.. o zmona sedi sypsos vyrui vaikiuka maitina verysad.gif  ...

Ir tau tokių žmonų gaila?? ph34r.gif
Jau galit apmėtyt akmenim, tokiems vyrams ant kaktos parašyta būna. Turbūt ir pati žmona su savo vyru panašiai bariuke susipažino. O kad kai kurios moterys bukos ir kvailos, galvoja, kad po santuokos vyras pasikeis, jo bendravimo stilius ir poreikiai bus kiti.. Nu ką aš joms galiu padaryt? Pasimokys gyvenime, kitą kartą žinos.. arba kartos klaidas, kol vis tiek išmoks.

Vyrai su polinkiu lakstyt po bariukus ir klubus, vedžiotis ten merginas, turi didžiausią potenciją neištikimybei. Mano supergiliu įsitikinimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 26, 17:36)
Na pasakysit, tai zuikio dainos, nesunku. O kas bus toliau, pasekmes kokios tos tiesos zinojimo...

Jis tai smikis, bet kaip zmona, vaikas... Ir ar jus tikrai jauciates tokia tvirta draskyti kitu seimas, nes zinote slykscia, bjauria tiesa

Paskutiniam poste parasiau kad nuomone mano pakeitet...ir kalbu kad as noreciau zinot o apie pasakyma draugei jau nebekalbu....pastebejot? g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2010 01 26, 17:38)
Ir tau tokių žmonų gaila??  ph34r.gif

Taip man gaila tos moters kad ji pamilo ne ta vyra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 01 26, 16:34)
jūs kitaip žiūrėtumėt į neištikimybę jei žinotų tik 3?o jei 5-tada požiūris keistųsi? blink.gif kas būtų kitaip?
apie laimę niekas ir nekalba konkrečioj situacijoj,kalbama apie tai ką pakeis žinojimas.jin jau ir taip nelab laiminga,jei įtaria kad vyras kažką turi..bet įtarti viena,žinoti-kita.

Kiek supratau, moteris yra užsienyje ir dar siunčia tam neištikimam vyrui pinigus pragyvenimui. Tai negi sužinojus apie vyro neištikimybę ir toliau siųstų tuos pinigėlius?
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2010 01 26, 16:16)
Tiesiog pasijausčiau, švelniai tariant, kvailės vietoje sužinojus paskutinė.

Aš tiesiog manau, kad jei moteris protinga ir gyvena neužsidejusi rožinių akinių, ji tikrai niekada nesužinos paskutinė, ji tai pajaus, supras, pamatys pirma ir pati be pašalinių pranešimų.

Reikia visada įdėmiai klausyti ką tavo vyras ir kiti žmonės šneka, tiesiog įdėmiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fruzina: 26 sausio 2010 - 15:46
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 26, 15:40)
Paskutiniam poste parasiau kad nuomone mano pakeitet...ir kalbu kad as noreciau zinot o apie pasakyma draugei jau nebekalbu....pastebejot?  g.gif  blush2.gif

Pastebejau, kai rasiau dar nebuvo jusu minciu perskaiciusi 4u.gif

Man drauge irgi buvo daviusi leidma, da liepe priesikti, kad pasakysiu. O dabar 20 metu esam mirtini priesai, mat as jos laiminga santuoka sugrioviau. Ji po sia diena viena, o jos vyras po 3 metu vede, yra verslininkas jo seimai nieko netruksta. Dabar ji bedarbe.

Ir nepyk ant manes zmogau. As ja dabar suprantu, nebenoriu daugiau atsakomybes uz kitu likimus.
Papildyta:
QUOTE(vikuliote @ 2010 01 26, 15:43)
Kiek supratau, moteris yra užsienyje ir dar siunčia tam neištikimam vyrui pinigus pragyvenimui. Tai negi sužinojus apie vyro neištikimybę ir toliau siųstų tuos pinigėlius?

O gal jai svarbiau vyras nei pinigai... Ji vyra myli ne del to koks jis yra, o del to kad jis aplamai su ja yra. Galimas ir toks variantas. Pripratimas, statusas, draugyste, o gal ir meile... Is kur mes zinom ir koks musu reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2010 01 26, 17:44)
Aš tiesiog manau, kad jei moteris protinga ir gyvena neužsidejusi rožinių akinių, ji tikrai niekada nesužinos paskutinė, ji tai pajaus, supras, pamatys pirma ir pati be pašalinių pranešimų.

Reikia visada įdėmiai klausyti ką tavo vyras ir kiti žmonės šneka, tiesiog įdėmiai.

Nu yra milijonai kitu situaciju...tad nepasakokit kad viska pati pamatytu schmoll.gif
PAVYZDYS:
MANO DRAUGE DIRBO LIETUVOJE O JOS VYRAS VARINEJO MASINAS IS ANGLIJOS..JI CIA SAU GYVENO JIS TEN BUDAVO DVI SAVAITES IR CIA DVI SAVAITES..O PASIRODO JIS TEN GYVENDAVO PAS MERGINA ANGLE IR VIENA APIE KITA MOTERYS NIEKO NENUTUOKE schmoll.gif NORS BUVO VAZIAVUSI I ANGLIJA JO ZMONA BET JIS JA NUSIVEZE I KITA MIESTA I KAZKOKI ISNOMUOTA KAMBARIUKA..IR KA VIENA DIENA LIETUVE PAMATE JI SU KITA..DAR VELIAU PARDUOTUVEI TA ANGLE PAMATE SUSIDRAUGAVO IR SUZINOJO VISKA...KAS TOLIAU SAKYT ZMONAI AR NE??? NEPASAKOSIU KAIP PASIELGE BET PARODZIAU SITUACIJA KAIP NENUTUOKIAMA APIE NET KITA GYVENIMA SU KITA O PAMIEGOJJIMA APLAMAI NEKALBU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 26, 08:11)
Kalbu apie konkurencingas zinias, kurias gali parduoti. Diplomas, mokslas tai dar ne viskas, yra zmoniu kurie gali visa gyvenima mokintis, o dirbti nesugeba. Zmogus turi buti kovotojas. Tas kas zino, kad jam niekas nieko neprivalo daugiau pasiekia. Zinios, tai tik investicija i ateiti, klausimas, ar sugebesi jomis pasinaudoti. Iniciatyva, iniciatyva ir tik ji padeda. Cia kaip su pinigais. Vieniem, pinigai gyvenimo tikslas, kitiem gi, jie tik priemone tiklsui pasiekti. Zinios irgi ne tikslas, o priemone.

Ir vel jaunatviskas maksimalizmas. Iskarto nusipirkti buta, o issimoketinai ji isigyti, issinuomoti ir t.t. neateina i galva?

Tarp kitko kur jus ieskote darbo. Kodel nesiunciat savo CV i ES valdymo strukturas, ar kitas vietas? Esu isitikinusi, kad zmogus turintis toki isilavinima butu gaves darba, nes kiek pamenu, buvo skelbtas konkursas ne vienai padejeju-referentu vakancijai.

na cia jau issamesnis paaiskinimas. Matot, argumentavau pagal jusu buvusi posta, kuriame paminejote tik 'rimtas studijas', nepaminejus iniciatyvos.

Ne jaunatviskas maksimalizmas. Mano postas velgi buvo paremtas jusu buvusio posto mintimis, kad jusu sunus nusipirkes buta, o ne issimoketinai. Na bet tai nesvarbu. Ir aciu, man ateina i galva mintis,kad galima buta issimoketinai nusipirkti.

Del darbo,tai va laukiu atsakymo kaip tik,gal jau gausiu. O ieskot ieskojau jo visur. Lietuvoj kol kas nedirbsiu,pasilikciu cia. Bet aciu uz ideja,gal pasinaudosiu ateity.
Atsakyti
QUOTE(vikuliote @ 2010 01 26, 15:30)
Kodėl puikybė? Mane skaudintų vyro išdavystė. Tiesiog vienos nori žinoti apie vyro nuklydimus, kitos-ne. Aš norėčiau sužinoti. Ir tai nereiškia, kad iš kart  kelčiau scenas, skirtis ir pan.

Puikybe ne noras zinoti, o jusu motyvacija, kad suzinosite paskutine, nenorite del to jaustis kvaila unsure.gif
Atsakyti
Pala moterys, neskubekit.

1.Mano mama dirba uzsienyje, suncia pinigus teciui, jis nedirba niekur.

Sis sakinys irgi nieko gero nepasako, bet realiai, mano mama kazkuri tarpa gyvenimo buvo islaikoma, poto kartu dirbo, dabar tetis islaikomas(nes darbo neranda)

2.Sitoj situacijoje turim tik marcios nuomone, koks 2zmoniu gyvenimas buvo iki jai pasirodant mes nezinom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 26 sausio 2010 - 16:01
Merginos, ziauriai nukrypome nuo temos. Bet is kitos puses matom, kad anytos irgi zmones, kurioms reikia musu-marciu palaikymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 sausio 2010 - 16:03