QUOTE(Reika @ 2010 01 27, 14:32)
ji tada neprase pinigu, jus patys davet... ji juos sunui kitam atidave(nu netrodo man ji bloga mama)
o tai jums turi raportuoti kada pas ka vaziuoja?jei jus pas ja nesilankot ir ignoruojat, nesistebiu,kad ir jinai pas jus nesilanko

o del tu pinigu, neti tikrai jusu vyras ju negavo ir tikrai tikrai juos perdave mb seneliai?
kad nuslepė pasakė jos kitas sunus jinai 3 juos turi,du atstumti vienas labai mylimas... tai va tas 2 ir pasakė,kad prašė nesakyti

taip mat jinai nesussiprato,kad mb paskambins močiutei

na tegu ji juos turi,bet taip elgtis žema mažų mažiausiai

visiems mb apkalbėti...

beje apie mane ji nieko blogo nesako niekada tik apie mb vieną kartą mb taip su ja susipyko,kad net apsiverkė sako tu niekada manes nemylėjai,na nežinau ar čia jums atrodo normalu.....
mes jos neignoruojam kiek galima atsiprašant žmogui į subinę lysti....
beje dėl pinigų davimo,mano tėvai gyvenime mūsų neišdrystų paprašyti

na nebent labai sunku būtų

juo labiau,kad su mb esame labai jauni ir labai stengiamės pagerinti savo gyvenimą...
Papildyta:
ji tada neprase pinigu, jus patys davet... ji juos sunui kitam atidave(nu netrodo man ji bloga mama)
o tai jums turi raportuoti kada pas ka vaziuoja?jei jus pas ja nesilankot ir ignoruojat, nesistebiu,kad ir jinai pas jus nesilanko

o del tu pinigu, neti tikrai jusu vyras ju negavo ir tikrai tikrai juos perdave mb seneliai?
tarėmės kartu važiuoti,bet kai seneliai užsiminė,kad duos pinigų ji nutarė išvažiuoti viena
Papildyta:
j
i tada neprase pinigu, jus patys davet... ji juos sunui kitam atidave(nu netrodo man ji bloga mama)
mes davėme jai iš geros širdies norėjome padėti o ji atidavė sūnui kuris pats dirbdamas viską su draugais ir mergom pralaka