QUOTE(Eglareta @ 2010 04 12, 12:54)
hou hou hou

kokią gerą temelę radau - tinka labai man šiandienos išsikrovimui
mes su MB, kaip ir didelis procentukas jaunų šeimų, šįkart neįstengėme išgyventi nuo algos iki algos. sakiau MB, kad skambintų savo mamytei, kads toji padarytų pavedimą, jis lau-ėsi laužėsi, sako tipo jis nedrįsta, nenori prašyti, o kai šiandien paaiškėjo - pasirodo, jis jau prašė, bet toji pareiškė, kad jei neturim iš ko gyvet, lai aš pagroju jam pianinu

( Kalėdoms pasidovanojau

) Žinokit, nežinau ar verkt ar juoktis, jau tokios gnydos dar gyvenime nebuvau sutikus..... mūsų santykiai žydėjo, iki praeitos vasaros - buvo toks konfliktėlis

parašiau jai prieš mėnesį atsiprašymo laišką, bet jos principai daro savo. aš irgi esu išdidi

nelįsiu jai į šikną, bet tiesiog pikta darosi, kad mano tėtis net neprašius remia mus, rūpinasi , ar ko netrūksta anūkei, o toji sėdi ten apsikabinusi savo diedą ir viskas...
Papildyta:
Kaip mano teta yra pasakius: su anytomis geriausia bendrauti per atstumą. beto, aš kadangi jauna, turėčiau prie jos prisitaikyti, bandau, bet ji nekreipia dėmesio. kai pagalvoju, kad gi man ta anyta, nei giminė, nei ką, ko aš čia kreipiu dėmesį į ją. man iš to jokios naudos vistiek, ji man duonos neparūpina, turi vienturtį sūnelį, ir tam ji mažai terūpi juk, ką padarysi, viskas grįžta bumerangu ( gaila, kad svigubai skaudžiau...

)
eglareta
nei kas varo cia ant jusu nei ka
pg tai kokia info pateikete, pg tai ir darome isvadas
isgyventi - trumpuoju laikotarpiu (kaip apibudinote problema laikina, nes kitu atveju juk protinga motera esate, nepirktumete pianino, nezinodama ar isvis ka per artimiauius menesius turesite seimynai ant stalo padeti
antra - savo antrajame poste jus jau ginates kad pinigu reik ne "jusu jaunai seimai" bet asmeniskai vyrui
jei vyrui reikia - lai jis ir piktinasi, kam piktintis jums

o telefonu papildymui - na tikrai iki algos galima isgyventi.
kaip suprantu problema kita - vyras kuri jus privalote islaikyti viena

na juk kai turejo savo alga tai jis ja i seimos biudzeta atnesdavo ar motinai atiduodavo
pabusiu nepopuliari: taciau jei sunus sedi zmonai ant peciu tai protinciau sunu ieskoti darbo o ne piniginius laukneselius nesciau
teko girdeti atvejus kai bedarbiui sunui motina iki senatves pinigus siuncia, o sis ner darbo ieskotis nebando, nes... neatitinka jo aukstos morales siulomi darbai. kai motina bile ka daro.
neduok dieve tokio scenarijaus