Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

QUOTE(Eglareta @ 2010 04 12, 16:05)
tame ir bėda, kad ji jam rado darbą, o jam nepatiko - tikslų apibūdinimą parašėte. aš ir prisibijau to, kad jį išlepinau ir kuo toliau, tuo jo poreikiai bus didesni, kol galiausiai aš nebeįstengsių jų išpildyti. Žmogus nuo vaikystės jau yra pripratintas, jis ir dabar nesiieško darbo, sako, kad maišų už 600lt po 50kg netampys. pinigų nori, o dirbti ne.

prie ko čia anyta?!!!!
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 04 12, 16:05)
Višta kvadratu.

gal eik pasikalbet su siena?
baik izeidineti zmones, jei tau nepatinka ju gyvenimas-ignoruok
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 04 12, 16:05)
tame ir bėda, kad ji jam rado darbą, o jam nepatiko - tikslų apibūdinimą parašėte. aš ir prisibijau to, kad jį išlepinau ir kuo toliau, tuo jo poreikiai bus didesni, kol galiausiai aš nebeįstengsių jų išpildyti. Žmogus nuo vaikystės jau yra pripratintas, jis ir dabar nesiieško darbo, sako, kad maišų už 600lt po 50kg netampys. pinigų nori, o dirbti ne.

tai gal jūs pykit ant savęs kad gyvenat su vyru kuris negali jūsų išlaikyti?
Atsakyti
o kokio velnio jus laikot vyra,kuris tik guli ir pilva kasos ir tik reikalauja ir reikalauja is jusu?, gyventumet viena su vaiku, jum visko pilnai uztektu.

Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 12, 17:23)
gal eik pasikalbet su siena?
baik izeidineti zmones, jei tau nepatinka ju gyvenimas-ignoruok

Aš maniau, kad čia galima pasakyt savo nuomonę... O negalima?
Atsakyti
rasyk savo nuomone, bet izeidinejimas- nera nuomone

mokykloj taves matomai to nemoke, o universitete irgi neteko mokytis nuomone reikst
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 12, 17:32)
rasyk savo nuomone, bet izeidinejimas- nera nuomone

mokykloj taves matomai to nemoke, o universitete irgi neteko mokytis nuomone reikst

Ne, neteko.
Todėl nuomonę rašau tokią, kokia ji yra. Jei manau, kad stengtis bet kokia kaina aprūpinti alfonsą ir dar drožt forume jo motiną, nesutikusią pervest pinigų, yra vištiškumas, tai taip ir rašau. Višta.
Atsakyti
Tolerancija, akla meile, klaida...
esi tuos zodzius girdejusi?
pati nieko durno neiskretei per gyvenima?

tai va, pasilaikyk tokius zodzius kaip "vista" savo darzui, as nepazistu tos merginos, man jos elgesys nesuprantamas, bet as nesijauciu turinti teisia ja izeidineti ar smerkti,nes tai jos gyvenimas ir pasirinkimas, zinoma kaip ir kitos tik nesuvokiu ir smerkiu ,kad pykti ji kreipia i anyta ,o ne vyra.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 12, 18:05)
pasilaikyk tokius zodzius kaip "vista" savo darzui

O jei nepasilaikysiu? biggrin.gif
Atsakyti
na pagal taisykles, izeidineti zmoniu negalima, kadangi pati moderuoju viena foruma, tai duociau ispejima ir tikeciausi,kad butum supratingesnis zmogus.

na as suvokiu, kad kaikuriems keiktis yra standartas ir kas 3zodis keiksmazodis yra savaime suprantamas dalykas, bet vistik bukime kulturingi.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 12, 18:12)
na pagal taisykles, izeidineti zmoniu negalima, kadangi pati moderuoju viena foruma, tai duociau ispejima ir tikeciausi,kad butum supratingesnis zmogus.

na as suvokiu, kad kaikuriems keiktis yra standartas ir kas 3zodis keiksmazodis yra savaime suprantamas dalykas, bet vistik bukime kulturingi.

Višta biggrin.gif
Tai turbūt pats baisiausias keiksmažodis, kokį esate girdėjusi?

O kad "moderuojate vieną forumą" tai nė sakyt nereikėjo. Jaučias biggrin.gif
Atsakyti
Štiš, vištos...
eikit į daržą kapstytis...
Čia apie anytas kalbama...
.........................
"Gaidys"
...........................
.....................
ax.gif ax.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti