Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

QUOTE(Blusiukė @ 2010 04 13, 22:08)
Nustbsit, ale viena toki lobi pavadinimu Ryga uz 125lt pernai pardavem smile.gif

biggrin.gif tai skau nebrangūs dabar jie...... wub.gif
Atsakyti
Sveikos ; )
na, turbut atsimenate mano istorija apie pinigus mylincia mano anytele biggrin.gif
Na, tai va : is kokio 3 - 4 karto, kai po prasymo duoti pinigu, isgirdo - NE, apsiramino. tik kazi, ar ilgam lotuliukas.gif
Atsakyti
na as sau va pasidovanojau seklu, zemes ir vazonu pora. man pilnai uztenka smile.gif
Atsakyti
Na žinot, jei neturi ką valgyt ir benzino, tai tas 125 lt yra nemaži pinigai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 14 balandžio 2010 - 09:38
125 Lt? Maži. Va jei rojalį už 15 000 Lt būtų įsigijusi, tada jau ir priekaištauti galima.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2010 04 15, 09:11)
125 Lt? Maži. Va jei rojalį už 15 000 Lt būtų įsigijusi, tada jau ir priekaištauti galima.

Kai neturėsit ką valgyt, tada parašykit. Už 125lt savaitę galima pragyventi.

Taip man maži, jums maži pinigai, bet jei reikia prašyti anytos pinigų ant maisto, tai tie pinigai tikrai nėra jau tokie maži.s
Atsakyti
o as su anyta sutariu puikiai! smile.gif manau reiktu tokio gero ir nuosirdaus zmogaus gerai paieskoti smile.gif zodziu nuskilo man labai thumbup.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad nereikia gyventi su anyta, kad nereikia skaičiuoti vienai kitos pinigų, varžytis prie puodų ar pan. Nors per tiek metų buvimo marčia įgijau tolerancijos, išmokau daug ko nepastebėti, kartais nesuprasti, dažniau patylėti. Juk viskas daroma iš meilės savo sūnui. ir ji nekalta, jog mūsų skirtingi išsilavinimai, supratimai, apsiskaitymai, amžiai ir t.t. Viskas daroma iš meilės.
Atsakyti
O man nepasiseke, nors negyvenam kartu, bet nuolatos kiršina kaip tik įmanoma. Užteko vieną kartą pasakyti, kad ne nebus taip kaip tu sakai, tai dabar jos didziausia svajone, kad mes issiskirtume doh.gif jeigu tai meilė sūnui, tai labai tikiuosi, kad as sugebesiu tokia nebuti savo marciai
Atsakyti
man su anyta irgi nepasisekė, gerai kad nereikia su ja gyventi po vienu stogu ir stengius susitikti per metus pora kartu. Nes nuo jos aiškinimu, aimanavimu ir priekaištu man kartais nelaiko nervai doh.gif o įdomiausiai yra tai, kad mes su MB jau šeštus metus gyvenam kartu, o jinai nei karto nebuvo atėjus pas mus į svečius,kažkaip keista kad jai neįdomu kaip jos vaikas gyvena g.gif
Atsakyti
man irgi nepasisekė su anyta. Kartais moteriškė lyg ir nieko (per metus gal savaitę kokią). Bet , manau tik kaukę užsideda, o visada kanors suinteresuota pasakyt, įžeist. Paskutinį kartą vyro klausė ar vaikas kurio laukiuosi su visais pirštais ir ne su zuikio lūpa. Žodžiu, normali uošvienė to neklausinėtų, nes niekad lig šiol nebuvau susimąsčiusi apie tai, o dabar skaitau forumuose ir pikta darosi, juk jei ne ji nė galvot apie tai negalvojusi būčiau unsure.gif
Atsakyti
Tik nepradek galvoti, ir nekreik demesio, nes dar visko prikalbes kai gims smile.gif Maniske pareiske, kad jai atrodo, kad vaikas ne jos anukas, nes jau visiskai i ju gimine nepanaus smile.gif Man tai kaip komplimentas nuskambejo biggrin.gif Bet vyras pyko, nes ji kokius pora men ede kodel cia taip. Kai gime antras vel ta pati istorija. Nu zodziu meile deklaruojama per tel. o realiai tai kai susitinkam anukams demesio 5 min. ir galiu su vaikais keliauti, nes jie triuksmauja, laksto ir trupina.
Atsakyti