QUOTE(karra @ 2010 04 19, 08:03)
lurdesita

jus man labai patinkate, patinka jusu poziuris, jusu aprasytoji istorija kaip sugebejote pamirsti nuoskaudas ir toliau kurti grazius santkius su vyro seima

as jumis zaviuosi.
taciau...
sioje vietoje musu poziuriai tiesiog skiriasi. esu isitikinusi, jog per didelis kisimasis i jaunos seimos gyvenima nepadeda. nes... kai NUOLAT pagalbos praso motina yra sunku atsakyti. ypac kai pagalbos REIKALAUJAMA. cia ir motina turetu susiprasti. kartais, -pvz mano antram poste aprasytuoju atveju - lieka konstatuoti jog tai tiesiog liga. ir buk nebuves kokiu tik nori geru vyru - liksi kaltas. antruoju atveju seima sunus issaugojo, bet turbut menkas malonumas buti garsiai keikiamam motinos ir dar ne viena karta
o del draugu - akivaizdu - jei pagalba draugui kertasi su seimos planais - jokios pagalbos. na nebent gyvybes - mirties atvejis

bet tokie juk nedaznai buna
bet tas nesugebėjimas atsisakyt mano nuomone ir yra didžiausia problema... žinau ne vieną atvejį kai vyrai yra apriboję santykius su savo šeimom iki minimumo būtent dėl tokių nepamatuotų reikalavimų ir saugo savo šeimas... ir visiškai jų nesmerkiu, nes tikrai yra žmonių, kurie nejaučia ribų... nes jiems tos šeimos reikalingos... bet žinau ne vieną, kurie tuo teisindamiesi jau ne pirmą šeimą palieka... turim net šeimoj tokius du atvejus... viena iš jų beje yra dukra, kuri jau du vyrus taip paliko... nes mamai reikia padėt... o ištikrųjų tai lekia pas mamą kai nebenori spręst problemų savo šeimoje... ir jų antros buvusios pusės aišku kaltina mūsų močiutę... ji tikrai ne auksas tuo klausimu... bet kažkodėl tai, tik tie du 'pasiduoda' jos įtakai... o visi likusieji gyvena laimingai savo šeimose ir močiutei padeda kai tos pagalbos tikrai reikia...
apie draugus... tai ši problema beveik tokia pat dažna kaip ir su anytom... neva lekia draugams daugelis vyrų padėt... žmonos keikia draugus... bet ar tikrai problema drauguose
aišku dar būna situacijos kai vaikai vienturčiai, arba visi kiti gyvena užsieniuose.. tada jau kaip ir automatiškai rūpinimosi tėvais našta lieka vienam vaikui... ir reikia labai sugebėt laviruot tarp šeimos ir tėvų poreikių... o jei dar yra bėdų šeimoje... tai ir lieka anytos kaltos dėl visko... bet ir merginos-moterys tekėdamos turėtų apmąstyt ir suvokt, kad ištekėdamos jos gauna ne tik vyrą... gauna visą jo šeimą... ir tas pasakymas aš ne už jo šeimos tekėjau... man juokingai skamba... jei jau su tokia intensija... tai susituokei ir nutraukei santykius tiek su savo tiek su vyro šeima ... nes ir vyras ima žmoną... prie ko čia jos šeima...
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 04 19, 08:10)
kas durniause mano mama noretu slauges,nes zino ka reiskia priziureti
aš čia nieko durno nematau... maniškiai tėvai yra jau seniai pasakę, kad jei prireiks slaugos jie norėtų, kad mes pasirūpintumėm jiems vieta senelių namuos ir ten juos lankytumėm, o ne visi vargtumėm... bet... va MB šeimoje tai nesuvokiamas dalykas... tad aš gerbčiau jų valią ir jei prisireiktų - karšinčiau... nors mano anyta labai gerai žino ką reiškia karšinti... bet... gal dar ir pakeis nuomone... bet nepakeis nepakeis... bet jei iš širdies tai tikrai nelinkiu nei vienam žmogui tokios dalios... sunku ne tik karšinti... sunku ir tu karšinamuoju būt