Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

QUOTE(Reika @ 2010 04 19, 11:12)
ir kiek tu vyrisku darbu jau reik atlikti? kad kiekviena savaitgali sunu is seimos traukti?
nes sunus neturi teises gyventi savo gyvenima,o privalo tarnauti tik tevams

Pasikartosiu....tai yra tik keturios dienos per menesi...tad kad ir preito menesio darbus galiu surasyt...1. nutempti mamos masina i serviza. 2. nuvaziuot su mama nupirkti hidrofora..3. pajungti name hitrofora...4. nuvaziuot i soda pajungti slangas nudazyt medzius, sukast zeme...ir t.t.....
Ir kas jusu manymu tuos darbus turetu atlikti????zmogu samdyt?? paciai daryt??? Kazkodel nesijauciu labai jau nuskriausta del to kad mamai vyras padeda...nes jei reiketu padeciau ir savo mamai....ir negalvociau kad del to seima kencia...o juk ir padeda ne visa para...ai zodziu..
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2010 04 18, 20:23)
ir šiaip įdomu... tai su savo tėvais nei į gamtą važiuojat, nei kambarių tvarkot, nei valgyt darot pas juos g.gif

na i gamta gal ( ir tai ne daznai), bet va ko tenais nuvaziavus kambarius tvarkyti ar valgyti daryti, tai tikrai nesuprantu.
Valgyt darau ( ir sutvarkau po to) nebent jeigu uzsuku kai nieko nera namuose (raktus turiu). Na kaip pvz - vaiku gydytojos kabinetes yra visai salia, tai jeigu diena vaziuojame pas gydytoja, tai buna kad uzsukame. Bet jeigu tai atsitinka vakare, kai tete jau grizes is darbo buna, tai jisai seimininkauja.

QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 04 19, 08:31)
Karra kad ir kiek tu situaciju cia surasysi as matau vyro kalte bet ne anytos...jei vyras nesugeba suderinti saves tarp dvieju seimu tai cia jis skriaudzia abi tiek motina tiek zmona...bet ne anyta kalta kad jai reikia pagalbos

o man klausimas po tokiu situaciju kyla - ar tiktai tos pagalbos reikia? Cia daugiau matau anytos kategoriska pozicija - as motina, sunu uzauginau ir mano zodis yra ir privalo buti sventas, o mano interesai yra svarbiausi ir privalo buti tenkinami tada, kai as isigeidziu. Ir vyras cia visai nekaltas, kad turi tokia motina, nes anos yra labai gerai ivaldziusios manipuliacijos kitu mena.
Gi anyta yra suauges ir savarankiskas zmogus, todel jeigu tik nori viska kuo puikiausiai gali ir pati pasidaryti.
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 04 19, 09:39)
Musu atveju mama nera vieisa turi vyra...tad ji pripratus kad vyriskus darbus atliktu vyriska ranka...vyro nera padet turi sunus tad manau tai suprantama...

o kodel sunus turi padeti - jisai turi savo seima (todel padeti tik GALI, o ne turi). Kodel ponia negali palaukti, kol jos vyras atsilaisvins?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 04 19, 10:19)
o kodel sunus turi padeti - jisai turi savo seima (todel padeti tik GALI, o ne turi). Kodel ponia negali palaukti, kol jos vyras atsilaisvins?

Manau, kad turi. Tam ir yra šeima, motinos ir sūnaus ryšys. Aš asmeniškai tam tikrais atvejais jaučiuosi turinti padėti savo tėvams. Kodėl kitaip turėtų būti vyro atveju?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 04 19, 10:19)

o kodel sunus turi padeti - jisai turi savo seima (todel padeti tik GALI, o ne turi).

a jei vaikai i jums kažkada taip pasakys-sorry mama aš galiu tau padėt,bet neturiu-kapstykis pati?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 19, 10:24)
Manau, kad turi. Tam ir yra šeima, motinos ir sūnaus ryšys. Aš asmeniškai tam tikrais atvejais jaučiuosi turinti padėti savo tėvams. Kodėl kitaip turėtų būti vyro atveju?

Sutinku, kad turi. Kas be ko, kad mes turime savo tėvams padėti, bet tikrai ne kiekvieną savaitgalį, o ir pagalbą juk galima suplanuoti, o ne spontaniškai: atvažiuok, man obuolių iš sodo prisireikė, ar, atvažiuok, noriu šiandien į gamtą prie ežero?
*ultraviolet*, o kada vyras Jums ir Jūsų vaikams padeda, pabūna kartu?
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 04 19, 10:18)
Pasikartosiu....tai yra tik keturios dienos per menesi...tad kad ir preito menesio darbus galiu surasyt...1. nutempti mamos masina i serviza. 2. nuvaziuot su mama nupirkti hidrofora..3. pajungti name hitrofora...4. nuvaziuot i soda pajungti slangas nudazyt medzius, sukast zeme...ir t.t.....
Ir kas jusu manymu tuos darbus turetu atlikti????zmogu samdyt?? paciai daryt??? Kazkodel nesijauciu labai jau nuskriausta del to kad mamai vyras padeda...nes jei reiketu padeciau ir savo mamai....ir negalvociau kad del to seima kencia...o juk ir padeda ne visa para...ai zodziu..

na mano mama buvo viena namuose atejo vyrukas is servizo paprasytas tecio(tetis kiteam mieste buvo) mama dave raktelius ir nutempe darbuotojas i serviza masina,po visko parveze atgal.
Kaimynei senutei reikejo sutvarkyti spyna,paprase kaimyno(mano tecio), kita kaimynu pora irgi yra nekarta prasius mano tecio pagalbos(ar masina partempti ar dar ka padeti), nes paciu vaikai labai toli gyvena. Ir as pati augus tokiu laiku,kai prasyt pagalbos kaimynu buvo visai normalu, tik kazkodel po nepriklausomybes isaugo tas toks uzdarumas.

Pajungti slangas?reik vyro pagalbos?cia net vaikas sugebetu.nudazyt medzius sunku? cia gi ne namas,cia medelis doh.gif maximum 1val darbas.
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 04 19, 11:33)
Sutinku, kad turi. Kas be ko, kad mes turime savo tėvams padėti, bet tikrai ne kiekvieną savaitgalį, o ir pagalbą juk galima suplanuoti, o ne spontaniškai: atvažiuok, man obuolių iš sodo prisireikė, ar, atvažiuok, noriu šiandien į gamtą prie ežero?
*ultraviolet*, o kada vyras Jums ir Jūsų vaikams padeda, pabūna kartu?

Ne nu jus kai paklausit...tai gal tas mano vyras ne 24 val per para dirba ne 24 val. per para padeda anytai...as turiu visus vakarus kartu su vyru..o ir mano vyras sugeba atsakyt mamai kai reikia...perkelti darba i eilnines dienos vakara ir negriauna musu planu del mamos darbu noru ar panasiai..todel ir sakau kad ne mama vercia MB dirbti o jis sutinka dirbti o musu seima ji palaiko ir netrugdom vieni kitiems...O jei jis nepadetu nedarytu tikrai nuviltu mane kaip moteri nes vyro-sunaus pareiga yra padeti moteriai ar zmonai ar mamai ar seseriai..NEPULKIT...protingai padet...gal mes tuo ir skiriames kad mano vyras zino ribas...todel mes nesijauciam nuskriausti su vaikais...
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 04 19, 11:38)

Pajungti slangas?reik vyro pagalbos?cia net vaikas sugebetu.nudazyt medzius sunku? cia gi ne namas,cia medelis doh.gif maximum 1val darbas.

Vat o mano vyras nesuprastu mamos jei ji samdytu vyriski jam moketu pinigus kad masina i serviza nutemptu kai ji turi sunu kuris ti gali padaryt...slangas reikia pajungti prie siurbliu tad kazkodel nelabai manau kad jus pati tai padarytumet....del medziu dazymo tai klausimas iskilo jus pas mus sode buvot medzius skaiciavot kad jau net laika suskaiciavot???? plius Anyta po inkstu operacijos ji kibiru nepasitampys..o ir visa jos seima nei sunus nei vyras nei jo sesuo to nedaleistu...juk esam mes kodel mes jai negalim padet???
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 04 19, 10:41)
Ne nu jus kai paklausit...tai gal tas mano vyras ne 24 val per para dirba ne 24 val. per para padeda anytai...as turiu visus vakarus kartu su vyru..o ir mano vyras sugeba atsakyt mamai kai reikia...perkelti darba i eilnines dienos vakara ir negriauna musu planu del mamos darbu noru ar panasiai..todel ir sakau kad ne mama vercia MB dirbti o jis sutinka dirbti o musu seima ji palaiko ir netrugdom vieni kitiems...O jei jis nepadetu nedarytu tikrai nuviltu mane kaip moteri nes vyro-sunaus pareiga yra padeti moteriai ar zmonai ar mamai ar seseriai..NEPULKIT...protingai padet...gal mes tuo ir skiriames kad mano vyras zino ribas...todel mes nesijauciam nuskriausti su vaikais...

manau jei visuomet pavyktu suderint mamu poreikius su seimos poreikiais - sios dvieju puslapiu diskusijos ne nebutu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 04 19, 10:41)
.O jei jis nepadetu nedarytu tikrai nuviltu mane kaip moteri nes vyro-sunaus pareiga yra padeti moteriai ar zmonai ar mamai ar seseriai..NEPULKIT...protingai padet...gal mes tuo ir skiriames kad mano vyras zino ribas...todel mes nesijauciam nuskriausti su vaikais...

pritariu.o ir ar ne per daug mes susvetimėję,kad pagalbą mamai skaitom už didžiausią blogį?vaikas padeda mamai=blogai?o kaip pačios-nepadedat savo mamoms?

Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 04 19, 10:33)

manau jog kartais vyresnieji nesupranta, jog "jaunimas" jau turi savo planu, savgo gyvenima ir etc..

liudna tadu. abiems pusems, kol susidesto taskai ant i.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 04 19, 11:46)
manau jei visuomet pavyktu suderint mamu poreikius su seimos poreikiais - sios dvieju puslapiu diskusijos ne nebutu smile.gif  4u.gif

Tai vat ir as bandau vis pasakyt kad cia vyrai nedaro nieko kad butu visi laimingi...vaziuoja mamai padeda pats nepatenkintas...gal reikia derinti kad abi puses butu patenkintos...bet ziuriu daug marciu saukia kad anytos per daug nori..bet kazin ar kuri susimaste kad pacios per daug nori?
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 04 19, 10:47)
pritariu.o ir ar ne per daug mes susvetimėję,kad pagalbą mamai skaitom už didžiausią blogį?vaikas padeda mamai=blogai?o kaip pačios-nepadedat savo mamoms?

ulyja> jusu pacituotame poste yra isreiksta didele tiesa. manau dauguma cia besilankanciu to net nekvescionuojame.

taciau net apti sio posto autore pazymi, jog pagalba aptariama ir suderinama is anksto, parenkamas geriausias laikas ir "seimos rezimas" del to nestringa. tai sektinos pagalbos motinai pavyzdys wink.gif
Atsakyti