Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

Mano įkyroka, bet ne blogo norėdama. Rūpestinga per daug. Bet man blogo žodžio nėra pasakius, myli ir gerbia. Dar vyrui naganiai kartais duoda,o mane visada pagria ax.gif Aišku jei kartu gyventumėm, tai tas jos įkyrus ir perdėtas rūpeestingumas jaučiu užknistu juodai, bet db tai o.k visai 4u.gif
Atsakyti
Kad visos tokia nuostabia anyta turetu kaip as! biggrin.gif Nuostabi moteris...
Atsakyti
QUOTE(lapute32 @ 2010 05 25, 16:57)
o man jokiu problemu nera su anyta,nors gyvenam tam paciam mieste,matomes laaaabai retai,ir as tuo dziaugiuosi thumbup.gif ,kad nesikisa i musu gyvenima.bet kada reikia vaikuti paziuri,neatsisako tongue.gif

O mano anyta,tai tokios niekam nelinkeciau.Buvusi pradiniu klasiu mokitoja,tipo isilavinusi labai.Visa gyvenima trumpina,kaip inai pasake taip ir turi buti.Mano vyras tai ja dievina ir tiesiog net nenori klausyti,kai pradedu apie ja kalbeti ,kas man nepatinka.Anksciau visalaik nusileisdavau darydavau viska ka ji pasakydavo.O dabar jau pamaciau kad visai baigia mane uzvaikyti.Pradedu jos nekesti,nes kisasi visur,vaiku auklejime,ir visam mano su vyru gyvenime.Ji savo suneli laiko kaip maza vaika,viska turiu jam pakisti po nosim,nesti valgyti vos ne i lova.Man jau tas atsibodo kiek galima,vyrui 37 metai,o reikia ruintis kaip vaiku,nes anyta ji taip isaugino.Man net pikta kaip mano vyras pas ja laksto vos ne kiekviena savaigali,reikia nudirbti visus darbus,nes poniute pati negali,ir mes jauciames skolingi jo motinai ,kad ji mums duoda darzoviu.as jam aiskinu kad ,ka tu lakstai kiekviena savaitgali pas ja,ir kelione kainuoja,tai viska galima ir cia nusipirkti.Tiesiog perdetai rupinasi,as suprasciau kad ji negali savim pasirupinti,o dabar as tiesiog matau ,kad ji megsta visus isnaudoti.Ji toks zmogus kad geriau pati eis bulviu aparineti,nei pasamdis arkli,nes jai kainuoja.Mane tai is viso uz tarnaite laiko,pamato kad atsisedau tai tuoj eik zole aplink namus apipjauk,nes jos sunelis pavarges.Eik valgit padaryk,eik suneliui kavos padaryk.Man jau taip viskas atsibodo kad nebegaliu,man visi sako ,kad pastatyk tu ja i vieta mato kad viska darau tai ir naudojasi.Praeita savaitgali nenuvaziavau tai tingine isvadino,nes 4 metai kaip nedirbu, kad vaika auginu tai nepagalvoja,mano mergaitei bus 4 metukai.Ir galima sakyti kad auginu viena,nors vyra turiu.O jis net vaiko nesugeba nuvezti i darzeli,nei paimti.O kai isidarbinau kavineje tai buvo didziausia problema,nes nebuvo kam ziureti,reikejo prasyti svetimu zmoniu,ir kai padare drabo grafika iki 24 val,tai teko iseiti is darbo,nes anyta pareiske kad jos sunelis taves nevezios is darbo taip velai,nes jis pavarges po darbo.Tai ar cia gyvenimas su tokiais zmonemis.
Atsakyti
kaip mamytė pasakys - taip sūnelis padarys doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nu bln as kartais pamastau,kad esu bloga mama, nes kol vaikas nepasako,kad nori valgyti tol nedarau, o ir siaip jis man padeda gaminti, toki dalyka kaip dribsniai pats pasidaro, nori atsigerti-pats isipila, tik dar nelabai svariai grindis isvalo jei ka papila smile.gif
niekam nebuvau tarnaite, nezadu ir sunui ja tapti...nors kai pavargsta nesu ji kad ir kaip sunku butu biggrin.gif jeigu ka istabaus paato ir nori atsigereti, galiu,kad ir 5val kartu ziureti.

ir siaip as nemoku jam liepti kazko, na nenori rengtis to ar ano, jo problema,nedarau tragedijos ir del issimurzinimu, neissimiegojimo,jis gi vaikas,ir dar toks energingas doh.gif
kazkaip jei nepasikeis, tai nevaldysiu sunaus gyvenimo,kaip mano tevai nevaldo musu gyvenimo
Atsakyti
QUOTE(dominyka2009 @ 2010 05 26, 18:09)
O mano anyta,tai tokios niekam nelinkeciau. . .

Ne anytos, o vyro. Siaip, mano nuomone, tokiais atvejais vyras turi buti tas zmogus, kuris pastato savo mama i vieta, kad ir kaip negraziai tai skambetu. Ne marti turi aiskinti, apskritai, jei dvi moterys nesutaria, cia vyre reikia ieskoti priezasciu, kad pasyvus ir leidzia dviems pestis. doh.gif Galiausiai, ignoruociau visus jos nurodymus ir tvarkyciausi savo gyvenima kaip man patinka ir reikia. Kas stebina, tai anytos poziuris i nedarba, tarsi pati neaugino vaiku. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka2009 @ 2010 05 26, 17:09)

QUOTE(dzeine01 @ 2010 05 26, 19:35)
kaip mamytė pasakys - taip sūnelis padarys  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o sakykit abi , kam jūs tokius vyrus išsirinkote? g.gif Nieko patys nesugeba, laksto paskui mamos sijoną ir pa. Ne mamos čia kaltos, o sūnūs...
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 05 26, 20:26)
o sakykit abi , kam jūs tokius vyrus išsirinkote? g.gif Nieko patys nesugeba, laksto paskui mamos sijoną ir pa. Ne mamos čia kaltos, o sūnūs...

maniškis pas mamą nelaksto
Atsakyti
Aš irgi galvoju mastau.gif Nebetie laikai kai vyrus dukroms išrenka tėvai. Juk tos moterys tokios protingos, žavios, išsilavinusios, turi gerą skonį. Na, bet jau ir vyrą nusirenka. doh.gif
Mielosios, kam jūs skundžiatės? Juk pačios juos išsirinkot, tokiu mylit, nuo jų ir vaikų susilaukiat.
Žinot, aš manau yra taip, kokio esi verta tokį ir turi.

Mano draugas VISKĄ moka ir daro pats. Mano anyta, puikus žmogus. Ir vyrą išsirinkau pati. tongue.gif Ne kažkas juk pripiršo.
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 05 26, 20:18)
Ne anytos, o vyro. Siaip, mano nuomone, tokiais atvejais vyras turi buti tas zmogus, kuris pastato savo mama i vieta, kad ir kaip negraziai tai skambetu. Ne marti turi aiskinti, apskritai, jei dvi moterys nesutaria, cia vyre reikia ieskoti priezasciu, kad pasyvus ir leidzia dviems pestis.  doh.gif Galiausiai, ignoruociau visus jos nurodymus ir tvarkyciausi savo gyvenima kaip man patinka ir reikia. Kas stebina, tai anytos poziuris i nedarba, tarsi pati neaugino vaiku.  :oh

Na prieš 37 metus vaiko priežiūros atostogų lyg ir nebuvo. Kiek vėliau buvo iki metų,
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 05 26, 22:10)
Aš irgi galvoju mastau.gif Nebetie laikai kai vyrus dukroms išrenka tėvai. Juk tos moterys tokios protingos, žavios, išsilavinusios, turi gerą skonį. Na, bet jau ir vyrą nusirenka. doh.gif
Mielosios, kam jūs skundžiatės? Juk pačios juos išsirinkot, tokiu mylit, nuo jų ir vaikų susilaukiat.
Žinot, aš manau yra taip, kokio esi verta tokį ir turi.

Mano draugas VISKĄ moka ir daro pats. Mano anyta, puikus žmogus. Ir vyrą išsirinkau pati. tongue.gif Ne kažkas juk pripiršo.

savo vyru aš nesiskundžiu,duok dieve visoms tokį kaip mano. :mirksiukas:Mane užpisa jo motino požiūris į vaikus 2.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine01: 27 gegužės 2010 - 09:05
QUOTE(Dieter @ 2010 05 26, 21:10)

O jei besirinkdama vyrą, matai, kad su anyta nesutarsi, tai vyro nesirinkti? biggrin.gif net gero? biggrin.gif
Atsakyti