QUOTE(lapute32 @ 2010 05 25, 16:57)
o man jokiu problemu nera su anyta,nors gyvenam tam paciam mieste,matomes laaaabai retai,ir as tuo dziaugiuosi

,kad nesikisa i musu gyvenima.bet kada reikia vaikuti paziuri,neatsisako
O mano anyta,tai tokios niekam nelinkeciau.Buvusi pradiniu klasiu mokitoja,tipo isilavinusi labai.Visa gyvenima trumpina,kaip inai pasake taip ir turi buti.Mano vyras tai ja dievina ir tiesiog net nenori klausyti,kai pradedu apie ja kalbeti ,kas man nepatinka.Anksciau visalaik nusileisdavau darydavau viska ka ji pasakydavo.O dabar jau pamaciau kad visai baigia mane uzvaikyti.Pradedu jos nekesti,nes kisasi visur,vaiku auklejime,ir visam mano su vyru gyvenime.Ji savo suneli laiko kaip maza vaika,viska turiu jam pakisti po nosim,nesti valgyti vos ne i lova.Man jau tas atsibodo kiek galima,vyrui 37 metai,o reikia ruintis kaip vaiku,nes anyta ji taip isaugino.Man net pikta kaip mano vyras pas ja laksto vos ne kiekviena savaigali,reikia nudirbti visus darbus,nes poniute pati negali,ir mes jauciames skolingi jo motinai ,kad ji mums duoda darzoviu.as jam aiskinu kad ,ka tu lakstai kiekviena savaitgali pas ja,ir kelione kainuoja,tai viska galima ir cia nusipirkti.Tiesiog perdetai rupinasi,as suprasciau kad ji negali savim pasirupinti,o dabar as tiesiog matau ,kad ji megsta visus isnaudoti.Ji toks zmogus kad geriau pati eis bulviu aparineti,nei pasamdis arkli,nes jai kainuoja.Mane tai is viso uz tarnaite laiko,pamato kad atsisedau tai tuoj eik zole aplink namus apipjauk,nes jos sunelis pavarges.Eik valgit padaryk,eik suneliui kavos padaryk.Man jau taip viskas atsibodo kad nebegaliu,man visi sako ,kad pastatyk tu ja i vieta mato kad viska darau tai ir naudojasi.Praeita savaitgali nenuvaziavau tai tingine isvadino,nes 4 metai kaip nedirbu, kad vaika auginu tai nepagalvoja,mano mergaitei bus 4 metukai.Ir galima sakyti kad auginu viena,nors vyra turiu.O jis net vaiko nesugeba nuvezti i darzeli,nei paimti.O kai isidarbinau kavineje tai buvo didziausia problema,nes nebuvo kam ziureti,reikejo prasyti svetimu zmoniu,ir kai padare drabo grafika iki 24 val,tai teko iseiti is darbo,nes anyta pareiske kad jos sunelis taves nevezios is darbo taip velai,nes jis pavarges po darbo.Tai ar cia gyvenimas su tokiais zmonemis.