Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

Jau tos anytos blink.gif , matyt ,užprogramuotos ėsti kitos moters nervus...Aš tai jau perėjusi tą etapą,manoji jau "soti"-tapome artimos,"beveik draugės" cool.gif ,o kad taip būtų buvę iš pradžių...
Aišku ir mes,jauniklės , labai savimi pasitikėdamos jas vedame iš pusiausvyros,bet praeina daugiau metų ir žiūrėk-tampi svarbiausiu žmogum ,juk kas jei ne tu "prižiūrės ,augins,maitins jos sūnaitėlį"?Imama su tavmi skaitytis,koks atradimas!!!
Su metais viskas apsišlifuoja rolleyes.gif

Jau pabaigusios marčios ėdimo erą,jos susiranda kitą auką(tai gali būti jos mylimiausio anūkėlio,-ės auklėtoja,mokytoja)
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 04 07, 09:32)
Aišku ir mes,jauniklės , labai savimi pasitikėdamos jas vedame iš pusiausvyros,bet praeina daugiau metų ir žiūrėk-tampi svarbiausiu žmogum ,juk kas jei ne tu "prižiūrės ,augins,maitins jos sūnaitėlį"?Imama su tavmi skaitytis,koks atradimas!!!
Su metais viskas apsišlifuoja rolleyes.gif

Jau pabaigusios marčios ėdimo erą,jos susiranda kitą auką(tai gali būti jos mylimiausio anūkėlio,-ės auklėtoja,mokytoja)

Tai tu man pasakyk, kiek laiko ta "ėdimo era" trunka? Mūsų karas jau tęsiasi 10 metų ir kažkaip nepanašu, kad uošvienės amunicija baigtųsi, nors gynybinė siena jau gerokai mano kulkų išvarpyta. Priešingai, dabar pamažu pereinama prie partizaninio karo vingrybių, šūvių iš pasalų ir dezinformacijos skleidimo. doh.gif
Atsakyti
Aš gyvenu su Anyta ir labai patenkinta.Tiesa sakant esu niekam tikusi šeimininkė kitą jau senai būtų mane "suėdusi", o jinai ruošia valgyti vyrui ir man, kai eina į parduotuve nuperka visada ką nors man: arba šortukus, arba maikutę.Kai nori pasikalbėti visada eina pas mane o ne pas mano vyrą, žodžiu labai nuostabus žmogus aš visada busiu jai dėkinga kad jinai šiltai priėmė mane ir niekada nieko nepriiekaištauja nors kartu gyvenam jau 3 metus.
Po mėnesio važiosim gyventi pas mano Tėvus, nes jie turi didelį namą ir vietos ten žymiai daugiau, gamta o mes laukiams vaikučio ir tas mums svarbu.Tiesa saknt nenoriu gyventi su savo tėvais, noriu gyventi su anyta.Mano Tėvai irgi geri rupinasi manimi, bet labai valdingi ir nuolat visur kišasi.
Atsakyti
QUOTE(J&J @ 2005 04 18, 17:03)
Aš gyvenu su Anyta ir labai patenkinta.Tiesa sakant esu niekam tikusi šeimininkė kitą jau senai būtų mane "suėdusi", o jinai ruošia valgyti vyrui ir man, kai eina į parduotuve nuperka visada ką nors man: arba šortukus, arba maikutę.Kai nori pasikalbėti visada eina pas mane o ne pas mano vyrą, žodžiu labai nuostabus žmogus aš visada busiu jai dėkinga kad jinai šiltai priėmė mane ir niekada nieko nepriiekaištauja nors kartu gyvenam jau 3 metus.
Po mėnesio važiosim gyventi pas mano Tėvus, nes jie turi didelį namą ir vietos ten žymiai daugiau, gamta o mes laukiams vaikučio ir tas mums svarbu.Tiesa saknt nenoriu gyventi su savo tėvais, noriu gyventi su anyta.Mano Tėvai irgi geri rupinasi manimi, bet labai valdingi ir nuolat visur kišasi.

Dieve,kaip malonu skaititi.Auginu sunu ir labai noreciau kad mano marti taip apie mane atsileptu.Zinoma,turesiu pati del to pasistengti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Visada svajojau apie tokia anyta, su kuria galeciau kalbeti apie viska. NEPASISEKE. Is pradziu gal ir nieko buvo, kol nepradejome ruostis vestuvems ir ji nepradejo pirst savo nuomones, o galiausiai be mano sutikimo viska derinti. Tada ji pradejo gailetis savo sunaus, kad netinkama zmona gaus, kitiems skustis, kad nepasiseke su marcia... Net kai pagimdziau dukryte, ji man nei paskambino, nei aplanke ligonineje, nors del problemu pragulejau 1,5 savaites. Taciau kai pagimdziau sunu, kuris gime ta pacia diena kaip ir mano vyras, tik 18 min. ir 33 metu skirtumu, pradejo skambinti, klausti ko atvezt, atvyko su "sluota" geliu schmoll.gif . NEKENCIU tokio veidmainiavimo, juo labiau, kad is kitu prisiklausiau daug ko, t.y. jos issakytos nuomones apie mane. Net mano mamai mane "skusdavo" - taip pasake, ta padare ... aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(MELA @ 2005 04 19, 11:49)
Sveikos. Visada svajojau apie tokia anyta, su kuria galeciau kalbeti apie viska. NEPASISEKE. Is pradziu gal ir nieko buvo, kol nepradejome ruostis vestuvems ir ji nepradejo pirst savo nuomones, o galiausiai be mano sutikimo viska derinti. Tada ji pradejo gailetis savo sunaus, kad netinkama zmona gaus, kitiems skustis, kad nepasiseke su marcia... Net kai pagimdziau dukryte, ji man nei paskambino, nei aplanke ligonineje, nors del problemu pragulejau 1,5 savaites. Taciau kai pagimdziau sunu, kuris gime ta pacia diena kaip ir mano vyras, tik 18 min. ir 33 metu skirtumu, pradejo skambinti, klausti ko atvezt, atvyko su "sluota" geliu schmoll.gif . NEKENCIU tokio veidmainiavimo, juo labiau, kad is kitu prisiklausiau daug ko, t.y. jos issakytos nuomones apie mane. Net mano mamai mane "skusdavo" - taip pasake, ta padare ... aggressive.gif

Kokiu budu tu suzinojai ka ji apie tave sneka?
As kartais irgi noreciau suzinoti ka anyta-ragana pliurpia apie mane smile.gif
Atsakyti
Geriausia anyta ta, kuri toli ir retai matoma. Geriausi tėvai tie, kurie vedusius vaikus varo iš namų savo lizdo sukt, nešokinėja aplink juos ir leidžia pasimokyt iš savų klaidų.
Atsakyti
[COLOR=yellow][SIZE=7]sveikutes,as su anyta gyvenu 7 metai na galiu pasakyti kad,jei nebus toleransijos viena kitai ir supratimo gausis ne kas :mmm pas mus buvo visko ,tiesa mes niekada viena kitai nesakem jokiu blogybiu net ir nesipykom :rolleyes: bet, viska turejo "sugerti" mano vyras :cry: visus nusiskundimus ir priekaistus viena kitai ,o vargsui vyru buvo galima nusprogti :( juk ir mama myli ir mane ir nei pris ja nei pries mane :oh bet su laiku ismokau gyventi su ja, svarbiausia neleista jai pajusti kad ji gali valdyti tave taip kaip ji :super maniske bande bet nieko neisejo :P geriausiai kartais tiesiog jos nematyti ir negirdeti :rolleyes: be abejo sunku gyventi su tom anytom bet,reikia suprasti ir jas juk atejo i seima svetimas zmogus ir dar sunaus meile is jos ateme :cry: ir ko gero dar ir tvarka savo darys :( pagalvojus tai Siaubas :blink: bet manau kad galima prie geru noru bendra kalba rasti :sutinku
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 04 19, 14:05)
Kokiu budu tu suzinojai ka ji apie tave sneka?
As kartais irgi noreciau suzinoti ka anyta-ragana pliurpia apie mane smile.gif

eik tu Lietuva gi mazas krastas. Tai is vieno nugirsti, tai is kito ir susirenki po truputi zinias
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2005 04 20, 07:33)
Geriausia anyta ta, kuri toli ir retai matoma. Geriausi tėvai tie, kurie vedusius vaikus varo iš namų savo lizdo sukt, nešokinėja aplink juos ir leidžia pasimokyt iš savų klaidų.

Auksiniai zodziai...........Gyvenime teko pagyventi keleta metu su anyta. Prisiminsiu ilgai. As esu kategoriskos nuomones, jauna seima, jauni zmones turi gyventi atskirai. Aisku, jei nors kiek finansai leidzia. Bet kai kiti gyvena del to , kad patogu, kai yra kas valgyti padaro, ar kas vaika priziuri, tai nepritariu visiskai. Na dar zinoma priklauso nuo to, ar bent kiek sutampa poziuriai, gyvenimo budas ir pan. Buna tokiu putiovu anytu, kurios su savo marciomis po parduotuves, po barus ar teatrus vaiksto, kurios marcia priima kaip savo dukra, ar drauge. Pavydziu as tokioms marcioms. Mano "brangioji" apskritai gyvenime nieko nemaciusi, net draugiu neturi. Is pradziu lyg ir bande buti gera, o as jai. Palaikiau normalius santykius, vistik padejo mano sunu auginti. Buvau gera marti tol. kol jos SUNUS nesugalvojo palikti manes. Tada ir pasirode visu grazumu. Likau kalta del to , kad jos SUNUS mane paliko. Isgirdau tokiu dalyku, kokiu gyvenime negirdejau. Ir tikrai pritariu, kuo toliau nuo ju, tuo geriau. Niekas taip nestoja ginti kalto sunaus, kaip jo MOTINA. Ir nuosirdaus patarimo is ju laukti neverta!
Atsakyti
Mano anyta irgi ne dovanėlė. Kai su jos sūnum pradėjau bendrauti, pirmiausia mane apkaltino tuo, kad jį pavogiau iš jos. Paskui visomis keturiomis prieštaravo tam ,aki mes kartu apsigyvenome, atseit nieko kito, kaip tik vaikų prisidarysim blink.gif . Nors mūsų šeima ir ji gyvena skirtinguose miestuose, tačiau... Kai mano brangiausias su ja kalbėdavos telefonu, tai apie mane ji nė žodelio nepaklausdavo. O kai nuvažiavome pas ją - ir prasidėjo. Norėjau būti pslaugi martelė, suplauti indus, padėti sutvarkyti kambarius, nes sunkai vaikšto, srga kažkokia sąnariu liga. Tai likau kalta, kad per daug vandens leidžiu ir pan. Nu čia dar nieko. kai likome dviese, man pasakoja, koks jos sūnus baisus, netvarkingas ir pan. gun_bandana.gif Kulminacija viso to buvo, kai man atskaitė moralą, jog per daug pinigų leidžiame, pirkinėjma visokių daiktų, anot jos, kurių mums nereikia. Paskui vėl ta pati maldelė, ką jūs galvojat apie ateitį? Kaip jūs gyvensit? Jei tokie išlaidūs, tai kaip pragyvensit? Vienu žodžiu tada man nervai neatlaikė, pasakiau, kad gyvensim taip kaip reikės. Vienu žodžiu buvo vykdomas teroras iš visų pusių. Iš tikrųjų manau, kad ji tikėjosi, jog sūnus pabaigęs studijas, grįš gyventi pas ją. Dabar ji tokių vilčių nebepuoselėja, tuo labiau, kad mano brangiausias jai tiesiai šviesiai apie tai pasakė. O po paskutinių kalėdų santykiai kažkaip su ja pasitaisė - netgi man linkėjimų telefonu perduoda smile.gif . Nesakau, kad ji labai blogas žmogus, tiesiog buvo sunku susitaikyti su mintimi, jog jos sūnus negyvens su ja. Va, o mes tikiuos, gyvensim ilgai ir laimingai be jokių uošvienių smile.gif
Atsakyti
as tai buciau savanaude ir neisleisciau vyro vieno kazkur vaziuot...
Atsakyti