Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

Nagi niekas jokiu patarimų duot negali? cry.gif verysad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizard @ 2005 11 24, 14:06)
As, kaip ir Godutes vaiko tetis, prasau jusu patarimu, nes 2 miegot ir 11 - 12 keltis YRA DIDZIAUSIA NESAMONE!!!!  blush2.gif

Aš čia nematau problemos schmoll.gif
Atsakyti
5 miego valandos darbo dienomis jums ne problema? smile.gif Nu aisku savaitgali galima issimiegoti, bet ilgainiui tai darosi tiesiog absurdiska.. 6 dienas gyveni kaip lavonas.. ir viena diena kaip zmogus.. Nu nzn.. smile.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie Lizard, PATYRUSIOS MAMOS, DUOKIT PATARIMU!!!
Baltike, patirties jau turi, ka daryti kai ciulptuko neuztenka - naktim lelius nori zisti, o po to juoktis, dainuoti ir guguoti doh.gif bet tik nemiegoti. Duoti atsigerti? Bet kaip, jei vieninteliai pripazistami valgymo budai yra papukas ir saukstukas...
Dukrytei 6 men, ir kuo didyn, tuo miegelis blogyn ir blogyn... Pati dirbu, kosmaras kazkoks verysad.gif KA DARYT??? KO GREIBTIS??? Mamos, duokit patarimu!!!!
Atsakyti
Sūniukui irgi jau 6 mėnesiukai, naktimis miegame gerai, bet ... Visi trys vienoje lovoje ir kai nori valgyti duodu MP. Tai gal dėl to ir miega gerai, nes kelis kartus pabandžiau perkelti į lovytę, buvo daug cry.gif . Gal ir blogai darome, bet kai trūksta visiems miegelio irgi ne kas.
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2005 11 29, 11:58)
Sūniukui irgi jau 6 mėnesiukai, naktimis miegame gerai, bet ... Visi trys vienoje lovoje ir kai nori valgyti duodu MP. Tai gal dėl to ir miega gerai, nes kelis kartus pabandžiau perkelti į lovytę, buvo daug  cry.gif . Gal ir blogai darome, bet kai trūksta visiems miegelio irgi ne kas.

Gerai jei pavalgo ir toliau miega... O mano pavalgo ir toliau sau zaidzia su papuku - pucia i ji, kandzioja...suprask pazaiskim doh.gif KA DARYT??? Visiska neviltis...
Atsakyti
Pasakysiu,kad būna visko rolleyes.gif
Per dieną mano mažius miega 3 kartus po valandą smile.gif Naktinio miegelio užmiega apie 22val. ir išmiega daugiausiai 3,5val. doh.gif Po to jau keliasi kas dvi valandas,būna ir dažniau,o jau 8:30 mes pradedam dienelę bigsmile.gif Naktimis keliasi nesuprasi ko unsure.gif Ankščiau duodavau MP ir toliau sau miega,dabar to nepakanka.Muistosi lovytėje,užsiminėja akrobatika ir dažniausia užmiega skersai lovytės,kojas iškištos pro lovytės groteles,pusiau ant pilvo,pusiau ant šono g.gif Ką daryti ir aš nežinau schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Mamos, negi niekas neatradot kokiu spec.budu..? Pasidalinkit patirtim, maldaujam...
help.gif
Atsakyti
Gal cia kokia 6 menesiu krize??? Maniskis irgi naktim nemiega , vakare neina uzmigdyt , jau MP ir papuko neuztenka nakti (nei buteliuko ,nei ciulptuko neima),- pavalgo ir nepaguldysi , greit nusispardo ir zyzia , nors matosi , kad miego nori. Ramus buna tik tada ,kai nesioji ant ranku po visus kambarius,- ir nebandyk sustot!!! Bet nakti taip neprivaiksciosi... Dar kartais pavyksta auto kedutej uzsupti , tai pamiega kokias 2,5 valandos toj kedutej , - ir i lovyte jokiais budais neikelsi! O pas mus lovoj irgi nemiega. Jau vakar bandziau nekreipt demesio , palikau lovytej zyzianti , ir kentejau ta zyzima , kol jis nepavirto i rekima. Tada paemiau ant ranku.
Tikrai , padekit, patyrusios mamytes , kaip tam vaikui miega naktim iskiepyti!!!
Atsakyti
Na, nesupykit, mamytės tik ant manęs...Na, pasiskaitau ir juokas ima, tikrai nuoširdžiai juokinga biggrin.gif . Mes to nepatiriame, bet bandau įsivaizduot, kaip tai atrodo, kai jūs pasakojat. Jei mums taip prasidėtų, turbūt pasidarytų nebejuokinga. Manau, teks iškentėt, jokios gudrybės nepadės. Gal čia dantukai kalti, patepkit tepaliuku tam reikalui, padainuokit lopšinę. Mes savo sūnelį prieš naktinį miegelį stengiamės kuo daugiau nuvargint, pažaist su juo. Sėkmės kovojant su savo mažylių krykštavimu biggrin.gif
Atsakyti
as auginu antraji vaikuti ir atrodo jau tureciau zinot, ka reiketu daryt, jei lialius blogai miega naktimis, taciau nieko panasaus. is pradziu sunu migdydavau tiktai lovelej, bet kai jis nuo kokio antro menesio pradejo prabudineti kas 1,5 val., tai pasiemiau ji pas save i lova. sunaus miegelio trukme nepailgejo, taciau man lengviau: nereikia lipti is lovos po 7 kartus per nakti. taigi pasiemimas pas save i lovyte gali buti vienas is sprendimu, bet mano galva, ne pats geriausias. mano pirmagime buvo taip pripratus su manimi miegoti kartu, kad jeigu ne mano mama, tai turbut ir po siolei tarp dvieju vaiku miegociau. taigi antras patarimas butu - vaika atskirti, kad jis nei uzuostu, nei matytu naktimis mama. gal jums cia galetu padeti vyrai, seserys, drauges ar mociutes. ir svarbiausia, kad imdamosi kokiu nors naujoviu butumete gerai pailsejusios ir turetume i ka kreiptis pagalbos. nes jei suirzusios ir nuvargusios imsistes ivedineti nauja tvarka, tai tikrai bus sunku pasiekti norimu rezultatu.
Atsakyti
taigi antras patarimas butu - vaika atskirti, kad jis nei uzuostu, nei matytu naktimis mama. gal jums cia galetu padeti vyrai, seserys, drauges ar mociutes. - patarimas gal ir geras, bet ka daryti jei vaikas klykia...? Nepasiduoti...?
Atsakyti