Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

iki menesio gabrieliukas nakty miegojo po3-4val, 2menesi-5-6, o jau nuo dvieju menesiu-diena mazai miega, o nakti ismiega po 8-12 biggrin.gif
Atsakyti
MANISKIS MIEGA GAL KOKIAS 2-3 VALANDAS DIENA, O NAKTI APIE 8-10 VAL. KAIP KADA, KARTAIS IR ANKSCIAU ATSIKELIA.
Atsakyti
Maniskis daznai uzmiega prie krutines ne pavalges g.gif tad net nzn ka daryti.Kelti?bet jis vistiek jei nori tai ir uzmigs...
Atsakyti
Mano dukrai greitai bus trys menesiai, bet kiek priklauso pagal jos amziu niekada neismiegodavo. Diena pamiega tik nuo 13,30 iki 16,30-17val (vezimelyje kai vaziuojame i lauka ar balkona). Anksciau dar pasnausdavo man ant ranku kai pavalgydavo. Bet vos tik idedu i lovyte iskarto pabunda ir visi miegai issilaksto. Nakciai migdome 22,30 kol pavalgo ateina ir 23,30 per nakti atsikelia 1-2 kartus, o kartais ir visa nakti nepaledzia mamos kruties. Ryte keliasi apie 7-8 val. Taigi viso miego priskaiciuoju apie 10 val. O toks vaikas turetu maziausiai 15 val. miegoti.
Mastau ar nereikia i neurologa kreiptis. Ka Jus apie tai manote?
Atsakyti
mano vaikas miegoti eina 21val ir miega iki 7-8val, naktį keliasi 2-3 kartus valgyt. Ryte dar pamiega 1-1,5val, po to 3 per pietus lauke ar balkone ir 1-2 val link vakaro. o kartais ir ne tongue.gif
Atsakyti
jei nerimauji gali pasikonsultuoti ir su neurologu. mano dukrutė vienu tarpu irgi mažai miegojo, tai ėmiausių tokių priemoniu: negėriau stiprios arbatos, kuri trikdo miegą, o tai pati iki šiol maitinu (kavos išvis negeriu); kai dukrytė darosi irzli išjungiame televizorių, panešioju, pasupuoju, padeda rami muzika (mėgstamausia Norah Jones smile.gif ), naktitmis dainuoju lopšines. jei matau, kad dukrytė nenusiteikus miegoti ar nenori lovytėj gulėti, miega šalia manęs, patraukia pienuką ir užsnūsta, kartais visi trys išmiegam visą naktį. wub.gif
Atsakyti
Iki mėnesio laiko jei neskaudėdavo pilvelio dukrytė miegodavo ir miegodavo.. ax.gif o dabar miega kelis kartus po 1 - 2 val.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2006 01 24, 23:37)
labux, dukrelė iki 1 mėnesio miegodavo ir miegodavo. žadindavau, kad pavalgytu. tačiau vėliau vis daugiau budrauvo, pamiegodavo 10-15 minuciu ir vėl nori bendrauti. dabar diena pamiega pora ilgesniu miegojimu, o naktinio miegelio eina apie 12 val, atsibunda 2 kartus pavalgyti ir miega vėl iki 11.  tongue.gif

Mano dukrele - lygiai tas pats!!!
lgesni miegojimai - tai apie 1 - 1,5 val. Buna ir tokie trumpi migtelejimai diena - 10-15 min. bet sis miegelis labai pavirsutinis - gerai girdi ir nuo didesnio garso ar vos prisilietus pabunda.
O nakti mano angelelis wub.gif mne zadina vos 2 kart, o laaabai retais atvejais - 1 karta.
Atsakyti
Sveiki!Maniškis iki 5men. diena išvis 3 kartus po pusvalandi miegodavo, o nakti kas 2val. atsikeldavo.O daba viena kart miega per diena ,maždaug apie 2val., o nakti viena kart pabunda pienuko.
Atsakyti
del miedelio bedu neturiu, nes jei migdau baalkone, tai visa diena pramiega, kambaryje biski sunkiau miega,bet seip bedu del miego turejau pirmus tris menesius kai labai pusdavo pilva vacation1.gif
Atsakyti
mums jau beveik 8 mėn, bet tik kokias kelias naktis tėra prabudęs naktį bigsmile.gif šiaip mes nuo gimimo išmiegam visą naktį 23-8, o dabar tai 21-8.30h ax.gif o dieną miegam 3-4k. po 1-2 h mirksiukas.gif vacation1.gif
Atsakyti
o mes dar nė vieno karto neišmiegojom visą naktį ar bent jau 7valandas doh.gif bet nakties miegas tunka nuo 21.30val iki 8.30val., o dieną miega kokius 4kartus po 30-40min, labai retai išmiega valandą.
Atsakyti