Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės V tema,

QUOTE(linchic @ 2010 03 15, 13:14)
Bio-D smile.gif 1Ltr kaštuoja 11Lt

Na jau pora dienu kaip naudoju sita plovikli. Aisku baisu buvo, kad nenuplaus riebalu, taciau baimes nepasitvirtino. musu seimai jis tiko ir kaina ir kokybe ir kiekiu. Aisku ne taip kaip fairy, taciau skirtumas labai labai nezymus, o zinant dar ir kas per produktas tai super. Galiu drasiai rekomenduoti. Dabar tik gailiuosi, kad tik viena pirkom.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 03 18, 21:22)
Sveiki, turiu ir as sita plovikli, bet man  jis schmoll.gif , rebalu nuo keptuviu ne labai man nuima ax.gif

Dabar skelbiu namuosia su eco-rutuliukais thumbup.gif , netikejau kad bus  efektas, bet galiu  pasakyti dabar kad tikrai verta pirkti.
Ir vyras nupirko per interneto arbatinuka eco, jau kaip meno naudoju bet tik dabar po biski pradejau ta visa principa suprasti lotuliukas.gif , Labai idomus...pili H2O(is galo matosi  pvz.kad yra 1 litras) uzdarai dangcio , a vandens nera lotuliukas.gif , visa vanduo is galo, paspaudei dangcio H2O bega i prieki, bet tik  iki nustatytos ribos ax.gif .Yra 3 knopkes: uzvirinti, pasildyti iki 80* arba iki 90 *C.
Ir vanduo stovi karsta apie 30 min, isbandyta thumbup.gif
Dar raso kad taupo elektra g.gif

kas cia per cudo arbatinukas? parodykit bent fotke...jauciu eisiu nagus grauzt, nes siandie nusipirkau arbatinuka
Atsakyti
Arbatinukas

user posted image

a cia nuoroda apie ji 4u.gif
http://www.ecokettle.com/
Atsakyti
O arbatinukus nuo kalkių puikiai išvalo actas. Į virdulį įpilti vandens, acto, pora kartų užvirinti ir perplauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 17, 12:23)
Fajeta, kur pirkai, kur kaina radai geriausia? Aciu.

Jei domintu, uz 20 Lt galeciau perleist muilo riesutu - is 500g pakuotes yra like virs 400g. Kazkaip neprilipo jie man... Rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 02 18, 05:25)
Otai, nieks "Sodasan" priemonių nebandėt..?  unsure.gif

Aš bandžiau Sodasan indaplovės tabletes, tai man jos taip pat kaip Sonett blogai plauna indus. Teks ir man eit Drogo ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 03 20, 11:44)
Aš bandžiau Sodasan indaplovės tabletes, tai man jos taip pat kaip Sonett blogai plauna indus. Teks ir man eit Drogo ieškot  smile.gif

Man irgi Sonnett blogai plauna indus. Ir AlmaWin prastokai... Bet kankinamės... Pasakykite, kurios eko tabletės plauna gerai.
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 03 20, 10:44)
Arbatinukas
user posted image

Idomu tokio lietuvoje nera pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 20, 13:22)
Idomu tokio lietuvoje nera pirkti?  g.gif

kiek zinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 03 20, 12:49)
Man irgi Sonnett blogai plauna indus. Ir AlmaWin prastokai... Bet kankinamės... Pasakykite, kurios eko tabletės plauna gerai.

O jus ar nebandete plauti visai be jokiu chemikalu, o tik su karstesniu vandeniu?As taip plaunu jau gal kokius metus ar daugiau ir patikekite nei sykio nebuvo riebaluotu indu po plovimo. Aisku gal to cheminio blizgesio ir nera, bet kadangi indai naudojami kasdiena, tai labai dziaugiuosi, kad jie svarus irnerebaluoti. pabandykite
Atsakyti
Man labai patinka univert tabletes indaplovem is IKI,kainuoja nedaug ir rezultatas tenkina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 03 20, 07:44)
Arbatinukas
user posted image

Mes praejusia savaite toki gavom, kolkas labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti