Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės V tema,

Nežinau kaip kitoms, bet man sonnet skirtas šilkui ir vilnai ne labai, praktiškai nieko neplauna g.gif gerai kad mažutę pakuotę pirkau, kitų rūšių sonnet skalbiklių net nekyla ranka pirkti ir bandyti, sakau gal almawin geresni, gal yra galinčių palyginti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 03 10, 10:28)
Tai žinoma, kad geriau drinks_cheers.gif

O kaip tau Sonett skalbimo skystis 4u.gif kaip skalbia? ar minkštiklio "reikalauja"?

Skalbiau juodus rubus, neypatingai purvinus, tai viskas gerai smile.gif kvapas levandu dar dabar laikos visame bute wub.gif

Del minkstiklio reikalavimo nezinau, nes pirma karta ta Sonnet bandziau, tai dejau ir minstiklio is karto ax.gif nors ant sonnet buteliuko raso, kad ipylus daugiau skalbiniai bus minkstesni, tai gal net nereiketu minkstiklio blush2.gif Bet dabar tai rubai kvapnus ir malonus 4u.gif

(Na zinokit as pati realiai nesenai viena gyvenu, tai pirma minkstikli gyvenime nusipirkau biggrin.gif manau visa tiesa apie vieno ir kito geri/negeri bus atrasta bandymu ir klaidu metodu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 10, 11:43)
Nežinau kaip kitoms, bet man sonnet skirtas šilkui ir vilnai ne labai, praktiškai nieko neplauna g.gif gerai kad mažutę pakuotę pirkau, kitų rūšių sonnet skalbiklių net nekyla ranka pirkti ir bandyti, sakau gal almawin geresni, gal yra galinčių palyginti? blush2.gif

Dėmės ir pas mane lieka drinks_cheers.gif aš antrą didelę bonką naudoju, dėmes plaunu iš anksto, bet ant megztų rūbelių rečiau pasitaiko mums, patinka kad minkšta būna be jokių minkštiklių wub.gif beje, o kokia programa skalbi? pvz pas mane vilnai skirta programa vos vos juda, nes laikoma, kad iš vilnos labai lengva išplaut nešvarumus, bet jei kartu skalbiam medvilninius ar su suntetika mezginius, tai gali būt kad neatsiplauna,, aš visus mezginius, jei tai nėra ta tikroji gryna vilna, skalbiu su Deliket programa ax.gif
Dar tiesa būgnas turėtų būt nepilnas, o aš dažniausiai pilnutėlį pakraunu blush2.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 10, 13:04)
Skalbiau juodus rubus, neypatingai purvinus, tai viskas gerai smile.gif kvapas levandu dar dabar laikos visame bute  wub.gif

Del minkstiklio reikalavimo nezinau, nes pirma karta ta Sonnet bandziau, tai dejau ir minstiklio is karto  ax.gif  nors ant sonnet buteliuko raso, kad ipylus daugiau skalbiniai bus minkstesni, tai gal net nereiketu minkstiklio blush2.gif Bet dabar tai rubai kvapnus ir malonus 4u.gif

(Na zinokit as pati realiai nesenai viena gyvenu, tai pirma minkstikli gyvenime nusipirkau biggrin.gif manau visa tiesa apie vieno ir kito geri/negeri bus atrasta bandymu ir klaidu metodu ax.gif )

Dėkui 4u.gif
Šiaip jo, bet pasidalinti patirtim galima, suprantu pvz kvapas skonis kiekvienam skirtingai, bet tam ir renkamės čia, kad sužinot, pasidalint, papasakot, taip galima ir litukų sutaupyt nenusiperkant bereikalingos priemonės mirksiukas.gif net ir atsiliepiant apie kažkokią priemonę vienoki įspūdžiai gali būt po savaitės naudojimo ir visai kitokie po dviejų mėsnesių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 03 10, 14:24)

Dėkui 4u.gif
Šiaip jo, bet pasidalinti patirtim galima, suprantu pvz kvapas skonis kiekvienam skirtingai, bet tam ir renkamės čia, kad sužinot, pasidalint, papasakot, taip galima ir litukų sutaupyt nenusiperkant bereikalingos priemonės mirksiukas.gif net ir atsiliepiant apie kažkokią priemonę vienoki įspūdžiai gali būt po savaitės naudojimo ir visai kitokie po dviejų mėsnesių rolleyes.gif

tai va, galbut daugiau atsiliepimu bus bent po keletos naudojimu rolleyes.gif kas akivaizdziausia, kad kvapas tai tikrai skanus ( bent man levandos tai wub.gif ) ir tikrai ilgai bent jau ore laikos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 03 10, 13:24)
Dėmės ir pas mane lieka drinks_cheers.gif aš antrą didelę bonką naudoju, dėmes plaunu iš anksto, bet ant megztų rūbelių rečiau pasitaiko mums, patinka kad minkšta būna be jokių minkštiklių wub.gif beje, o kokia programa skalbi? pvz pas mane vilnai skirta programa vos vos juda, nes laikoma, kad iš vilnos labai lengva išplaut nešvarumus, bet jei kartu skalbiam medvilninius ar su suntetika mezginius, tai gali būt kad neatsiplauna,, aš visus mezginius, jei tai nėra ta tikroji gryna vilna, skalbiu su Deliket programa ax.gif

Sauluže vilną ir šilką skalbiu rankomis, nes nors skalbyklė turėtų skalbti ir švelniau vis gi man nepatinka, tai net nerizikuoju, geriau pamerkiu trumpam ir po to išskalbiu ir nors ir anksčiau rankomis skalbdavau tik su sintetiniais skalbikliais skirtais vilnai ir šilkui, man jie dėmes ir tokius pritrynimus(nežinai kaip išsireikšti, kur prie siūlių, raukšlių mirksiukas.gif ) gerai atplaudavo, o vat Sonnet tik paminkština ir pakvėpina skalbinius praktiškai ax.gif Tarkim jei lyginant paprastą skalbimo muilą Sonnet ir Almawin, tai pastarasis man daug geresnis dėmių išėmimo atžvilgiu ir malonesnis skalbiniui išdžiuvus, tai už tai ir klausiau gal kuri Almawin bandžiusi skalbiklius? rolleyes.gif
Atsakyti
ernesin 4u.gif supratau, dėl Almawin tai kažkuri rašė, kad dėmes milteliai palieka, daugiau nepamenu, gal reiktų perverst temeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 03 11, 15:21)
ernesin 4u.gif supratau, dėl Almawin tai kažkuri rašė, kad dėmes milteliai palieka, daugiau nepamenu, gal reiktų perverst temeles g.gif

Reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kuo valote kilimus? mastau.gif
Atsakyti
Patarkite koks indu ploviklis ekologiskas pats efektyviausias.Domintu kainos ir kokybes santykis. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2010 03 14, 21:32)
Patarkite koks indu ploviklis ekologiskas  pats efektyviausias.Domintu kainos ir kokybes santykis. Aciu.

Bio-D smile.gif 1Ltr kaštuoja 11Lt
Atsakyti
QUOTE(linchic @ 2010 03 15, 13:14)
Bio-D smile.gif 1Ltr kaštuoja 11Lt

O kur jo galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 15, 13:56)
O kur jo galima isigyti?

Va va, ir mane domina, labai jau patraukliai skamba tongue.gif
Atsakyti