QUOTE(ernesin @ 2010 03 10, 11:43)
Nežinau kaip kitoms, bet man sonnet skirtas šilkui ir vilnai ne labai, praktiškai nieko neplauna

gerai kad mažutę pakuotę pirkau, kitų rūšių sonnet skalbiklių net nekyla ranka pirkti ir bandyti, sakau gal almawin geresni, gal yra galinčių palyginti?
Dėmės ir pas mane lieka

aš antrą didelę bonką naudoju, dėmes plaunu iš anksto, bet ant megztų rūbelių rečiau pasitaiko mums, patinka kad minkšta būna be jokių minkštiklių

beje, o kokia programa skalbi? pvz pas mane vilnai skirta programa vos vos juda, nes laikoma, kad iš vilnos labai lengva išplaut nešvarumus, bet jei kartu skalbiam medvilninius ar su suntetika mezginius, tai gali būt kad neatsiplauna,, aš visus mezginius, jei tai nėra ta tikroji gryna vilna, skalbiu su Deliket programa
Dar tiesa būgnas turėtų būt nepilnas, o aš dažniausiai pilnutėlį pakraunu
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 10, 13:04)
Skalbiau juodus rubus, neypatingai purvinus, tai viskas gerai

kvapas levandu dar dabar laikos visame bute
Del minkstiklio reikalavimo nezinau, nes pirma karta ta Sonnet bandziau, tai dejau ir minstiklio is karto

nors ant sonnet buteliuko raso, kad ipylus daugiau skalbiniai bus minkstesni, tai gal net nereiketu minkstiklio

Bet dabar tai rubai kvapnus ir malonus
(Na zinokit as pati realiai nesenai viena gyvenu, tai pirma minkstikli gyvenime nusipirkau

manau visa tiesa apie vieno ir kito geri/negeri bus atrasta bandymu ir klaidu metodu

)
Dėkui
Šiaip jo, bet pasidalinti patirtim galima, suprantu pvz kvapas skonis kiekvienam skirtingai, bet tam ir renkamės čia, kad sužinot, pasidalint, papasakot, taip galima ir litukų sutaupyt nenusiperkant bereikalingos priemonės

net ir atsiliepiant apie kažkokią priemonę vienoki įspūdžiai gali būt po savaitės naudojimo ir visai kitokie po dviejų mėsnesių
Nežiūrim LNK ir Lietuvos Ryto neperkam