ir mes Sadosan džiaugiamės, tik va, nusipirkom viena nedideli buteli su apelsinų sėklų ekstraktu - plovikli.
Ir Sonnet naudojam, bet jei sakot, kad geriau valo ir plauna, tuomet reikės praplėst asortimentą.
Vyras važiuos savaitės bėgyje į Vokietiją, nusprendėm susirast parduotuvę ir užsipirkt.
Gal norit, kad parvežtų kam?
Tik būt gerai, kad prie kelionės išlaidų prisidėtumėt.
Aptikau "iki" parduotuvėj ekologiškas buitines priemones, firma "Univert", rašo kad tipo ekologiškos, turi kažkokį ženklą "Ecolabel".. na gal yra žinančių ar čia eilinė pseudoekologija, ar tikrai ekologiški produktai. Kaina tai kaipir prieinama.. kas iškarto įtartina

QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 03 01, 19:04)
Aptikau "iki" parduotuvėj ekologiškas buitines priemones, firma "Univert", rašo kad tipo ekologiškos, turi kažkokį ženklą "Ecolabel".. na gal yra žinančių ar čia eilinė pseudoekologija, ar tikrai ekologiški produktai. Kaina tai kaipir prieinama.. kas iškarto įtartina 

O kokia kaina? Pavyzdžiui, Ecover ar Sonnet kainos irgi prieinamos

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 01, 18:09)
Aš perku "Univert" tabletes indaplovėms, tai 40 tablečių pakuotė 19.99 Lt, o "Ecover" ir "Almawin" 25 tabletės, vid. už 25 Lt. pakuotė (žinau, nes pirkdavau anksčiau). O "Sonnet" man plovimas nelabai patinka, tik vienąkart bandžiau, sunaudojau pakuotę ir nebepirkau.
Visai džiaugiuos, plauna gerai, tik man toks kvapas ne itin malonus, jei plovimo metu atidarau indaplovę kažką įdėt papildomai..kai išsiplauna, tai to kvapo nelieka

O po kiek tos "Domol" Drogo parduotuvėse? Gal kas parašysite..gal verta savaitgalį važiuot ieškot "Drogo"

QUOTE(Rasma @ 2010 03 01, 20:06)
Aš perku "Univert" tabletes indaplovėms, tai 40 tablečių pakuotė 19.99 Lt, o "Ecover" ir "Almawin" 25 tabletės, vid. už 25 Lt. pakuotė (žinau, nes pirkdavau anksčiau). O "Sonnet" man plovimas nelabai patinka, tik vienąkart bandžiau, sunaudojau pakuotę ir nebepirkau.
O jei lyginant jų indų ploviklius?

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 01, 19:31)
O indų plovimui rankomis aš ištikimai naudoju "Klar"

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 01, 18:09)
nu pvz, ikiuko kainos to "Univert":
universalus valiklis 1,5L 7Lt.
universalus purškiamas valiklis 500 ml. 7Lt.
tualetų valiklis 750 ml. 5Lt.
indaplovių tabletės 40vnt. 20 Lt.
koncentruotas indų ploviklis 500 ml. 4Lt
langų valiklis 500ml. 5.49Lt.
sakyčiau piguma.. dėlto ir iškilo klausimas ar čia viskas gerai su ta "ekologija", ar jie atys susigalvojo kad yra ekologiški

QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 03 01, 21:05)
sakyčiau piguma.. dėlto ir iškilo klausimas ar čia viskas gerai su ta "ekologija", ar jie atys susigalvojo kad yra ekologiški

Taigi yra pripažintas sertifikavimo ženklas ir pagal sudėtį (bent jau indaplovių tabletės, nes tik jas kol kas bandžiau) - viskas gerai, kaip ir kt. ekologiškų buitinių valymo/plovimo priemonių

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 01, 19:31)
Aš naudoju Sonet, man labai patinka, tirštas ir labai gerai plauna riebalus

Nejogeniniai tensidai, polikarboksilatai, fosfonatas mažiau nei 5 proc., biologiškai suirstantys tensidai (anijonų) 5-15 proc., rūgšties bazės balinimo medžiaga 15-30 proc., ceolitai, silikatai, karbonatai, dėmių pašalinimo medžiaga.
Kaip tokia skalbimo miltelių sudėtis?

Kaip tokia skalbimo miltelių sudėtis?

as cia naudoju naudoju bio-D bet ziuriu kad ant jo nera skiriamojo zenklo kad ekologiskas
kaip cia istikro yra gal zinote?

QUOTE(bryyla @ 2010 03 01, 23:14)
Sonet buvo pirmas mano indu ploviklis ekologiskas, tai tikrai patiko. Paskui perejau prie Ecover, tai man labiau patiko ,nes kaina geresne. O plauna gerai, rankoms svelnus, mama jau uzsikrete irgi naudoja Ecoveri. O as perejau prie indaploves, tai rinksiuos db ekologiskas indaploviu priemones, kaip Sonet ir Ecover skalavimo skysciai? kas bandet, kaip vertintumet?